MaDi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Piękne zdjęcia! Domowe: A nawet wystawowe;) Quote
Cantadorra Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cokolwiek bym nie napisała, to byłby banał. Pies wygląda pięknie. Tak trudno było sobie wyobrazić jego pyszczek, jak jest zdrowy. Teraz to widzę i nieustannie się zachwycam. Niesamowita robota, wspaniały pies. Mogę tylko pogratulować. Quote
warsawmoo Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zdjęcia super! Nareszcie widać niuńka w całej okazałości :) Quote
terier Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 warsawmoo napisał(a):Zdjęcia super! Nareszcie widać niuńka w całej okazałości :) A jest z niego ładny kawałek niuńka :) piękny, wysoki owczarek :) zaczął ładnie przybierać na wadze :) Quote
Aki Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bambu dzisiaj zaczął się bawić zabawkami :) Pięknie aportował piłeczkę i wymieniał na zabawkę podobną do konga. Jak szczeniak :) Był taki radosny, naprawdę wspaniały widok. Potem położył się i zaczął gryźć tę zabawkę - tak mu się to spodobało, że podczas powrotu do kojca, przez caly czas ją sobie podrzucał, skakał się i cieszył. Fajny pies, szkoda, że tak późno odkrywa uroki życia... Poprosiłam Teriera, zeby wrzuciła zdjęcia. Niestety nie widać tej ogromnej radości Bambu z zabawy, którą ja dzisiaj miałam przyjemność obserwować. Quote
Kocurek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Biedak nadrabia wszystkie lata ,ktore spedzil na uwiezi.... Quote
warsawmoo Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Aki napisał(a):Bambu dzisiaj zaczął się bawić zabawkami :) Pięknie aportował piłeczkę i wymieniał na zabawkę podobną do konga. Jak szczeniak :) Był taki radosny, naprawdę wspaniały widok. Potem położył się i zaczął gryźć tę zabawkę - tak mu się to spodobało, że podczas powrotu do kojca, przez caly czas ją sobie podrzucał, skakał się i cieszył. Fajny pies, szkoda, że tak późno odkrywa uroki życia... Cóż .. lepiej późno, niż wcale ... Wspaniałe wieści! Teraz już tylko na lepsze. Szukamy domu!!! Quote
DONnka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nie było mnie trochę u Bambula i już znowu nie poznaję chłopaka :) Spójrzcie cioteczki na ten profil :) Czyż nie jest piękny ??? I nie mówcie mi tylko, że NIKT nie zadzwonił z tych ogłoszeń, które chłopakowi zrobiłam :crazyeye: :shake: Quote
terier Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Bambu znowu dzisiaj hasał z piłeczką :). Ostatnio zauważyliśmy, że Bambulek w dziwny sposób się kładzie, pewnie to wina stawów, może przydałyby mu się jakieś leki na stawy. A tu zdjęcia z wczoraj A tu dzisiejsze :) Quote
bela51 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Sliczny Bambulek ! Po mojego Barnabe tez nikt nie dzwoni... Terierku, a chłopaki sie zapoznali ? Czy to raczej byłby kiepski pomysł ? Quote
terier Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 bela51 napisał(a):Sliczny Bambulek ! Po mojego Barnabe tez nikt nie dzwoni... Terierku, a chłopaki sie zapoznali ? Czy to raczej byłby kiepski pomysł ? Znają się tylko z za siatki ;), Barni ma duży temperament i mogłoby być gorąco. Quote
warsawmoo Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Bambul rzeczywiście nie do poznania! eeeeeh jak ja się cieszę! oj, jak bardzoooo! A co tam się dzieje z tym kładzeniem? Bardzo proszę blizej opiszcie to "w dziwny sposób się kładzie". Quote
MaDi Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='warsawmoo']Bambul rzeczywiście nie do poznania! eeeeeh jak ja się cieszę! oj, jak bardzoooo! A co tam się dzieje z tym kładzeniem? Bardzo proszę blizej opiszcie to "w dziwny sposób się kładzie".[/QUOTE] Najlepiej poprosimy o filmik jeśli to wykonalne. Quote
terier Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Bambulek kładzie się bardzo powoli, najpierw wyciąga w przód przednie łapy, a następnie bardzo powoli i ostrożnie opuszcza tył. Quote
Ironiaaa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No coz lata juz nie te, mysle ze tez w jakis super warunkach nie mieszkal (jak zreszta mozna bylo wnioskowac po jego stanie), karmy super nie dostawal tak wiec stawy mogly mocno oberwac. Pytanie czy boli go przy bieganiu, chodzeniu/zabawie i czy kuleje? Tak czy siak dobrze by bylo zeby wet go zobaczyl. Bambulku jestes cudny! Ciotka Klaudia sle buzioli i przytulakow od groma, a moze i jakis prezent zafunduje ;) Quote
warsawmoo Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='terier']Bambulek kładzie się bardzo powoli, najpierw wyciąga w przód przednie łapy, a następnie bardzo powoli i ostrożnie opuszcza tył.[/QUOTE] No nic, tak na odległość i na opowiadanie nie da rady. Trzeba żeby go wet wymacał... Coś się napewno dzieje ... puffff Quote
terier Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Bambulek po za tym "dziwnym" kładzeniem porusza się sprawnie. Podbiegnie, podskoczy, nawet na tylnych łapkach stoi opierając się przednimi o ogrodzenie :) nie kuleje. Quote
MaDi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='terier']Bambulek po za tym "dziwnym" kładzeniem porusza się sprawnie. Podbiegnie, podskoczy, nawet na tylnych łapkach stoi opierając się przednimi o ogrodzenie :) nie kuleje.[/QUOTE] Cóż to już nie młodziaszek:( Jeśli znajdzie się ktoś chętny na zakup suplementu na stawy to Bambu będzie bardzo wdzięczny. Quote
warsawmoo Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='terier']Bambulek po za tym "dziwnym" kładzeniem porusza się sprawnie. Podbiegnie, podskoczy, nawet na tylnych łapkach stoi opierając się przednimi o ogrodzenie :) nie kuleje.[/QUOTE] Cóż, to nie muszą być stawy. Ważne: czy tak się kładł od początku, czy dopiero od niedawna - zauważyłyście? (ja nie miałam okazji, zawsze przy mnie biegał i skakał z radości na smakole i spacer) Quote
warsawmoo Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='MaDi']Cóż to już nie młodziaszek:( Jeśli znajdzie się ktoś chętny na zakup suplementu na stawy to Bambu będzie bardzo wdzięczny.[/QUOTE] Dobrze pamietam, że ktoś na wątku obiecał miesięczny czynsz Bambula w hoteliku .... ? Quote
terier Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Niestety zauważyłyśmy to teraz, ponieważ wcześniej też przy nas biegał i podskakiwał, a ostatnio jak odkrył konga do zabawy to położył się, żeby go gryźć. Quote
warsawmoo Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No cóż, proszę w takim razie, by przy okazji obejrzał go wet. Przyczyn może być dużo - nie bedziemy tutaj zgadywać. Quote
Recommended Posts