Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dziewczyny :)

Gastek bardzi się cieszy, że jego foteczki się podobają :multi: A jeśli chodzi o piłeczkę - to to było z jajka niespodzianki opakowanie. Takie małe a radości co niemiara ;)

Dziś u nas nieśmiało przebija się słoneczko. Oby się ładnie wypogodziło, to będzie fajowy spacerek.

Miłego weekendziku dla wszystkich :cool3:

Posted

Słoneczko troszkę dopisało - pojechaliśmy na Lotnisko Muchowiec w Katowicach. Spacerek był niezwykle udany, pooglądaliśmy kilka startów samolocików, Gastuś biegał z Seterkiem Angielskim (Championem Polski :cool3: ), a potem dołączyła Rhodesianka :)

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super spacerek,super foteczki.Fajnie,żeGaston ma takich właścicieli!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ferraribox dziękuje bardzo za urodzinowe życzenia.

Posted

O to widzę, że siostrzeniec miał bardzo udany spcerek:multi: :multi: :multi:
A Medorek dziś zjeżdżał ze mną na zjeżdżalni:evil_lol: Uciekałam mu i nie sądziłam, że ta sierota zjedzie za mną - wprost mi na plecy:p :loveu: Ale ja go kocham:loveu:

Posted

Madzia tej "sierocie" to zrób galerię:mad: :mad: :mad:

Kasia zdjecia super, szczególnie te w biegu - pierwsza klasa

Juz dawno cholerka nie byłam na naszym jeleniogórskim lotnisku, moze TZ-ta jutro wyciągnę hmmm. Może nawet szybowce puszczą, cho pogoda u nas nędzna...