MaDi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 DONnka napisał(a):OK, czyli wstawię dane fundacji LSOZ i numer telefonu, który podałaś:lol: Dobrze, że są już nowe zdjęcia Bambu z roześmianym pycholem :lol: Jako obecne miejsce pobytu psa podam Brzyść. Sorry za moją niewiedzę :oops:, ale to jest w woj. lubelskim ? Wszystko się zgadza.;) Quote
warsawmoo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='MaDi']Wszystko się zgadza.;) No może poza małymi szczególikami :mad:, a mianowicie: miejscowość, w której jest mój ulubieniec, to Brzyście, a województwo to podkarpackie :eviltong::evil_lol: terier? Jak moje cudeńko się miewa? Quote
DONnka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Warsawmoo napisał: No może poza małymi szczególikami :mad:, a mianowicie: miejscowość, w której jest mój ulubieniec, to Brzyście, a województwo to podkarpackie :eviltong::evil_lol: Jak to dobrze czasem odłożyć coś na później :evil_lol: Dobrze, że tu zajrzałam. Wasawmoo, rozumiem, że to ostateczna wersja: Brzyście - woj. podkarpackie ? Quote
DONnka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Witajcie ciotki, właśnie zabieram się za ogłaszanie Bambula na OwP... No i mam mały problem. Co napisać w rubryce charakter psa ??? Może ciotki, które miały z Nim kontakt coś mi podpowiedzą ... Quote
sybillas Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 terier napisał(a):Jeszcze z dotykaniem jesteśmy ostrożni, ale lada dzień zaczniemy zakrapiać psiaczka, niech tylko nabierze do nas większego zaufania, narazie kojarzy nas z pysznymi smakołykami, więc się cieszy jak tylko nas zobaczy ;) przez żołądek do serca ;) Powinniście przywieźć do hoteliku tego idiotę - poprzedniego właściciela, żeby zobaczył teraz swojego psa mordercę! Quote
terier Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 U Bambulka wszystko gra, narazie przyzwyczaja się do dotyku, ale jeszcze nie jest zbyt pewny. Za to daje sobie zapiąć smycz i codziennie spacerujemy sobie wzmacniając więź :), podobno spacer jest w tym bardzo pomocny :), do boksu wchodzę swobodnie i mu to w żadnym razie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, bo wie, że zaraz dostanie coś smacznego :) Quote
Merys Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 terier napisał(a):U Bambulka wszystko gra, narazie przyzwyczaja się do dotyku, ale jeszcze nie jest zbyt pewny. Za to daje sobie zapiąć smycz i codziennie spacerujemy sobie wzmacniając więź :), podobno spacer jest w tym bardzo pomocny :), do boksu wchodzę swobodnie i mu to w żadnym razie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, bo wie, że zaraz dostanie coś smacznego :) Super postepy :multi: Terier, bardzo Cie prosze, moze udaloby Ci sie nagrac komorka krotki filmik? Quote
MaDi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Myślę,że zacznijmy go ogłaszać jako psa stróżującego;) Quote
DONnka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='DONnka']Witajcie ciotki, właśnie zabieram się za ogłaszanie Bambula na OwP... No i mam mały problem. Co napisać w rubryce charakter psa ??? Może ciotki, które miały z Nim kontakt coś mi podpowiedzą ... Ponawiam prośbę :) Quote
DONnka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ciotki chyba sobie siedzą u Szarika ;) Bambu będzie zazdrosny :evil_lol: Quote
warsawmoo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 DONnka napisał(a):Ponawiam prośbę :) uffff, już jestem. Przepraszaaam - roboty huk :shake:. Bambu jest cały podszyty strachem w związku ze złymi doświadczeniami, jakich doznał u poprzedniego właściciela. Jest bardzo zaskoczony tymi dobrodziejstwami, jakich ostatnio doświadcza, i ciągle nie wierzy, że wszystko co się wydarzy, będzie już tylko przyjemnym doświadczeniem. Czeka z odrętwieniem na to co się stanie, patrzy głęboko w oczy, przy czym nie wykazuje śladu agresji. Psina stanowczo wymaga pracy, ale takiej z wielkim sercem i cierpliwością. Myślę, że miłośnik poczwarków (czytaj: ONków)miałby z niego wielką pociechę i całą kupę satysfakcji, że się udało :lol:. Quote
warsawmoo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='DONnka']Warsawmoo napisał: Jak to dobrze czasem odłożyć coś na później :evil_lol: Dobrze, że tu zajrzałam. Wasawmoo, rozumiem, że to ostateczna wersja: Brzyście - woj. podkarpackie ? Stanowczo tak :roll:. Komuś się tu dostanie:mad::evil_lol: Quote
DONnka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dzięki warsawmoo, skorzystam z Twojego opisu i będę improwizować Ogłoszenie zrobi się jutro ;) Quote
warsawmoo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 DONnka napisał(a):Dzięki warsawmoo, skorzystam z Twojego opisu i będę improwizować Ogłoszenie zrobi się jutro ;) To cudnie! Dziękuję! A już się martwiłam, że trzeba go opisać jednym słowem ..... :oops: Quote
Merys Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Oby chlopak znalazl swojego czlowieka :) Quote
MaDi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Poproszę o te śliczne zdjęcia na fundacyjnego maila. Quote
DONnka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Uroczyście zawiadamiam, że Bambu ma już pierwsze ogłoszenie na OwP w dziale do adopcji :) Możecie zajrzeć http://owczarki.eu/psiak/991 Trzymajmy kciuki za dobry domek :) Quote
hotelterier5 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 na razie wystawiam fakturę za lipiec, na całe 30zł/3dni, własna karma, tylko brakuje nr NIP Fundacji. Quote
MaDi Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='hotelterier5']na razie wystawiam fakturę za lipiec, na całe 30zł/3dni, własna karma, tylko brakuje nr NIP Fundacji.[/QUOTE] Czy dane do przelewu zostały już wysłane na maila? Mam nadzieję,że NIP został już dostarczony? Quote
terier Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='MaDi']Poproszę o te śliczne zdjęcia na fundacyjnego maila.[/QUOTE] A można prosić o podanie maila? Bo nie znalazłam. Z góry dziękuję :) Quote
Recommended Posts