terier Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dzięki zaraz prześlę zdjęcia :) a tu kilka nowych fotek, ale takich kiepskich, bo Bambulek ciągle wąchał i wąchał na spacerku, nic innego go nie interesowało. I jeszcze krótki filmik http://imageshack.us/clip/my-videos/542/rta.mp4/ Quote
Merys Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 aaa slodka mordka :* dziekuje za zdjecia i filmik :D Quote
MaDi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dziękujemy za zdjęcia, tyle lat biedak stał na łąńcuchu więc musi wszystko "odwąchać". Quote
warsawmoo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='DONnka']Uroczyście zawiadamiam, że Bambu ma już pierwsze ogłoszenie na OwP w dziale do adopcji :) Możecie zajrzeć http://owczarki.eu/psiak/991 Trzymajmy kciuki za dobry domek :) Dziękujemy za ogłoszenie DONnka! Suuuper! Martwię się tylko, że nikt nie będzie chciał psa "podszytego strachem"... Moja wina :shake:. Nie pomyślałam, że to pójdzie w świat do ludzi, którzy nie znają historii Bambula :roll:. A chłopak się przecież rozkręca .. Widzieliście filmik...? Tam nawet było już miziane!!! :multi: Kocham cię terier :iloveyou: (pomimo, że ja owczarkowa jestem :eviltong:) Quote
warsawmoo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='terier']A można prosić o podanie maila? Bo nie znalazłam. Z góry dziękuję :)[/QUOTE] Zdjęcia doszły, dziękujemy! Quote
DONnka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='warsawmoo']Dziękujemy za ogłoszenie DONnka! Suuuper! Martwię się tylko, że nikt nie będzie chciał psa "podszytego strachem"... Moja wina :shake:. Nie pomyślałam, że to pójdzie w świat do ludzi, którzy nie znają historii Bambula :roll:. A chłopak się przecież rozkręca .. Widzieliście filmik...? Tam nawet było już miziane!!! :multi: Kocham cię terier :iloveyou: (pomimo, że ja owczarkowa jestem :eviltong:)[/QUOTE] Nie ma sprawy, edytujemy i zmienimy "podszytego strachem" na jakieś bardziej wysublimowane określenie ;) A wrzucić Go też na psiakidoadopcji.pl ? Właśnie się tam zarejestrowałam przy okazji innej biedy. A Bambu jest nie do poznania :):):) Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Bambu jak nowy :) CUdne zdjęcia i filmik :) Quote
hotelterier5 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Bambu sam już upomina się o głaskanie, szybko poszło, od wczoraj ma zakrapiane oczko. Z natury jest delikatny!!! Quote
MaDi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='hotelterier5']Bambu sam już upomina się o głaskanie, szybko poszło, od wczoraj ma zakrapiane oczko. Z natury jest delikatny!!![/QUOTE] Dzięki wielkie za serducho dla tego psiaka. Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Kochany psiak i cudowna odmiana chłopaka :) Quote
DONnka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='DONnka']Nie ma sprawy, edytujemy i zmienimy "podszytego strachem" na jakieś bardziej wysublimowane określenie ;) A wrzucić Go też na psiakidoadopcji.pl ? Właśnie się tam zarejestrowałam przy okazji innej biedy. A Bambu jest nie do poznania :):):) Bambu już nie jest "podszyty strachem" ale "psem po przejściach, któremu brakuje jeszcze pewności siebie" Warsawmoo, mam nadzieję, że teraz będziesz zadowolona :) Co z tym ogłoszeniem na stronie psieadopcje.pl ? Dać czy nie dać ;) Quote
warsawmoo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='DONnka']Bambu już nie jest "podszyty strachem" ale "psem po przejściach, któremu brakuje jeszcze pewności siebie" Warsawmoo, mam nadzieję, że teraz będziesz zadowolona :) Co z tym ogłoszeniem na stronie psieadopcje.pl ? Dać czy nie dać ;) Tak, taaaak, jestem bardzo zadowolonaaa :loveu:. No i dać DONńciu, dać :lol: Quote
warsawmoo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='hotelterier5']Bambu sam już upomina się o głaskanie, szybko poszło, od wczoraj ma zakrapiane oczko. Z natury jest delikatny!!![/QUOTE] Znowu się wzruszyłam .... Złamał mi serce ten chłopak ... No i nie wiem, czy już mówiłam, że zakochałam sie w tych terierach i hotelterierach ...:cool3: Dziewczyny jesteście WIELKIE!:loveu::loveu::loveu: Quote
Merys Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Doszla wplata dla Bambu 50zł od Katarzyny P. serdecznie dziękujemy. Quote
terier Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Cała przyjemność po naszej stronie :) Bambulek to pojętny uczeń i szybko zrozumiał, że nie zrobimy mu krzywdy :) Bardzo ładnie spaceruje, interesuje się człowiekiem, kochany psiak z niego :) Quote
warsawmoo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='terier']Cała przyjemność po naszej stronie :) Bambulek to pojętny uczeń i szybko zrozumiał, że nie zrobimy mu krzywdy :) Bardzo ładnie spaceruje, interesuje się człowiekiem, kochany psiak z niego :)[/QUOTE] A czy mogę poprosić o filmik z zapuszczania kropelek? tak przy okazji ... ?:razz: Quote
Cantadorra Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Psiak jak nowy. Super się prezentuje, co za sierść. Ładny ten Bambulek kochany :) Quote
MaDi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Cantadorra']Psiak jak nowy. Super się prezentuje, co za sierść. Ładny ten Bambulek kochany :)[/QUOTE] Za miesiąc będzie całkowicie odmieniony. Quote
DONnka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Bambulu słodki, ciotka DONnka zrobiła Ci w prezencie kolejne ogłoszenie na stronie http://www.psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/146-inne/701-bambu-onek-ktory-otrzyma-drugi.html Zajrzyjcie ciotki, jak się pięknie prezentuje :):):) Jak się nadarzy okazja to mizianko dla chłopaka poproszę ;) Quote
MaDi Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='DONnka']Bambulu słodki, ciotka DONnka zrobiła Ci w prezencie kolejne ogłoszenie na stronie http://www.psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/146-inne/701-bambu-onek-ktory-otrzyma-drugi.html Zajrzyjcie ciotki, jak się pięknie prezentuje :):):) Jak się nadarzy okazja to mizianko dla chłopaka poproszę ;) Piękne ogłoszenie:) Quote
terier Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Mizianko oczywiście dzisiaj było :) Bambulek jest bardzo grzeczny, dobrze znosi zakrapianie oczek i smarowanie uszu :) Quote
MaDi Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='terier']Mizianko oczywiście dzisiaj było :) Bambulek jest bardzo grzeczny, dobrze znosi zakrapianie oczek i smarowanie uszu :)[/QUOTE] Normalnie rewelacja. Quote
Recommended Posts