Merys Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 terier napisał(a):jeśli możesz to proszę podaj mi twojego maila, bo nie mogę go tu wkleić, bo nie chce mi się załadować :( Wysłałam Ci maila na priv. O super że będzie miał psiego kumpla, poprosimy wtedy o zdjęcia :) Quote
Maciek777 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Witam wszystkich! Jestem nowym opiekunem psiaków w Hotelu Terier, w Lipce Wielkiej. To moje początki na Dogo więc proszę o wyrozumiałość:-) Bambu wbrew temu jakie piekło urządził mu "człowiek" to jest teraz przyjaźnie nastawiony, nawet wobec nowonapotkanych pracowników firmy budowlanej na terenie hotelu. Podobnie jak Nero, sam w boksie, czeka na jakąś koleżankę:-) Quote
Merys Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Witam :) Super, że Bambu tak pozytywnie reaguje na obcych ludzi :D Stary ale jary, żeby jej tam nie zbałamucił :diabloti: Quote
terier Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Nie nie to dżentelmen, więc powinna być bezpieczna ;) Quote
Annaa4 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Podrzucam i na bazarek dla Bambo zapraszam:) Quote
Merys Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Słuchajcie jest potencjalny dom dla Bambu w Lublinie!!!!!!!! Domek z ogrodem i z 3 letnią koleżanką. Czy ktoś z opiekunów wybiera się do Brzyścia? Czy mógłby zabrać ze sobą Bambu? Wtedy mielibyśmy ułatwiony dojazd/transport. Jeśli nie, to szukamy transportu Poznań - Lublin, bardzo prosimy o pomoc i wsparcie finansowe! Quote
Cantadorra Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ależ się cieszę, ile ten transport może kosztować? Czy to już domek zaklepany i sprawdzony? Quote
Merys Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Na pewno kilkaset złotych samo paliwo. Plus ewentualna opłata dla kogoś kto pojedzie, chyba, że ktoś zrobi to charytatywnie. Najprościej i najtaniej byłoby gdyby zabrał go ktoś, kto będzie jechał z Poznania do Lublina. Quote
Ironiaaa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kurde, jesli bedzie transport dla Bambu to ja zrezygnuje z mojego prezentu pod choinke i przekaze kasiore na transport jestem w stanie dac 150zl! Quote
Merys Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Bardzo dziękujemy, niestety trzeba go jeszcze przetransportować z hoteliku w Lipce Wielkiej do Poznania (ok 60km), a następnie do Lublina (ok. 460km) Quote
Pyrdka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Niekoniecznie do Poznania! Pati_c wiezie nam w poniedziałek psiaka, którego umieszczamy w Lipce. Można z nia pogadać. Moze zabierza Bambu do Warszawy albo i dalej. Pogadajcie z nia. Byłby to transport łączony na 3 psiaki. Z Warszawy wiezie 2 psy w klatkach a wraca chyba pustym autem. Quote
Agata Balu Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Trzymam kciuki za Babmbu, aby transport sie udał i domek tez !!!!. Od poczatku mu kibicuję! A jak Bambu będzie miał domek to jego miesięczną wplatę zostawię w spadku Reksiowi. Quote
Annaa4 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Z bazarku dla Bambo będzie ok 200zł. Ale na to chwilę trzeba jeszcze będzie poczekać. Bazarek trwa do soboty. Quote
terier Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Bambusiu trzymam kciuki za twój domek i oby wszystko się udało :) Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 MaDi mam nadzieję, napisze coś więcej, co kiedy i jak :) Czekamy :) Quote
Merys Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Pewnie, że napisze :) tylko najpierw trzeba wszystko obgadać, ustalić. Quote
Ironiaaa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 No to czekamy na wiadomosci! Trzeba sie spieszyc skoro jest szansa dla Bambulka! Quote
Merys Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Filmik z Bambu :D http://youtu.be/wlcmWdHb2zU Quote
Pyrdka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Bambu jedzie z Pati_c? Jak tak, to zawiezie go do Lipki Wielkiej, bo tam jedzie nasza Samba. Razem z Akrum zapakujemy chłopaka do auta. Transport w środę a nie poniedziałek. Quote
MaDi Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Na razie omawiamy szczegóły;) Małe sprostowanie posesja pod Lublinem a w niej 3 letnia ONka, która maiła kompana emeryta z innego stowarzyszenia ale już odszedł. Bambu ma straszyć Pan oczywiście wie,że prawdopodobnie samym wyglądem:roll: Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 No to Bambino będzie mieć przyjaciółkę. To fajnie :) Nie będzie się nudził :) Quote
DONnka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nie było mnie trochę u Bambu a tu takie pycha wieści :multi: :multi: :multi: Czy to już ostatecznie zaklepane ??? A gdzie Pan wypatrzył Bambuska ??? Quote
MaDi Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 DONnka napisał(a):Nie było mnie trochę u Bambu a tu takie pycha wieści :multi: :multi: :multi: Czy to już ostatecznie zaklepane ??? A gdzie Pan wypatrzył Bambuska ??? Nigdzie:lol: Znajomy lekarz go polecił. Państwo są zdecydowani więc trzeba jak najszybciej działać z transportem. Quote
DONnka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Czy Bambu jedzie w tą środę z Pati_C ? Quote
Recommended Posts