Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
OK, czyli wstawię dane fundacji LSOZ i numer telefonu, który podałaś:lol:
Dobrze, że są już nowe zdjęcia Bambu z roześmianym pycholem :lol:
Jako obecne miejsce pobytu psa podam Brzyść. Sorry za moją niewiedzę :oops:, ale to jest w woj. lubelskim ?

Wszystko się zgadza.;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Wszystko się zgadza.;)
No może poza małymi szczególikami :mad:, a mianowicie: miejscowość, w której jest mój ulubieniec, to Brzyście, a województwo to podkarpackie :eviltong::evil_lol:

terier? Jak moje cudeńko się miewa?

Posted

Warsawmoo napisał:
No może poza małymi szczególikami :mad:, a mianowicie: miejscowość, w której jest mój ulubieniec, to Brzyście, a województwo to podkarpackie :eviltong::evil_lol:

Jak to dobrze czasem odłożyć coś na później :evil_lol: Dobrze, że tu zajrzałam. Wasawmoo, rozumiem, że to ostateczna wersja: Brzyście - woj. podkarpackie ?

Posted

Witajcie ciotki, właśnie zabieram się za ogłaszanie Bambula na OwP... No i mam mały problem. Co napisać w rubryce charakter psa ??? Może ciotki, które miały z Nim kontakt coś mi podpowiedzą ...

Posted

terier napisał(a):
Jeszcze z dotykaniem jesteśmy ostrożni, ale lada dzień zaczniemy zakrapiać psiaczka, niech tylko nabierze do nas większego zaufania, narazie kojarzy nas z pysznymi smakołykami, więc się cieszy jak tylko nas zobaczy ;) przez żołądek do serca ;)

Powinniście przywieźć do hoteliku tego idiotę - poprzedniego właściciela, żeby zobaczył teraz swojego psa mordercę!

Posted

U Bambulka wszystko gra, narazie przyzwyczaja się do dotyku, ale jeszcze nie jest zbyt pewny. Za to daje sobie zapiąć smycz i codziennie spacerujemy sobie wzmacniając więź :), podobno spacer jest w tym bardzo pomocny :), do boksu wchodzę swobodnie i mu to w żadnym razie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, bo wie, że zaraz dostanie coś smacznego :)

Posted

terier napisał(a):
U Bambulka wszystko gra, narazie przyzwyczaja się do dotyku, ale jeszcze nie jest zbyt pewny. Za to daje sobie zapiąć smycz i codziennie spacerujemy sobie wzmacniając więź :), podobno spacer jest w tym bardzo pomocny :), do boksu wchodzę swobodnie i mu to w żadnym razie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, bo wie, że zaraz dostanie coś smacznego :)

Super postepy :multi:
Terier, bardzo Cie prosze, moze udaloby Ci sie nagrac komorka krotki filmik?

Posted

[quote name='DONnka']Witajcie ciotki, właśnie zabieram się za ogłaszanie Bambula na OwP... No i mam mały problem. Co napisać w rubryce charakter psa ??? Może ciotki, które miały z Nim kontakt coś mi podpowiedzą ...

Ponawiam prośbę :)

Posted

DONnka napisał(a):
Ponawiam prośbę :)

uffff, już jestem. Przepraszaaam - roboty huk :shake:.
Bambu jest cały podszyty strachem w związku ze złymi doświadczeniami, jakich doznał u poprzedniego właściciela. Jest bardzo zaskoczony tymi dobrodziejstwami, jakich ostatnio doświadcza, i ciągle nie wierzy, że wszystko co się wydarzy, będzie już tylko przyjemnym doświadczeniem. Czeka z odrętwieniem na to co się stanie, patrzy głęboko w oczy, przy czym nie wykazuje śladu agresji. Psina stanowczo wymaga pracy, ale takiej z wielkim sercem i cierpliwością. Myślę, że miłośnik poczwarków (czytaj: ONków)miałby z niego wielką pociechę i całą kupę satysfakcji, że się udało :lol:.

Posted

[quote name='DONnka']Warsawmoo napisał:

Jak to dobrze czasem odłożyć coś na później :evil_lol: Dobrze, że tu zajrzałam. Wasawmoo, rozumiem, że to ostateczna wersja: Brzyście - woj. podkarpackie ?

Stanowczo tak :roll:. Komuś się tu dostanie:mad::evil_lol:

Posted

DONnka napisał(a):
Dzięki warsawmoo, skorzystam z Twojego opisu i będę improwizować
Ogłoszenie zrobi się jutro ;)

To cudnie! Dziękuję!
A już się martwiłam, że trzeba go opisać jednym słowem ..... :oops:

Posted

[quote name='hotelterier5']na razie wystawiam fakturę za lipiec, na całe 30zł/3dni, własna karma, tylko brakuje nr NIP Fundacji.[/QUOTE]
Czy dane do przelewu zostały już wysłane na maila? Mam nadzieję,że NIP został już dostarczony?

Posted

[quote name='MaDi']Poproszę o te śliczne zdjęcia na fundacyjnego maila.[/QUOTE]

A można prosić o podanie maila? Bo nie znalazłam. Z góry dziękuję :)