Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich, już zapisałam sobie wątek :) Dziś poznałam Bambulka i całkiem fajnie na mnie zareagował, oczywiście miałam smakołyki w ręku, ale na prawdę jest pozytywnie nastawiony do nas :) Jutro postaram się zrobić mu kilka zdjęć i wieczorem je wrzucę na wątek.

Posted

terier napisał(a):
Witam wszystkich, już zapisałam sobie wątek :) Dziś poznałam Bambulka i całkiem fajnie na mnie zareagował, oczywiście miałam smakołyki w ręku, ale na prawdę jest pozytywnie nastawiony do nas :) Jutro postaram się zrobić mu kilka zdjęć i wieczorem je wrzucę na wątek.

Wspaniale.

Posted

Dawać tu foty Bambula :evil_lol:
Obiecałam, że jak trafi do hoteliku, to wspomogę chłopaka :lol:
Jak będzie lepiej, drogie ciotki, 10 zł na stałe, czy 40 zł jednorazowo (w sierpniu)? Więcej nie dam rady. Zadeklarowałam też pomoc dla Timo, Lany, Małgosi i Gabrysi

Posted

terier napisał(a):

Super:multi:czekamy wiec na zdjecia :)

DONnka napisał(a):
Dawać tu foty Bambula :evil_lol:
Obiecałam, że jak trafi do hoteliku, to wspomogę chłopaka :lol:
Jak będzie lepiej, drogie ciotki, 10 zł na stałe, czy 40 zł jednorazowo (w sierpniu)? Więcej nie dam rady. Zadeklarowałam też pomoc dla Timo, Lany, Małgosi i Gabrysi

Donka, to od Ciebie zalezy. Jak zrobisz i tak bedzie dobrze, dziekujemy.:multi:

Posted

terier napisał(a):

Witam! Ja tam moje cudeńko się miewa? Dostaniemy jakieś fotki?

Posted

Jak obiecałam wrzucam foty, są kiepskie, bo u nas od rana ciągle pada i pada :( Bambulek mokry, ponieważ cały czas towarzyszył mi ( jego boks jest przy wejściu do budynku hoteliku), gdy zajmowałam się psiakami. Pozwolił mi wejść do boksu, oczywiście ze smakołykami w dłoni, ale był bardzo grzeczny :)

Posted

bela51 napisał(a):
Smutny siwy pyszczek. Ale na pewno szybko dojdzie do siebie.

Jak tylko widzi gotowaną wątróbkę to pysio i cała dupka bardzo się cieszą.
Zmokła kura;)

Posted

Dziękuję za foty. Na tym wątku to istny ekspress jest. Mówisz i masz ;)Biedne ma jeszcze to lewe oczko, ale poza tym pies nie do poznania:lol:
Będzie dobrze !!! Poproszę o numer konta na PW :lol:

Posted

Moje Bambulisko widzę wygląda coraz lepiej ... Cały smutny jestem jeszcze trochę, ale po pycholu widzę, że spokojny. Niedługo przyzwyczaję się do nowych ciotek i będzie dobrze. Tak to jest z tymi zmianami miejsca i ludzi ehhhhh
Terier, a czyżby lewe oczko znowu mu zaczęło ropieć....?

Posted

Jak się masz Bambulu :):loveu::loveu::loveu:
Ciotki, jak chcecie jakieś pieniążki dla Bambula, to wyślijcie mi wreszcie na PW numer konta. Jutro wypłata:multi:

Posted

DONnka napisał(a):
Ciotki, jak chcecie jakieś pieniążki dla Bambula, to wyślijcie mi wreszcie na PW numer konta. Jutro wypłata:multi:

Przeciez nr konta jest na pierwszej stronie.

Posted

DONnka napisał(a):

Dokładnie konto jest w pierwszym poście, pamiętaj o odpowiednim dopisku:)