BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Majeczka...wywalona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?" http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać! Quote
bakusiowa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Trzeba by wykupić ogłoszenia. Przez te oczy to jest taki niespotykany:lol: Może będzie miał powodzenie. Przydał by się jakiś tekst ale chyba nie za wiele wiadomo o jego zachowaniach. Potrzeba jakieś zdjęcia. Te są bardzo smutne:shake: Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 bakusiowa napisał(a):Trzeba by wykupić ogłoszenia. Przez te oczy to jest taki niespotykany:lol: Może będzie miał powodzenie. Przydał by się jakiś tekst ale chyba nie za wiele wiadomo o jego zachowaniach. Potrzeba jakieś zdjęcia. Te są bardzo smutne:shake: bo On jest smutny :( Quote
Iljova Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Niestety jak narazie to nie ma specjalnie powodów do radości. Ale w końcu się to zmieni jak tylko będzie miał swoją rodzinkę :) Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Zagladam:) fajny maluch... jak reaguje na ludzi ine psy?? Quote
paulaa. Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Przez te cudne oczyska to napewno zaraz ktoś chętny się zgłosi, potrzebne tylko ogłoszenia. ;) Quote
bakusiowa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Odwiedzam biedaczka. Może ktoś zrobi ogłoszenia? Quote
Iljova Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Masz cudowne oczka psiaku I wspaniałe imię :-) Oni znajomi mają suczkę husky która ma jedno brązowe, a drugie niebieskie oko wygląda niesamowicie. Co innego widzieć zdjęcia, ale na żywo to dopiero jest widok :-) fantastyczny :) Jak ktoś będzie miał serce i sercem wybierze to będą mu przeszkadzały te oczka, tylko będzie się nimi zachwycać :-) tego Ci życzę Alwarciu z całego serca :-) Quote
Kofeina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Pomoge w ogloszeniach;) zdjecia plus tekst i mozna ruszac;) Quote
BUDRYSEK Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Kofeina napisał(a):Pomoge w ogloszeniach;) zdjecia plus tekst i mozna ruszac;) dzieki :) tylko ostatnio u mnie kiepsko z wena tworcza :( Quote
Kofeina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dzieki :) tylko ostatnio u mnie kiepsko z wena tworcza :( podobnie jak u mnie;) Nie znam chlopaka wiec ja nic sensownego ie wymysle... ale z ogloseniami pomoge Quote
BUDRYSEK Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Kofeina napisał(a):podobnie jak u mnie;) Nie znam chlopaka wiec ja nic sensownego ie wymysle... ale z ogloseniami pomoge moze ktos pomoze wymyslic tekst? prosze... ja tylko dodam ze: jest mlody, piekny, grzeczny, posluszny, nie reaguje na zaczepki innych psow, umie chodzic w szeleczkach, zaszczepiony, wykastrowany, zachipowany...sama rewelka ;) Quote
Kofeina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK']moze ktos pomoze wymyslic tekst? prosze... ja tylko dodam ze: jest mlody, piekny, grzeczny, posluszny, nie reaguje na zaczepki innych psow, umie chodzic w szeleczkach, zaszczepiony, wykastrowany, zachipowany...sama rewelka ;) I prosze wsio na maila niebieskooka224@interia.pl ;) troszke podzialam z oglo bo chlopaki na meskim surivalu a ja z chora lucynka ostalam:) Quote
BUDRYSEK Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 prosze zagladnijcie do Maleństwa Mój Pan umarł...ja też chcę... http://www.dogomania.pl/threads/2120...1#post17352341 Quote
BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Kofeina napisał(a):i co wymyslil ktos cos czy wisimy??;) wisimy :( :( :( Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją-( Quote
Recommended Posts