Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Viva przyjęła zgłoszenie i cisza :(

Próbuj dalej jest jeszcze Straż dla Zwierząt nie wiem czy Fundacja Azylu pod Psim Aniołem nie robi przypadkiem interwencji.

Posted

Ironiaaa napisał(a):
My tez na rachow zaglosowalismy, szkoda ze nie da sie glosa za kazda lapke i reke w rodzinie dac ;)

Faktycznie szkoda bo mam troche takich głosów;)

Posted

MaDi napisał(a):
Bambu potrzebuje środków na utrzymanie:( macie jakieś pomysły?

Zaktualizujcie proszę wątek na FB to wtedy osoby które przyjęły zaproszenie na wydarzenie otrzymają powiadomienie- same komentarze nie wystarczą bo nikt nie otrzymuje przy tym powiadomienia. A jakie koszta obecnie do opłacenia dla Psiaka ?:)

Posted

Annaa4 napisał(a):
Zaktualizujcie proszę wątek na FB to wtedy osoby które przyjęły zaproszenie na wydarzenie otrzymają powiadomienie- same komentarze nie wystarczą bo nikt nie otrzymuje przy tym powiadomienia. A jakie koszta obecnie do opłacenia dla Psiaka ?:)

Jest to kilkaset zł. miesięcznie tzn. hotel plus karma:(

Posted

Terierki, czy była jakaś szansa na kontakt Bambula z dziećmi? A może oprócz piesów przewijały się tam także jakieś koty..? Hm, może mam za duże nadzieje, ale kto pyta nie błądzi ... ;)

Posted

DONnka napisał(a):
Z drugiej tury ogłoszeń też nikt nie dzwonił :crazyeye:
Bambulu, gdzie ten twój domek ????

Nikt...
Był jeden kontakt dzięki hotelowi ale nic z tego nie wyszło:(

Posted

MaDi napisał(a):
Jest to kilkaset zł. miesięcznie tzn. hotel plus karma:(

Hmm ok ale jest już zadłużenie za wcześniejsze miesiące czy na razie brakuje na kolejny miesiąc ?
Napiszcie proszę dokładną informację też na FB zaktualizujcie wątek tam było sporo osób zaproszonych jest szansa że pomogą finansowo
Ja od siebie mogę przekazać fanty na bazarek, powysyłać zaproszenia do wątku. Można też zrobić wątek cegiełkowy na allegro.
Czy obecnie są jakieś deklaracje stałe ? na pierwszej stronie nie widziałam.
Przepraszam że się tak dopytuje ale jak się ma konkretny cel to łatwiej zbierać pieniądze.

Posted

[quote name='Annaa4']Hmm ok ale jest już zadłużenie za wcześniejsze miesiące czy na razie brakuje na kolejny miesiąc ?
Napiszcie proszę dokładną informację też na FB zaktualizujcie wątek tam było sporo osób zaproszonych jest szansa że pomogą finansowo
Ja od siebie mogę przekazać fanty na bazarek, powysyłać zaproszenia do wątku. Można też zrobić wątek cegiełkowy na allegro.
Czy obecnie są jakieś deklaracje stałe ? na pierwszej stronie nie widziałam.
Przepraszam że się tak dopytuje ale jak się ma konkretny cel to łatwiej zbierać pieniądze.
Trzeba założyć nowe wydarzenie ale obecnie nie mam na to czasu powód zaraz tu wkleję;)
Zadłużenie jest :( oprócz zadeklarowanych na wątku wpłat Bambu nie ma innych sponsorów w dodatku osoba która obiecała tu pokrycie kosztów miesiąca pobytu w hotelu nie dotrzymała słowa.
Instrukcja głosowania na forum KrakVet:
1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się
3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji
4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij"
5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam)
6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011"
8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować

Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota!

Posted

sluchajcie co jest teraz bambulowi najbardziej potrzebne? Czy np. zakupienie karmy dla niego odciazy was jakos finansowo? Ja po prostu nie mam jak kasiorki przelac inna droga niz paypal. Inna sprawa, ze na za wiele sobie pozwolic tez nie moge. Obiecalam ze po 20 pomoge tez Czili ( http://www.dogomania.pl/threads/217248-Czila-ze-stresu-odgryz%C5%82a-sobie-ogon.-Sunia-ju%C5%BC-w-hoteliku!-ZERO-DEKLARACJI!!!!!/page2 ) tak wiec po prostu nie wspomoge was jakos konkretniej w chwili obecnej :(

Posted

[quote name='Ironiaaa']sluchajcie co jest teraz bambulowi najbardziej potrzebne? Czy np. zakupienie karmy dla niego odciazy was jakos finansowo? Ja po prostu nie mam jak kasiorki przelac inna droga niz paypal. Inna sprawa, ze na za wiele sobie pozwolic tez nie moge. Obiecalam ze po 20 pomoge tez Czili ( http://www.dogomania.pl/threads/217248-Czila-ze-stresu-odgryz%C5%82a-sobie-ogon.-Sunia-ju%C5%BC-w-hoteliku!-ZERO-DEKLARACJI!!!!!/page2 ) tak wiec po prostu nie wspomoge was jakos konkretniej w chwili obecnej :(
Jeśli możesz to zamów mu karmę z przesyłką do hotelu.
Wszędzie tyle tych biedaków...

Posted

Przeprowadzka psiaków pod Poznań planowana jest na początku grudnia. Niezły misio zrobił się z Bambula. W sekrecie zdradzę wam, że najbardziej kochani goście hotelowi, to te " agresywne" psiaki, którym najczęściej groziło uśpienie. Teraz to same przytulaki