Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ironiaaa napisał(a):
Czyli to nie kwestia kasy tylko glownie osoby ktora by miala go zawiezc? Przykra sytuacja, tyle czekal na dom, a teraz nie ma kto go zawiezc tam gdzie go chca :(

Kasy i transportu.
To jakieś 1200 km więc nie będzie łatwo.

Posted

Merys kombinuje gdzie może.
Ja niestety już tego nie ogarniam:(
Problem w tym ,że transport trzeba łączyć a ciężko jechać w nocy po dużego obcego psa i przepakowywać go na drodze.

Posted

W najblizszych dniach powinna byc kasiorka z bazarku ok. 280zl ode mnie tak jak powiedzialam 150zl na transport moge dac, tak wiec kasa na benzyne bedzie.

Napisalam na owczarku ze potrzebujemy pomocy przy transporcie. Jest sporo osob z Poznania moze ktos bedzie jechal w strone polski centralnej albo i dalej w najblizszym czasie...

Posted

Z bazarku dla Bambo będzie 300zł. Została mi jeszcze jedna przesyłka do wysłania jak dostanę adres to wyśle ją jutro a więc mam nadzieje że do końca następnego tygodnia przeleje już pieniądze na konto Fundacji.

Posted

Nie ma za co dziekowac bazarek dla bambusa zamykam juz i zamykam i ciagle cos wyskakuje, akurat tak sie zlozylo ze zamkne go idealnie na czas kiedy Bambu ma byc transportowany do domu. Moja deklaracje prywatna to po prostu sentyment do Bambusa, nie dalam rady znalezc mu domu wiec pomoge mu chociaz pojechac do tego ktory sie znalazl dzieki wam!

Sluchajcie pati851 28 grudnia oferuje transport "Radom-Warszawa (Łódź)-Poznań i powrót" moze udaloby sie Bambula wcisnac na ten powrot i potem z Radomia do Lublina to juz tylko 112km... to juz jest wiekszosc drogi ten poznan - radom...

Posted

Właśnie ten drugi transport nie wypalił, ponieważ okazało się, że psiaka którego wiozą nie akceptuje innych. Musiałaby jechać po niego specjalnie.

Posted

[quote name='terier']Wesołych Świąt dla wszystkich! A Tobie Bambulku kochany życzę, żebyś jak najszybciej znalazł się w swoim domku :)

Przyłączam się do życzeń :loveu:
Nowy Rok w nowym domku - cudna perspektywa dla Bambu :):):)
Oby się udało z tym transportem :modla: :modla: :modla:

Posted

MaDi napisał(a):
Mamy problem domek się nie odzywa:( Juro będę próbowała złapać z nimi kontakt.

Kurcze, wszystko się chrzani. Jak coś będziesz wiedzieć, to daj proszę znać. Niepokoję się.

Posted

Wiecie moze na swieta gdzies pojechali do rodziny albo cos... Trzeba miec nadzieje, ze sie nie rozmyslili i szybko kombinowac transport. Mamy jakies tam fundusze.
Wlasnie dziewczyny jak bedzie wplata z bazarku cos kolo 280zl to dajcie znac.