warsawmoo Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 hoop hooop mój ulubieńcu! niech cię Ktoś wypatrzy ... Quote
madziai Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Piękny chłopiec...nowy właściciel będzie z niego dumny... Quote
terier Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 I jeszcze dorzucam króciutki filmik :) http://imageshack.us/clip/my-videos/688/f84j.mp4/ Quote
Kocurek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Bambulek musi kogos zauroczyc....Teraz ma takie ufne spojrzenie na filmiku... Quote
DONnka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ależ Bambu jest piękny na tych ostatnich zdjęciach :) Naprawdę, mowę mi odjęło :shake: Zastanawiam się, czy nie zamówić mu kolejnego pakietu ogłoszeń. Mam wrażenie, że poprzednie zdjęcia nie oddawały w pełni jego uroku. Dajcie mi namiar na jakiś bazarek :) Quote
warsawmoo Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Rzeczywiście wygląda super! Całkiem nowy chłopak! :)))) Quote
MaDi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Bambu piękny ale my nie mamy środków na jego utrzymanie w związku z tym musimy wspólnymi siłami jakoś rozwiązać ten problem:( Quote
DONnka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='MaDi']Bambu piękny ale my nie mamy środków na jego utrzymanie w związku z tym musimy wspólnymi siłami jakoś rozwiązać ten problem:([/QUOTE] To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :) Co Wy na to cioteczki ??? Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ile razy tu wchodzę to nie mogę uwierzyć że to ten sam chłopak ....Świetna robota dziewczyny :) Psiak cudo po prostu !!!:happy1: Quote
Merys Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='DONnka']To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :) Co Wy na to cioteczki ???[/QUOTE] Ja jestem za! :) Quote
MaDi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='DONnka']To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :) Co Wy na to cioteczki ???[/QUOTE] Myślę,że to bardzo dobry pomysł. Quote
warsawmoo Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='DONnka']To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :) Co Wy na to cioteczki ???[/QUOTE] Oczywiście ja również myślę, że to wpaniały pomysł! Quote
DONnka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Zamówiłam pakiet 30 ogłoszeń :) Czy ktoś ma wenę twórczą, żeby napisać nowy tekst ??? Mnie ostatnio opuściła :oops: Quote
Merys Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Super! Donka ja to ostatnio sama mam z tym problem :/ Quote
DONnka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Merys']Super! Donka ja to ostatnio sama mam z tym problem :/[/QUOTE] No dobra, jak do jutra nie będzie chętnego, to sama spróbuję sklecić jakiś tekst ;) Mam nadzieję, że się Wam spodoba :) Quote
warsawmoo Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='DONnka']No dobra, jak do jutra nie będzie chętnego, to sama spróbuję sklecić jakiś tekst ;) Mam nadzieję, że się Wam spodoba :)[/QUOTE] Spodoba się, spodoba. Naapeeewno! Do góry Bambu! Quote
Ironiaaa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jak juz bedziecie mieli jakis ladny tekst, ktory nada sie tez na newsa na strone, to wrzuce Bambu na glowna strone OwP z nowymi zdjeciami. Chociaz tak teraz moge pomoc. Ustalilam juz z Zosia123, ze bedziemy organizowac bazarek. Plan jest taki, ze 1/3 z tego co uzbieramy trafi na karme i hotelik dla Bambula :) Mam nadzieje, ze sie przyda. Quote
MaDi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Ironiaaa']Jak juz bedziecie mieli jakis ladny tekst, ktory nada sie tez na newsa na strone, to wrzuce Bambu na glowna strone OwP z nowymi zdjeciami. Chociaz tak teraz moge pomoc. Ustalilam juz z Zosia123, ze bedziemy organizowac bazarek. Plan jest taki, ze 1/3 z tego co uzbieramy trafi na karme i hotelik dla Bambula :) Mam nadzieje, ze sie przyda.[/QUOTE] Dziękujemy pięknie:) Quote
Recommended Posts