Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lubliianki i Lubliniacy spreżajcie się! Króliki Was doganiają w głosowaniu w KrakVecie. Rozwijają akcję na wszystkich zamknietych forach. Na jednym wlasnie zauwazyłam więc umiesciłam tam plakacik Rachowa. Reszta nalezy do Was!

Posted

Agata Balu napisał(a):
Lubliianki i Lubliniacy spreżajcie się! Króliki Was doganiają w głosowaniu w KrakVecie. Rozwijają akcję na wszystkich zamknietych forach. Na jednym wlasnie zauwazyłam więc umiesciłam tam plakacik Rachowa. Reszta nalezy do Was!

Szaleję jak mogę ale mam marne efekty.

Posted

Witam.
Ja mogę zadeklarować na psiaka 40zł deklaracji miesięcznej. Ale wtedy kiedy otrzymam konkretne informacje jakie jest zadłużenie Bambo w DT, zostanie założony nowy wątek na niego na Fb.
Ja rozumiem że macie dużo pracy- tylko pieniądze się same nie zbiorą. I dla mnie jest mało przekonująca informacja że to kilka set złotych. I czy już otrzymaliście informacje że jak nie wpłynie konkretna kwota to trzeba będzie zabrać psa?
Tylko proszę nie odbierzcie tego jako jakiś zarzut ale szczerą troskę i chęć pomocy dla Bambu.
Może wątek cegiełkowy na allegro ? mam też fanty na bazarek.

Posted

Annaa4 napisał(a):
Witam.
Ja mogę zadeklarować na psiaka 40zł deklaracji miesięcznej. Ale wtedy kiedy otrzymam konkretne informacje jakie jest zadłużenie Bambo w DT, zostanie założony nowy wątek na niego na Fb.
Ja rozumiem że macie dużo pracy- tylko pieniądze się same nie zbiorą. I dla mnie jest mało przekonująca informacja że to kilka set złotych. I czy już otrzymaliście informacje że jak nie wpłynie konkretna kwota to trzeba będzie zabrać psa?
Tylko proszę nie odbierzcie tego jako jakiś zarzut ale szczerą troskę i chęć pomocy dla Bambu.
Może wątek cegiełkowy na allegro ? mam też fanty na bazarek.

Nie wyobrażam sobie zadłużenia w hotelu ponieważ to nie jest instytucja charytatywna. Faktury są na bieżąco opłacane ( jednak z funduszy które nie są przeznaczone na Bambu:() Koszt hotelowania to 300 zł plus karma. Bambu jest tam już od jakiegoś czasu, został m.in zoperowany będąc już w hoteliku. Smutny jest los starszego dużego psa ( mamy ich kilka pod opieką a zainteresowanie pomocą finansową czy adopcją jest zerowe ).
Będziemy wdzięczni za deklarację dla Bambu bo pokrywa ona kilka dni pobytu w hotelu.
Wierzę, że wspólnymi siłami znajdziemy mu dom.

Posted

MaDi napisał(a):
Nie wyobrażam sobie zadłużenia w hotelu ponieważ to nie jest instytucja charytatywna. Faktury są na bieżąco opłacane ( jednak z funduszy które nie są przeznaczone na Bambu:() Koszt hotelowania to 300 zł plus karma. Bambu jest tam już od jakiegoś czasu, został m.in zoperowany będąc już w hoteliku. Smutny jest los starszego dużego psa ( mamy ich kilka pod opieką a zainteresowanie pomocą finansową czy adopcją jest zerowe ).
Będziemy wdzięczni za deklarację dla Bambu bo pokrywa ona kilka dni pobytu w hotelu.
Wierzę, że wspólnymi siłami znajdziemy mu dom.

Dogomania działa jak chce ;-)
Od grudnia wrzucam sobie dla Psiaka przelew stały. Mam nadzieje że znajdzie dom bo jego przemiana jest nie samowita :)
Może spróbować robić dla niego allegro cegiełkowe ? wrzucić na FB- może też warto w opisie na FB wrzucić informacje że szukamy stałych deklaracji , każdej nawet 5zł -
Bazarek też nie jest głupim pomysłem. Będę miała kilka fantów.

Posted

Nasz bazarek sie konczy za 3 dni nie wiem jeszcze ile z niego dokladnie bedzie. No i troche zajmie zanim go rozliczymy i wszyscy kasiorke przesla. Mam nadzieje, ze to chociaz troche pomoze...

Posted

Terier zawsze robi zdjecia sama. Jak Bambu patrzy na nią, to i w obiektyw. Bambu przełamuje się z tygodnia na tydzień i każda forma kontaktu z człowiekiem jest dla niego nowością. Podanie łapy w jego przypadku to niezłe osiągnięcie. Kto nie poznał Bambula - nie zrozumie. On naprawdę przebył dłuuuuugą drogę przez ostatnie miesiące.