Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie wszystko ładnie się goi, a Bambulek grzecznie znosi kołnierz :) jutro postaram się mu zrobić zdjęcia to sami zobaczycie. Oczko troszkę lepiej, ale nowe krople ma od kilku dni, więc na konkretne efekty musimy pewnie jeszcze poczekać. Okazuje się, że Bamu to bardzo czysty pies, od zabiegu mieszka w biurze (ma cały pokój tylko dla siebie :) ) i nie brudzi ani troszkę, wszystkie swoje potrzeby załatwia na zewnątrz, gdy biega :)

Posted

Ja też miałam prosić moje kochane terierki, by zrobiły jakieś fajne fotki do ogłoszeń, ale dopiero jak tylko ten nocnik mu zdejmą :evil_lol:.
Dziewczynki! faktura się znalazła ... I już zapłacona - już nie trzeba duplikatu.
A niunio pięknieje z dnia na dzień :loveu: Musimy mu znaleźć fajny dom!

Posted

Witaj Bambulu słodki :loveu:
Ciotka DONnka pamięta :)
Ale się podziało u Ciebie :crazyeye:
Jakie oczko masz już ładne :)
Wysyłam moją stałą deklarację :)
Zamówiłam też Bambulowi pakiet ogłoszeń

Chyba już najwyższa pora ;)
Znalazłam bazarek ogłoszeniowy i wzięłam mega pakiet, w którym jest 70 ogłoszeń + aukcja allegro :)
Zakładam, że Bambulek jest zaszczepiony :)
Tekst i namiary do kontaktu (na LSOZ) wzięłam z ogłoszenia, które zrobiłam Bambulowi na OwP
Mam nadzieję, że za bardzo się nie poszarogęsiłam ;)

Posted

DONnka napisał(a):
Czekam niecierpliwie na pakiecik ogłoszeń Bambu :)
Jak tylko się pojawi dam znać na wątku.
Moja stała za wrzesień poszła :)

Cudnie, wspaniale, wyśmienicie! Szarogęsienie w Twoim wydaniu baaardzo się nam podoba :lol:! Pięknie dziękujemy cioteńko w imieniu uśmiechniętego Bambula :loveu: