Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Alicjo mała piłeczka ale patrz ile radości daje:diabloti: Ale ma zdolności Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czesc rozrabiaki nie czytam oglądam Gaston jest bowski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sobie chyba przyjade i go wezme :cool1: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Uważaj bo na Twoja Szpile też sa chętni:diabloti: Quote
Wyjątek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 100 lat dla Tatusia co dzięki niemu mamy dziś tak cudownego Gastusia :D!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
a_ga.isk Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kate I Luka'] 'Tyy, Ty mnie z tad odwiarz i to zaraz' :eviltong: Quote
teqquila Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witajcie Gastonki kochane :loveu: sliczne zdjecioszki Quote
Klaudia :-) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 piłeczka mała,ale jak się musi Gastonek napracować,żeby nie zniszczyć jej:-):-):-) Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Uważaj bo na Twoja Szpile też sa chętni:diabloti: Właśnie właśnie :diabloti: Myślę, że by się Gerze spodobała:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Hej Dziewczyny :) Gastek bardzi się cieszy, że jego foteczki się podobają :multi: A jeśli chodzi o piłeczkę - to to było z jajka niespodzianki opakowanie. Takie małe a radości co niemiara ;) Dziś u nas nieśmiało przebija się słoneczko. Oby się ładnie wypogodziło, to będzie fajowy spacerek. Miłego weekendziku dla wszystkich :cool3: Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 łoooj a u nas świeci co nie miara :D Żadnej chmurki na niebie i tylko żar się z niego leje :D Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć:p Wszystkiego najlepszego dla Gastonka Seniora :BIG: [SIZE=2]A dla Gastonka Juniora buziaki w ten śliczny pysio:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi::multi::multi:witaj Kasiu i chłopaki:multi: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dobry Córciu :) Coś mi się zdaje, że u nas zaraz będzie lało:shake: , czyli standard wekendowy:p Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Słoneczko troszkę dopisało - pojechaliśmy na Lotnisko Muchowiec w Katowicach. Spacerek był niezwykle udany, pooglądaliśmy kilka startów samolocików, Gastuś biegał z Seterkiem Angielskim (Championem Polski :cool3: ), a potem dołączyła Rhodesianka :) Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Trzy wąchacze:evil_lol: A u mnie dzisiaj nie ma słoneczka...nic:placz: i pewnie zaraz będzie lało. Quote
ferraribox Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super spacerek,super foteczki.Fajnie,żeGaston ma takich właścicieli!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ferraribox dziękuje bardzo za urodzinowe życzenia. Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 O to widzę, że siostrzeniec miał bardzo udany spcerek:multi: :multi: :multi: A Medorek dziś zjeżdżał ze mną na zjeżdżalni:evil_lol: Uciekałam mu i nie sądziłam, że ta sierota zjedzie za mną - wprost mi na plecy:p :loveu: Ale ja go kocham:loveu: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzia tej "sierocie" to zrób galerię:mad: :mad: :mad: Kasia zdjecia super, szczególnie te w biegu - pierwsza klasa Juz dawno cholerka nie byłam na naszym jeleniogórskim lotnisku, moze TZ-ta jutro wyciągnę hmmm. Może nawet szybowce puszczą, cho pogoda u nas nędzna... Quote
Recommended Posts