Kate I Luka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dzisiejszospacerkowe wiosenne fotki. Po drodze wstąpiliśmy na piffko :D CDN :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gastuś robił wykopki;) no ja po wczorajszych urodzinach TZta już dziś nic w siebie nie wleję;) Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Dzisiejszospacerkowe wiosenne fotki. Po drodze wstąpiliśmy na piffko :D Ja nie mogę z tych jego minek:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
teqquila Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam Gastonki :) my tez sie przylaczymy do waszego :beerchug: :drink1: :knajpa: a foteczki superowe bo na nich Gastek :loveu: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tu jest cudny:loveu: Buziolki proszę przekazać mojemu wnusiowi:loveu: Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 słodka mordka,buziaki w czarny nosek dla żółtego Gastonka Quote
Kitka20 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witanko wam Gastusie pisze za drzwiami by Tequila się nie obraziła (tak tak już się zołza obraża:evil_lol:) Ten Gastuś to taki śliczny psiak hmm żekłabym nawet że dorównuje urodą Tequili :diabloti: Wymiziaj go od nas Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Doberek ...tylko ze mi cały cas chce sie spać ....... słucham sobie pana Ozzy'ego Ozbuorne'a na rozbudzenie;) Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Berek, berek... pogoda do bani, niby nie zimno, ale słońca nie ma. A tak ładnie było 2 dni :-( ciąg dalszy z wczorajszego spacerku: Gaston - szybszy od Chucka Norrisa :evil_lol: Quote
Gasnik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hej, a u nas dzisiaj pięęęknie jest, bezchmurne niebo, słoneczko....miodzio:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witajcie ! A co to za wiosenne wykopki wczoraj byly? Wykopalisko Gastona wyglada jak mlody ziemniaczek :) A u nas dzis pochmurno i deszcz....:placz: Quote
Agniest Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cześć Gastonki :) a ja się objadam Ferrero Rocher :eviltong: - od szefa dostałam na dzień kobiet ;) A dziś wieczorem idę na męski striptiz z koleżankami :) to se poszalejemy.... Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Gaśnik - więc wygląda na to, że nasza wiosna teraz do Uk zawędrowała ;) Iza - Gastuś wykopał opakowanie z jajka niespodzianki :evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cześć:p śliczne spacerowe fotki:multi: Ale dołek:evil_lol: Gastuś wykopał. A u nas dzisiaj też nie ma słońca:placz: Quote
Gasnik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Gaśnik - więc wygląda na to, że nasza wiosna teraz do Uk zawędrowała ;) Iza - Gastuś wykopał opakowanie z jajka niespodzianki :evil_lol: U nas naprawdę pieknie :) Ozzy troszkę się wygrzał i już ucieka przed słońcem Quote
Kitka20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witamy w ten piękny dzionek Kasiu wszystkiego najlepszego Ty wiesz dlaczego:p DK. Wymiziaj Gastusia od nas Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Agniest']cześć Gastonki :) a ja się objadam Ferrero Rocher :eviltong: - od szefa dostałam na dzień kobiet ;) A dziś wieczorem idę na męski striptiz z koleżankami :) to se poszalejemy.... no no no... to się naoglądacie :razz: [quote name='DORRAG']cześć:p śliczne spacerowe fotki:multi: Ale dołek:evil_lol: Gastuś wykopał. A u nas dzisiaj też nie ma słońca:placz: Hejka :) W Katowicach już nawet zdążyło popadać, przestać, i znów padać :shake: [quote name='Kitka20']Witamy w ten piękny dzionek Kasiu wszystkiego najlepszego Ty wiesz dlaczego:p DK. Wymiziaj Gastusia od nas Cześć Tequilki :multi:Dzięki za życzenia :loveu: Quote
leemonca Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gaston ma nowe szelki ;-) wszystkiego najlepszego z tym naszym Dniu :B-fly: Quote
Recommended Posts