e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 moj chlopaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja tez dzis w kurtce letniej pomaszerowalam na spacer:multi: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3843061&postcount=1410 :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zupełnie, jakbym Medoreńka widziała:loveu: :loveu: [quote name='Kate I Luka'] Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hmmmm a moja ani na kanape, ani na fotel, ani do łóżka nie wejdzie:-o Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wyjątek napisał(a):hmmmm a moja ani na kanape, ani na fotel, ani do łóżka nie wejdzie:-o :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Wyjątek']hmmmm a moja ani na kanape, ani na fotel, ani do łóżka nie wejdzie:-o kurcze to Ty chyba boksia nie masz w domu ;) ;) ;) Hello odwiedzającym :multi: :multi: :multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']kurcze to Ty chyba boksia nie masz w domu ;) ;) ;) Hello odwiedzającym :multi: :multi: :multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: widzialam to ostatnio:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kobitki!!! Czy Wy widziałyście TO :-o :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3843061&postcount=1410 ;)widziałyśmy....no cóż chyba płakać nie będziemy:razz: [quote name='Kate I Luka']kurcze to Ty chyba boksia nie masz w domu ;) ;) ;) Hello odwiedzającym :multi: :multi: :multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:całkiem prawdobodobne .... Harley na fotelu siedział tylko 1 raz i zaraz mu fote zrobilam ...na kanape na siłe nauczyłam..... Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']kurcze to Ty chyba boksia nie masz w domu ;) ;) ;) Hello odwiedzającym :multi: :multi: :multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Siuper:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']kurcze to Ty chyba boksia nie masz w domu ;) ;) ;) Hello odwiedzającym :multi: :multi: :multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :hmmmm: to czemu dostał ndst?, przecież dobrze narysował:diabloti: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kate I Luka napisał(a):kurcze to Ty chyba boksia nie masz w domu ;) ;) ;) No ona jakas dziwna jest:cool3: Otis to jak tylko widział rozłożone łóżko to od razu hoooop :D a Gera wchodzi tylko na jedno- w Mińsku na łóżko starszego brata Pawła... hihi a wiecie po co??? Żeby zrobić siq :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak ja paweł nauczył kiedys:crazyeye: Ze jak sie pokłóci z Michałem ktoś to mówi "Gera do łóża, do Michała" a potem michał ma niespodziankę:crazyeye: Nie wiem jak on tej głupoty dokonał. Najlepsze jest to, że jak ja sie tam postawi czy sama wskoczy to od razu 'wie co robić'... Na inne óżko nawet nie wejdzie! I w ogóle przeciez w domu sie nie załatwia :p hmmmm p.s. ale głupek był z tego mojego TZa:cool1:Dobrze, że już mu takie rzeczy nie przychodza do głowy... Quote
DORRAG Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć z rana:p :loveu: :loveu: Mój pysiu:loveu: :loveu: Dobre:roflt: :roflt: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Cześć Dziewczyny :multi: :multi: :multi: I znów piękne słoneczko świeci od rana :loveu: Chłopcy właśnie wychodzą na spacerek, Gastek skacze jak szalony- tak się cieszy. Potem może pójdziemy na jakiś wspólny spacerek fotkowy. Popołudniu wpada do nas teściówka, a wieczorem kolega Łukasza, już chyba po raz ostatni przed jego wyjazdem. Małe pijaństwo się szykuje chłopakom. Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Dziewczyny :multi: :multi: :multi: I znów piękne słoneczko świeci od rana :loveu: Chłopcy właśnie wychodzą na spacerek, Gastek skacze jak szalony- tak się cieszy. Potem może pójdziemy na jakiś wspólny spacerek fotkowy. Popołudniu wpada do nas teściówka, a wieczorem kolega Łukasza, już chyba po raz ostatni przed jego wyjazdem. Małe pijaństwo się szykuje chłopakom.;)chłopaki się będą żegnać:razz: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Dziewczyny :multi: :multi: :multi: I znów piękne słoneczko świeci od rana :loveu: Chłopcy właśnie wychodzą na spacerek, Gastek skacze jak szalony- tak się cieszy. Potem może pójdziemy na jakiś wspólny spacerek fotkowy. Popołudniu wpada do nas teściówka, a wieczorem kolega Łukasza, już chyba po raz ostatni przed jego wyjazdem. Małe pijaństwo się szykuje chłopakom. Nie bądżmy gorsze:evil_lol: za Twojego TZ cika, żeby się Mu dobrze w Anglii robiło, i żeby cały czas myślami był z moją córcią:loveu: :drink1: :knajpa: :drinka: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinking: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 I żeby czas bez siebie Wam szybko minął :knajpa::drinking::drink1: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)chłopaki się będą żegnać:razz: kurcze a ile tych imprez pożegnalnych trzeba zrobić :shake: rodzina, znajomi, znajomi z pracy.. matko alkoholizm ich dopadnie [quote name='bonita']Nie bądżmy gorsze:evil_lol: za Twojego TZ cika, żeby się Mu dobrze w Anglii robiło, i żeby cały czas myślami był z moją córcią:loveu: :drink1: :knajpa: :drinka: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinking:I żeby czas bez siebie Wam szybko minął :knajpa::drinking::drink1: Mamcia :loveu: :loveu: :loveu: jaka Ty koffana jesteś :) :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witanko i mykanko ;-) ...kapielowe szalenstwo sie szykuje eheheh;-)...buziaczki kochaniutka;-) Quote
Agniest Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 hello Gastonki :) no pięknie, od samego rana już pijecie? :evil_lol: Tylko butelki u was fruwają.... to się będzie działo po południu ? :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko i mykanko ;-) ...kapielowe szalenstwo sie szykuje eheheh;-)...buziaczki kochaniutka;-) Zuzolki, nie utopcie się w bąbelkach :p [quote name='Agniest']hello Gastonki :) no pięknie, od samego rana już pijecie? :evil_lol: Tylko butelki u was fruwają.... to się będzie działo po południu ? :eviltong: no nie wiem sama co będzie :eviltong: zaraz muszę jakąś sałatkę na wieczór zrobić. Kolega przyniesie na pewno ogórki - pyszne robione przez jego mamę... i będzie PARTY :cool3: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mniam mniam będzie pysznie:loveu: Obfotkuj sałatkę nacieszę choć oczy:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 eee tam, tylko smaka narobię tymi fotkami :p I takie tam: Wielu ludzi mówi że daje z siebie ponad 100%, ale czy tak jest rzeczywiście? Co to znaczy osiągnąć 100% w zyciu? Z pomocą przychodzi nam matematyka: Jeżeli za A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z podstawimy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26. To: H-A-R-D-W-O-R-K (ciężka praca) wyniesie 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% a, K-N-O-W-L-E-D-G-E (wiedza) - wyniesie 11+14+15 23+12+5+4+7+5 = 96% Ale, B-U-L-L-S-H-I-T (pieprzenie głupot) ma już 2+21+12+12+19+8+9+20 =103% zaś A-S-S-K-I-S-S-I-N-G (włazi-w-dupsko) 1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 ! = 118% Tak więc jedynym, popartym matematycznie, wnioskiem jest to że chociaż ciężka praca i wiedza zbliżą cię do ideału, to tylko pieprzenie głupot i włażenie w dupe wyniosą cię ponad normę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :D :D :D dobre ! ( a nie mówiłam - a to dopiero południe......) Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']eee tam, tylko smaka narobię tymi fotkami :p I takie tam: Wielu ludzi mówi że daje z siebie ponad 100%, ale czy tak jest rzeczywiście? Co to znaczy osiągnąć 100% w zyciu? Z pomocą przychodzi nam matematyka: Jeżeli za A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z podstawimy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26. To: H-A-R-D-W-O-R-K (ciężka praca) wyniesie 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% a, K-N-O-W-L-E-D-G-E (wiedza) - wyniesie 11+14+15 23+12+5+4+7+5 = 96% Ale, B-U-L-L-S-H-I-T (pieprzenie głupot) ma już 2+21+12+12+19+8+9+20 =103% zaś A-S-S-K-I-S-S-I-N-G (włazi-w-dupsko) 1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 ! = 118% Tak więc jedynym, popartym matematycznie, wnioskiem jest to że chociaż ciężka praca i wiedza zbliżą cię do ideału, to tylko pieprzenie głupot i włażenie w dupe wyniosą cię ponad normę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p :p :p No to i ja się napije:beerchug: Quote
Recommended Posts