Merys Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Jeśli ktoś będzie chciał plakat w rozmiarze A4, pisać na pw, to wyślę na maila. Quote
Ironiaaa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kapitalny plakacik! Oby pomogl Bambulowi! Quote
MaDi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ironiaaa napisał(a):Kapitalny plakacik! Oby pomogl Bambulowi! Oby bo jest na prawdę kiepsko. Quote
MaDi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Merys napisał(a): Plakacik Znalazłam literówkę. Quote
Merys Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 MaDi napisał(a):Znalazłam literówkę. Taki nam tekst wysłałaś ;] Quote
Agata Balu Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Lubliianki i Lubliniacy spreżajcie się! Króliki Was doganiają w głosowaniu w KrakVecie. Rozwijają akcję na wszystkich zamknietych forach. Na jednym wlasnie zauwazyłam więc umiesciłam tam plakacik Rachowa. Reszta nalezy do Was! Quote
MaDi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Agata Balu napisał(a):Lubliianki i Lubliniacy spreżajcie się! Króliki Was doganiają w głosowaniu w KrakVecie. Rozwijają akcję na wszystkich zamknietych forach. Na jednym wlasnie zauwazyłam więc umiesciłam tam plakacik Rachowa. Reszta nalezy do Was! Szaleję jak mogę ale mam marne efekty. Quote
Annaa4 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Witam. Ja mogę zadeklarować na psiaka 40zł deklaracji miesięcznej. Ale wtedy kiedy otrzymam konkretne informacje jakie jest zadłużenie Bambo w DT, zostanie założony nowy wątek na niego na Fb. Ja rozumiem że macie dużo pracy- tylko pieniądze się same nie zbiorą. I dla mnie jest mało przekonująca informacja że to kilka set złotych. I czy już otrzymaliście informacje że jak nie wpłynie konkretna kwota to trzeba będzie zabrać psa? Tylko proszę nie odbierzcie tego jako jakiś zarzut ale szczerą troskę i chęć pomocy dla Bambu. Może wątek cegiełkowy na allegro ? mam też fanty na bazarek. Quote
Merys Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 W tej kwestii musi wypowiedzieć się Madi. Bambu ma nowe wydarzenie http://www.facebook.com/event.php?eid=310759158952517 Quote
Ironiaaa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Cudak slodki! To zdjecie jak daje lapke.... Bambulek gdzie ten twoj dom? Quote
MaDi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Annaa4 napisał(a):Witam. Ja mogę zadeklarować na psiaka 40zł deklaracji miesięcznej. Ale wtedy kiedy otrzymam konkretne informacje jakie jest zadłużenie Bambo w DT, zostanie założony nowy wątek na niego na Fb. Ja rozumiem że macie dużo pracy- tylko pieniądze się same nie zbiorą. I dla mnie jest mało przekonująca informacja że to kilka set złotych. I czy już otrzymaliście informacje że jak nie wpłynie konkretna kwota to trzeba będzie zabrać psa? Tylko proszę nie odbierzcie tego jako jakiś zarzut ale szczerą troskę i chęć pomocy dla Bambu. Może wątek cegiełkowy na allegro ? mam też fanty na bazarek. Nie wyobrażam sobie zadłużenia w hotelu ponieważ to nie jest instytucja charytatywna. Faktury są na bieżąco opłacane ( jednak z funduszy które nie są przeznaczone na Bambu:() Koszt hotelowania to 300 zł plus karma. Bambu jest tam już od jakiegoś czasu, został m.in zoperowany będąc już w hoteliku. Smutny jest los starszego dużego psa ( mamy ich kilka pod opieką a zainteresowanie pomocą finansową czy adopcją jest zerowe ). Będziemy wdzięczni za deklarację dla Bambu bo pokrywa ona kilka dni pobytu w hotelu. Wierzę, że wspólnymi siłami znajdziemy mu dom. Quote
MaDi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pięknie wygląda na tych zdjęciach ma w sobie taką chęć życia... Quote
Annaa4 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 MaDi napisał(a):Nie wyobrażam sobie zadłużenia w hotelu ponieważ to nie jest instytucja charytatywna. Faktury są na bieżąco opłacane ( jednak z funduszy które nie są przeznaczone na Bambu:() Koszt hotelowania to 300 zł plus karma. Bambu jest tam już od jakiegoś czasu, został m.in zoperowany będąc już w hoteliku. Smutny jest los starszego dużego psa ( mamy ich kilka pod opieką a zainteresowanie pomocą finansową czy adopcją jest zerowe ). Będziemy wdzięczni za deklarację dla Bambu bo pokrywa ona kilka dni pobytu w hotelu. Wierzę, że wspólnymi siłami znajdziemy mu dom. Dogomania działa jak chce ;-) Od grudnia wrzucam sobie dla Psiaka przelew stały. Mam nadzieje że znajdzie dom bo jego przemiana jest nie samowita :) Może spróbować robić dla niego allegro cegiełkowe ? wrzucić na FB- może też warto w opisie na FB wrzucić informacje że szukamy stałych deklaracji , każdej nawet 5zł - Bazarek też nie jest głupim pomysłem. Będę miała kilka fantów. Quote
Ironiaaa Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Nasz bazarek sie konczy za 3 dni nie wiem jeszcze ile z niego dokladnie bedzie. No i troche zajmie zanim go rozliczymy i wszyscy kasiorke przesla. Mam nadzieje, ze to chociaz troche pomoze... Quote
Agata Balu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Ironiaaa']Cudak slodki! To zdjecie jak daje lapke.... Bambulek gdzie ten twoj dom? http://img812.imageshack.us/img812/9320/20111125008.jpg Chyba jednak trochę pod przymusem bo nie patrzy na "witajacego" tylko prosto w obiektyw - jakby chciał powiedzieć "nie mam ochoty sie witać, ale skoro fotografujesz.... " Quote
Aki Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Terier zawsze robi zdjecia sama. Jak Bambu patrzy na nią, to i w obiektyw. Bambu przełamuje się z tygodnia na tydzień i każda forma kontaktu z człowiekiem jest dla niego nowością. Podanie łapy w jego przypadku to niezłe osiągnięcie. Kto nie poznał Bambula - nie zrozumie. On naprawdę przebył dłuuuuugą drogę przez ostatnie miesiące. Quote
Annaa4 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zrobiłam przelew 40zł , jest to deklaracja stała co miesiąc. Quote
MaDi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Annaa4 napisał(a):Zrobiłam przelew 40zł , jest to deklaracja stała co miesiąc. Dziękujemy:loveu: Quote
MaDi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czuwajcie nad Bambulem bo ostatnio mam urwanie głowy i jeszcze się pochorowałam. Quote
Recommended Posts