Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terier napisał(a):
jeśli możesz to proszę podaj mi twojego maila, bo nie mogę go tu wkleić, bo nie chce mi się załadować :(

Wysłałam Ci maila na priv.

O super że będzie miał psiego kumpla, poprosimy wtedy o zdjęcia :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich! Jestem nowym opiekunem psiaków w Hotelu Terier, w Lipce Wielkiej. To moje początki na Dogo więc proszę o wyrozumiałość:-)
Bambu wbrew temu jakie piekło urządził mu "człowiek" to jest teraz przyjaźnie nastawiony, nawet wobec nowonapotkanych pracowników firmy budowlanej na terenie hotelu. Podobnie jak Nero, sam w boksie, czeka na jakąś koleżankę:-)

Posted

Słuchajcie jest potencjalny dom dla Bambu w Lublinie!!!!!!!! Domek z ogrodem i z 3 letnią koleżanką.
Czy ktoś z opiekunów wybiera się do Brzyścia? Czy mógłby zabrać ze sobą Bambu? Wtedy mielibyśmy ułatwiony dojazd/transport.
Jeśli nie, to szukamy transportu Poznań - Lublin, bardzo prosimy o pomoc i wsparcie finansowe!

Posted

Na pewno kilkaset złotych samo paliwo. Plus ewentualna opłata dla kogoś kto pojedzie, chyba, że ktoś zrobi to charytatywnie. Najprościej i najtaniej byłoby gdyby zabrał go ktoś, kto będzie jechał z Poznania do Lublina.

Posted

Bardzo dziękujemy, niestety trzeba go jeszcze przetransportować z hoteliku w Lipce Wielkiej do Poznania (ok 60km), a następnie do Lublina (ok. 460km)

Posted

Niekoniecznie do Poznania! Pati_c wiezie nam w poniedziałek psiaka, którego umieszczamy w Lipce. Można z nia pogadać. Moze zabierza Bambu do Warszawy albo i dalej. Pogadajcie z nia. Byłby to transport łączony na 3 psiaki. Z Warszawy wiezie 2 psy w klatkach a wraca chyba pustym autem.

Posted

Bambu jedzie z Pati_c? Jak tak, to zawiezie go do Lipki Wielkiej, bo tam jedzie nasza Samba. Razem z Akrum zapakujemy chłopaka do auta. Transport w środę a nie poniedziałek.

Posted

Na razie omawiamy szczegóły;)
Małe sprostowanie posesja pod Lublinem a w niej 3 letnia ONka, która maiła kompana emeryta z innego stowarzyszenia ale już odszedł. Bambu ma straszyć Pan oczywiście wie,że prawdopodobnie samym wyglądem:roll:

Posted

DONnka napisał(a):
Nie było mnie trochę u Bambu a tu takie pycha wieści :multi: :multi: :multi:
Czy to już ostatecznie zaklepane ???
A gdzie Pan wypatrzył Bambuska ???

Nigdzie:lol: Znajomy lekarz go polecił.
Państwo są zdecydowani więc trzeba jak najszybciej działać z transportem.