Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ Bambu jest piękny na tych ostatnich zdjęciach :)
Naprawdę, mowę mi odjęło :shake:
Zastanawiam się, czy nie zamówić mu kolejnego pakietu ogłoszeń.
Mam wrażenie, że poprzednie zdjęcia nie oddawały w pełni jego uroku.
Dajcie mi namiar na jakiś bazarek :)

Posted

[quote name='MaDi']Bambu piękny ale my nie mamy środków na jego utrzymanie w związku z tym musimy wspólnymi siłami jakoś rozwiązać ten problem:([/QUOTE]

To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :)
Co Wy na to cioteczki ???

Posted

[quote name='DONnka']To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :)
Co Wy na to cioteczki ???[/QUOTE]
Ja jestem za! :)

Posted

[quote name='DONnka']To może jednak zrobić mu nowe ogłoszenia, ale z najnowszymi zdjęciami (są kapitalne!) i nowym tekstem, w którym położymy nacisk na to, jaki Bambu jest TERAZ a nie jaki był na początku. Namiar na bazarek już mam :)
Myślę,że to bardzo dobry pomysł.

Posted

Oczywiście ja również myślę, że to wpaniały pomysł!

Posted

[quote name='Merys']Super!
Donka ja to ostatnio sama mam z tym problem :/[/QUOTE]

No dobra, jak do jutra nie będzie chętnego, to sama spróbuję sklecić jakiś tekst ;)
Mam nadzieję, że się Wam spodoba :)

Posted

[quote name='DONnka']No dobra, jak do jutra nie będzie chętnego, to sama spróbuję sklecić jakiś tekst ;)
Mam nadzieję, że się Wam spodoba :)[/QUOTE]

Spodoba się, spodoba. Naapeeewno!
Do góry Bambu!

Posted

Jak juz bedziecie mieli jakis ladny tekst, ktory nada sie tez na newsa na strone, to wrzuce Bambu na glowna strone OwP z nowymi zdjeciami. Chociaz tak teraz moge pomoc.
Ustalilam juz z Zosia123, ze bedziemy organizowac bazarek. Plan jest taki, ze 1/3 z tego co uzbieramy trafi na karme i hotelik dla Bambula :) Mam nadzieje, ze sie przyda.

Posted

[quote name='Ironiaaa']Jak juz bedziecie mieli jakis ladny tekst, ktory nada sie tez na newsa na strone, to wrzuce Bambu na glowna strone OwP z nowymi zdjeciami. Chociaz tak teraz moge pomoc.
Ustalilam juz z Zosia123, ze bedziemy organizowac bazarek. Plan jest taki, ze 1/3 z tego co uzbieramy trafi na karme i hotelik dla Bambula :) Mam nadzieje, ze sie przyda.[/QUOTE]
Dziękujemy pięknie:)