MaDi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 warsawmoo napisał(a):Oj co się dzieje? Gdzie te wszystkie ciotki poszły? :scream_3: halooooooo Bambu na pierwszą! Hejka;) Komputer mi padł:( Quote
Agata Balu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MaDi serdecznie współczuję!! Przerabialam to dwa miesiące temu. Pamiętasz? Quote
warsawmoo Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MaDi napisał(a):Hejka;) Komputer mi padł:( No tak, napewno! :evil_lol: Sam się wziął i padł :eviltong: Quote
Agata Balu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 warsawmoo napisał(a):No tak, napewno! :evil_lol: Sam się wziął i padł :eviltong: Nie szydź gagatku z cudzego przypadku! Na Ciebie tez może paść :-) Quote
MaDi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 warsawmoo napisał(a):No tak, napewno! :evil_lol: Sam się wziął i padł :eviltong: Mój przynajmniej czasem odpala a Twój chodzi jak zółw;) Quote
warsawmoo Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MaDi napisał(a):Mój przynajmniej czasem odpala a Twój chodzi jak zółw;) Ale chodzi! :eviltong: hooooop Bambu....! Quote
MaDi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 warsawmoo napisał(a):Ale chodzi! :eviltong: hooooop Bambu....! Mam nowy to szaleje:) Quote
warsawmoo Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jak tam Bambulo sie goi po zabiegach....? Jak oko? Lepiej....? Quote
terier Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Narazie wszystko ładnie się goi, a Bambulek grzecznie znosi kołnierz :) jutro postaram się mu zrobić zdjęcia to sami zobaczycie. Oczko troszkę lepiej, ale nowe krople ma od kilku dni, więc na konkretne efekty musimy pewnie jeszcze poczekać. Okazuje się, że Bamu to bardzo czysty pies, od zabiegu mieszka w biurze (ma cały pokój tylko dla siebie :) ) i nie brudzi ani troszkę, wszystkie swoje potrzeby załatwia na zewnątrz, gdy biega :) Quote
terier Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jak obiecałam tak wrzucam nowe fotki :) Quote
warsawmoo Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja też miałam prosić moje kochane terierki, by zrobiły jakieś fajne fotki do ogłoszeń, ale dopiero jak tylko ten nocnik mu zdejmą :evil_lol:. Dziewczynki! faktura się znalazła ... I już zapłacona - już nie trzeba duplikatu. A niunio pięknieje z dnia na dzień :loveu: Musimy mu znaleźć fajny dom! Quote
bela51 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bambulcu kochany, dobrze, ze Ciotki cie do Brzyscia zawiozły ! Tam masz dopiero zycie ! Quote
DONnka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witaj Bambulu słodki :loveu: Ciotka DONnka pamięta :) Ale się podziało u Ciebie :crazyeye: Jakie oczko masz już ładne :) Wysyłam moją stałą deklarację :) Zamówiłam też Bambulowi pakiet ogłoszeń Chyba już najwyższa pora ;) Znalazłam bazarek ogłoszeniowy i wzięłam mega pakiet, w którym jest 70 ogłoszeń + aukcja allegro :) Zakładam, że Bambulek jest zaszczepiony :) Tekst i namiary do kontaktu (na LSOZ) wzięłam z ogłoszenia, które zrobiłam Bambulowi na OwP Mam nadzieję, że za bardzo się nie poszarogęsiłam ;) Quote
DONnka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Czekam niecierpliwie na pakiecik ogłoszeń Bambu :) Jak tylko się pojawi dam znać na wątku. Moja stała za wrzesień poszła :) Quote
sybillas Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Aż sie prosi wysłać te fotki z opisami jego poprzedniemu wlaścicielowi. Tylko, że on na pewno nic z tego nie zrozumie.... taka wieś, tacy ludzie........... Quote
warsawmoo Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 DONnka napisał(a):Czekam niecierpliwie na pakiecik ogłoszeń Bambu :) Jak tylko się pojawi dam znać na wątku. Moja stała za wrzesień poszła :) Cudnie, wspaniale, wyśmienicie! Szarogęsienie w Twoim wydaniu baaardzo się nam podoba :lol:! Pięknie dziękujemy cioteńko w imieniu uśmiechniętego Bambula :loveu: Quote
Recommended Posts