Cantadorra Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 MaDi napisał(a):Może Viva tzn jej grupa z Wawy? Viva przyjęła zgłoszenie i cisza :( Quote
MaDi Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Cantadorra napisał(a):Viva przyjęła zgłoszenie i cisza :( Próbuj dalej jest jeszcze Straż dla Zwierząt nie wiem czy Fundacja Azylu pod Psim Aniołem nie robi przypadkiem interwencji. Quote
MaDi Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Kocurek napisał(a):Bambulku wysnij sobie domek.... Wciąż czekamy na wspaniały dom. Quote
MaDi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kochani głosujcie na przytulisko w Rachowie Starym to nic ni kosztuje a daje szansę tym zwierzętom na przetrwanie zimy. http://www.dogomania.pl/threads/2174...ta-na-listopad! Quote
Cantadorra Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Zagłosowane. Schronisko w Rachowie ma największą liczbę głosów. Quote
Ironiaaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 My tez na rachow zaglosowalismy, szkoda ze nie da sie glosa za kazda lapke i reke w rodzinie dac ;) Quote
MaDi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ironiaaa napisał(a):My tez na rachow zaglosowalismy, szkoda ze nie da sie glosa za kazda lapke i reke w rodzinie dac ;) Faktycznie szkoda bo mam troche takich głosów;) Quote
Ironiaaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Bambulku moja cudowna mordeczko!!!:loveu: Gdzie ten Twoj domek, Ty sama slodycz jestes przeciez! Quote
MaDi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Merys napisał(a):Podnoszę i o domek proszę Bambu potrzebuje środków na utrzymanie:( macie jakieś pomysły? Quote
Ironiaaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No teraz nie ma jak za bardzo, dopiero jak sie bazarek skonczy to cos od nas pojdzie... Ja splukana jestem :( Quote
Annaa4 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 MaDi napisał(a):Bambu potrzebuje środków na utrzymanie:( macie jakieś pomysły? Zaktualizujcie proszę wątek na FB to wtedy osoby które przyjęły zaproszenie na wydarzenie otrzymają powiadomienie- same komentarze nie wystarczą bo nikt nie otrzymuje przy tym powiadomienia. A jakie koszta obecnie do opłacenia dla Psiaka ?:) Quote
MaDi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Annaa4 napisał(a):Zaktualizujcie proszę wątek na FB to wtedy osoby które przyjęły zaproszenie na wydarzenie otrzymają powiadomienie- same komentarze nie wystarczą bo nikt nie otrzymuje przy tym powiadomienia. A jakie koszta obecnie do opłacenia dla Psiaka ?:) Jest to kilkaset zł. miesięcznie tzn. hotel plus karma:( Quote
warsawmoo Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Terierki, czy była jakaś szansa na kontakt Bambula z dziećmi? A może oprócz piesów przewijały się tam także jakieś koty..? Hm, może mam za duże nadzieje, ale kto pyta nie błądzi ... ;) Quote
DONnka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Z drugiej tury ogłoszeń też nikt nie dzwonił :crazyeye: Bambulu, gdzie ten twój domek ???? Quote
MaDi Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 DONnka napisał(a):Z drugiej tury ogłoszeń też nikt nie dzwonił :crazyeye: Bambulu, gdzie ten twój domek ???? Nikt... Był jeden kontakt dzięki hotelowi ale nic z tego nie wyszło:( Quote
Annaa4 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 MaDi napisał(a):Jest to kilkaset zł. miesięcznie tzn. hotel plus karma:( Hmm ok ale jest już zadłużenie za wcześniejsze miesiące czy na razie brakuje na kolejny miesiąc ? Napiszcie proszę dokładną informację też na FB zaktualizujcie wątek tam było sporo osób zaproszonych jest szansa że pomogą finansowo Ja od siebie mogę przekazać fanty na bazarek, powysyłać zaproszenia do wątku. Można też zrobić wątek cegiełkowy na allegro. Czy obecnie są jakieś deklaracje stałe ? na pierwszej stronie nie widziałam. Przepraszam że się tak dopytuje ale jak się ma konkretny cel to łatwiej zbierać pieniądze. Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Annaa4']Hmm ok ale jest już zadłużenie za wcześniejsze miesiące czy na razie brakuje na kolejny miesiąc ? Napiszcie proszę dokładną informację też na FB zaktualizujcie wątek tam było sporo osób zaproszonych jest szansa że pomogą finansowo Ja od siebie mogę przekazać fanty na bazarek, powysyłać zaproszenia do wątku. Można też zrobić wątek cegiełkowy na allegro. Czy obecnie są jakieś deklaracje stałe ? na pierwszej stronie nie widziałam. Przepraszam że się tak dopytuje ale jak się ma konkretny cel to łatwiej zbierać pieniądze. Trzeba założyć nowe wydarzenie ale obecnie nie mam na to czasu powód zaraz tu wkleję;) Zadłużenie jest :( oprócz zadeklarowanych na wątku wpłat Bambu nie ma innych sponsorów w dodatku osoba która obiecała tu pokrycie kosztów miesiąca pobytu w hotelu nie dotrzymała słowa. Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
Ironiaaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 sluchajcie co jest teraz bambulowi najbardziej potrzebne? Czy np. zakupienie karmy dla niego odciazy was jakos finansowo? Ja po prostu nie mam jak kasiorki przelac inna droga niz paypal. Inna sprawa, ze na za wiele sobie pozwolic tez nie moge. Obiecalam ze po 20 pomoge tez Czili ( http://www.dogomania.pl/threads/217248-Czila-ze-stresu-odgryz%C5%82a-sobie-ogon.-Sunia-ju%C5%BC-w-hoteliku!-ZERO-DEKLARACJI!!!!!/page2 ) tak wiec po prostu nie wspomoge was jakos konkretniej w chwili obecnej :( Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Ironiaaa']sluchajcie co jest teraz bambulowi najbardziej potrzebne? Czy np. zakupienie karmy dla niego odciazy was jakos finansowo? Ja po prostu nie mam jak kasiorki przelac inna droga niz paypal. Inna sprawa, ze na za wiele sobie pozwolic tez nie moge. Obiecalam ze po 20 pomoge tez Czili ( http://www.dogomania.pl/threads/217248-Czila-ze-stresu-odgryz%C5%82a-sobie-ogon.-Sunia-ju%C5%BC-w-hoteliku!-ZERO-DEKLARACJI!!!!!/page2 ) tak wiec po prostu nie wspomoge was jakos konkretniej w chwili obecnej :( Jeśli możesz to zamów mu karmę z przesyłką do hotelu. Wszędzie tyle tych biedaków... Quote
terier Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Mam bardzo ograniczony dostęp do internetu :(, więc bardzo proszę jeśli ktoś będzie miał sprawę do mnie to proszę pisać na mail magdab.89@interia.pl Mail-e mogę odbierać w telefonie :) Quote
hotelterier5 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Przeprowadzka psiaków pod Poznań planowana jest na początku grudnia. Niezły misio zrobił się z Bambula. W sekrecie zdradzę wam, że najbardziej kochani goście hotelowi, to te " agresywne" psiaki, którym najczęściej groziło uśpienie. Teraz to same przytulaki Quote
Recommended Posts