Medorowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Berek - doberek mali odkrywcy;) WSZYSTKIEGO NAJLEPIEJSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Quote
bonita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Niewyrażny jakiś, daj mu córciu rutinoscorbin:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Superaśne fotki:loveu: Pijemy coś na ten Dzień Kobiet:cool3: :drinking: :chlup: :drink1: :beerchug: Quote
zuzolandia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witanko ;-) Zuzinka i ja pieknie dziekujemy Gastusiowi za zyczonka ;-) Buziole Quote
a_ga.isk Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Bry wieczor^^ Dawno mnie nie bylo i wlasnie ogladam sobie foteczki ;) Super sa :loveu: I Wszystkiego Naj z Okazji Dnia Kobiet ;) Quote
Wyjątek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć Gastonku! Chciałam dac Ci słodkiego śliniastego buziaka w Twojego słodkiego pychola w podziekowaniu za miłe słówka u mnie :) GERA :evil_lol::evil_lol: Quote
ferraribox Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 POZDRAWIAMY!Właśnie przejżałam fotki Gastonka.Są prześliczne.Proszę przekazać Gasiowi,że senior Gaston kończy jutro 6 lat. Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Jako, że Gasiu senior nie ma swojej galeryjki [SIZE="1"](mam nadzieję,że się to szybko zmieni) składamy tutaj serdeczne życzenia: [SIZE="7"] 6 LATEK W dniu tak pięknym i wspaniałaym życzę swoim srecem całym zdrowia szczęścia pomyślności oraz dużo od Twych Państwa miłości! Kochanemu Tatusiowi Gastonowi życzy Gastonek - Chojrak Quote
e.v.a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Jako, że Gasiu senior nie ma swojej galeryjki (mam nadzieję,że się to szybko zmieni) składamy tutaj serdeczne życzenia: 6 LATEK W dniu tak pięknym i wspaniałaym życzę swoim srecem całym zdrowia szczęścia pomyślności oraz dużo od Twych Państwa miłości! Kochanemu Tatusiowi Gastonowi życzy Gastonek - Chojrak przylanczamy sie do zyczonek:multi: :multi: :multi: 100Latkow:multi: :multi: :multi: czesc:cool3: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Jako, że Gasiu senior nie ma swojej galeryjki (mam nadzieję,że się to szybko zmieni) składamy tutaj serdeczne życzenia: 6 LATEK W dniu tak pięknym i wspaniałaym życzę swoim srecem całym zdrowia szczęścia pomyślności oraz dużo od Twych Państwa miłości! Kochanemu Tatusiowi Gastonowi życzy Gastonek - Chojrak Przyłączamy się do życzonek:loveu: :multi: STO LATEK DLA GASTUSIA SENIORA:multi: Quote
a_ga.isk Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No to sto latek dla seniorka :D I sliczna fotka :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 My z Gastkiem rano zaliczyliśmy długi spacerek, z biegańskiem i zabawą piłką. Na łąkach jest mokro po nocnym deszczu, Gaston latał jak szalony taplając się prawie po brzuch w wodzie. Wróciliśmy i prosto do wanny poszedł. Teraz czyściutki i pachnący grzeje doopkę na foteliku ;) a ja właśnie pomyłam podłogi bo całe mokre były po jego wyskoku z wanny :roll: Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.cda.pl/gry-online/3/kaczki.php :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdobyłam 95% :cool3: Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a ja w 65% :evil_lol: Hej Gastusie wszystkiego naj naj naj lepszego dla tatusia Gastonka Quote
drzalka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 100 lat 100 lat, niech żyje żyje nam !!:loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 100 latek dla GASTONKA SENIORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witamy milusio kochana rodzinko Gastusiowa ;-) ....buziaczki słodkie posyłamy ;-) !!! Quote
Jagoda1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Gasinku, życzymy Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze:loveu: . Kiri przesyła buziaki całuśnemu kochanemu Wujaszkowi. :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.cda.pl/gry-online/3/kaczki.php :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdobyłam 95% :cool3: :oops:ja 65%:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sto lat dla Gastusiowego Tatuska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Hej Dziewczyny :) Mamy jeszcze kilka fotek z ostatniego spacerku: Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cześć SSistereczko:loveu: :loveu: :turn-l: :loveu: Quote
e.v.a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 zgniote cie zgniote..ty..ty..ty mala piłeczko:evil_lol: Quote
Recommended Posts