DONnka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Merys napisał(a):Przeciez nr konta jest na pierwszej stronie. :oops::oops::oops: Faktycznie, no cóż starość nie radość... Jutro wyślę stałą 10 zł Wyściskać Bambula proszę przy najbliższej okazji :loveu: Quote
terier Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Niestety troszkę ropieje :( ale będziemy zakrapiać i będzie dobrze :) Quote
Merys Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 DONnka napisał(a)::oops::oops::oops: Faktycznie, no cóż starość nie radość... Jutro wyślę stałą 10 zł Wyściskać Bambula proszę przy najbliższej okazji :loveu: hehe dziekujemy:Rose: terier napisał(a):Niestety troszkę ropieje :-( ale będziemy zakrapiać i będzie dobrze :smile: Pewnie, ze bedzie:Rose: Quote
MaDi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 terier napisał(a):Niestety troszkę ropieje :( ale będziemy zakrapiać i będzie dobrze :) Niestety lata zaniedbań zrobiły swoje, skóra jest przecież tragiczna ale na dobrej karmie i bez pasożytów szybko ślicznie zarośnie. Quote
warsawmoo Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 terier napisał(a):Niestety troszkę ropieje :( ale będziemy zakrapiać i będzie dobrze :) A kiedy, dziewczynki, dacie radę? Czyżby juuuuuuuuuuuuuż? :-o Quote
Agnieszka_K Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witaj Bambu, dzielnie znosisz zabiegi?:) Quote
MaDi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Podnosimy i prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku. Quote
DONnka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Hooop do góry Bambulu :loveu: Będzie dobrze :lol: Twoja przemiana może się okazać najbardziej spektakularna. To widać już jak się porówna pierwsze zdjęcia z tymi ostatnimi :multi: Stała za sierpień wysłana. Proszę o potwierdzenie, jak dotrze :lol: Quote
MaDi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Zobaczycie jaki będzie z niego przystojniaczek. Quote
terier Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 warsawmoo napisał(a):A kiedy, dziewczynki, dacie radę? Czyżby juuuuuuuuuuuuuż? :-o Jeszcze z dotykaniem jesteśmy ostrożni, ale lada dzień zaczniemy zakrapiać psiaczka, niech tylko nabierze do nas większego zaufania, narazie kojarzy nas z pysznymi smakołykami, więc się cieszy jak tylko nas zobaczy ;) przez żołądek do serca ;) Quote
terier Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A tu kilka zdjęć już całkiem wesolutkiego Bambulka :) Quote
warsawmoo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No tak, taaaaak! Już się usmiecha :multi:! Całkiem inny chłopak :multi:. Zobaczycie, że niedługo wszystkie dziewczyny brzyściowe będą za nim latać :cool3: Quote
Merys Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Ale słodziak, normalnie odmłodniał o kilka lat... :) Quote
MaDi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Mam nadzieję,że domy będą się o niego zabijały! Proponuję zacząć go ogłaszać. Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Mam nadzieję,że domy będą się o niego zabijały! Proponuję zacząć go ogłaszać. Mówisz poważnie :crazyeye: Mogę Mu od ręki zrobić ogłoszenie na OwP w dziale do adopcji :cool3: A tak na marginesie, czy moja stała za sierpień dotarła? Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 DONnka napisał(a):Mówisz poważnie :crazyeye: Mogę Mu od ręki zrobić ogłoszenie na OwP w dziale do adopcji :cool3: A tak na marginesie, czy moja stała za sierpień dotarła? Pewnie,że poważnie może ktoś zadzwoni. Dopisałaś nick? Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Pewnie,że poważnie może ktoś zadzwoni. Dopisałaś nick? W tytule przelewu napisałam tak: DONnka - cele statutowe Bambu W kwestii ogłoszenia - wyślij mi na PW namiary na opiekuna Bambu (imię, nr telefonu, mail), bo bez tego nie przyjmie mi formularza zgłoszeniowego. Zajmę się tym dziś wieczorem :lol: Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 DONnka napisał(a):W tytule przelewu napisałam tak: DONnka - cele statutowe Bambu W kwestii ogłoszenia - wyślij mi na PW namiary na opiekuna Bambu (imię, nr telefonu, mail), bo bez tego nie przyjmie mi formularza zgłoszeniowego. Zajmę się tym dziś wieczorem :lol: Dane masz w pierwszym poście. Nr 602228411 Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Dane masz w pierwszym poście. Nr 602228411 OK, czyli wstawię dane fundacji LSOZ i numer telefonu, który podałaś:lol: Dobrze, że są już nowe zdjęcia Bambu z roześmianym pycholem :lol: Jako obecne miejsce pobytu psa podam Brzyść. Sorry za moją niewiedzę :oops:, ale to jest w woj. lubelskim ? Quote
Recommended Posts