Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DONnka']Uroczyście zawiadamiam, że Bambu ma już pierwsze ogłoszenie na OwP w dziale do adopcji :)
Możecie zajrzeć
http://owczarki.eu/psiak/991

Trzymajmy kciuki za dobry domek :)

Dziękujemy za ogłoszenie DONnka! Suuuper! Martwię się tylko, że nikt nie będzie chciał psa "podszytego strachem"... Moja wina :shake:. Nie pomyślałam, że to pójdzie w świat do ludzi, którzy nie znają historii Bambula :roll:. A chłopak się przecież rozkręca .. Widzieliście filmik...? Tam nawet było już miziane!!! :multi: Kocham cię terier :iloveyou: (pomimo, że ja owczarkowa jestem :eviltong:)

Posted

[quote name='warsawmoo']Dziękujemy za ogłoszenie DONnka! Suuuper! Martwię się tylko, że nikt nie będzie chciał psa "podszytego strachem"... Moja wina :shake:. Nie pomyślałam, że to pójdzie w świat do ludzi, którzy nie znają historii Bambula :roll:. A chłopak się przecież rozkręca .. Widzieliście filmik...? Tam nawet było już miziane!!! :multi: Kocham cię terier :iloveyou: (pomimo, że ja owczarkowa jestem :eviltong:)[/QUOTE]

Nie ma sprawy, edytujemy i zmienimy "podszytego strachem" na jakieś bardziej wysublimowane określenie ;)
A wrzucić Go też na psiakidoadopcji.pl ? Właśnie się tam zarejestrowałam przy okazji innej biedy.
A Bambu jest nie do poznania :):):)

Posted

[quote name='hotelterier5']Bambu sam już upomina się o głaskanie, szybko poszło, od wczoraj ma zakrapiane oczko. Z natury jest delikatny!!![/QUOTE]
Dzięki wielkie za serducho dla tego psiaka.

Posted

[quote name='DONnka']Nie ma sprawy, edytujemy i zmienimy "podszytego strachem" na jakieś bardziej wysublimowane określenie ;)
A wrzucić Go też na psiakidoadopcji.pl ? Właśnie się tam zarejestrowałam przy okazji innej biedy.
A Bambu jest nie do poznania :):):)

Bambu już nie jest "podszyty strachem" ale "psem po przejściach, któremu brakuje jeszcze pewności siebie"
Warsawmoo, mam nadzieję, że teraz będziesz zadowolona :)
Co z tym ogłoszeniem na stronie psieadopcje.pl ? Dać czy nie dać ;)

Posted

[quote name='DONnka']Bambu już nie jest "podszyty strachem" ale "psem po przejściach, któremu brakuje jeszcze pewności siebie"
Warsawmoo, mam nadzieję, że teraz będziesz zadowolona :)
Co z tym ogłoszeniem na stronie psieadopcje.pl ? Dać czy nie dać ;)

Tak, taaaak, jestem bardzo zadowolonaaa :loveu:. No i dać DONńciu, dać :lol:

Posted

[quote name='hotelterier5']Bambu sam już upomina się o głaskanie, szybko poszło, od wczoraj ma zakrapiane oczko. Z natury jest delikatny!!![/QUOTE]

Znowu się wzruszyłam .... Złamał mi serce ten chłopak ...
No i nie wiem, czy już mówiłam, że zakochałam sie w tych terierach i hotelterierach ...:cool3: Dziewczyny jesteście WIELKIE!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cała przyjemność po naszej stronie :) Bambulek to pojętny uczeń i szybko zrozumiał, że nie zrobimy mu krzywdy :) Bardzo ładnie spaceruje, interesuje się człowiekiem, kochany psiak z niego :)

Posted

[quote name='terier']Cała przyjemność po naszej stronie :) Bambulek to pojętny uczeń i szybko zrozumiał, że nie zrobimy mu krzywdy :) Bardzo ładnie spaceruje, interesuje się człowiekiem, kochany psiak z niego :)[/QUOTE]
A czy mogę poprosić o filmik z zapuszczania kropelek? tak przy okazji ... ?:razz:

Posted

[quote name='Cantadorra']Psiak jak nowy. Super się prezentuje, co za sierść. Ładny ten Bambulek kochany :)[/QUOTE]

Za miesiąc będzie całkowicie odmieniony.

Posted

[quote name='terier']Mizianko oczywiście dzisiaj było :) Bambulek jest bardzo grzeczny, dobrze znosi zakrapianie oczek i smarowanie uszu :)[/QUOTE]

Normalnie rewelacja.