DORRAG Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Kasiu:p Obśliniony buziak specjalnie dla Cioteczek :smile: Dziękuje za Buziaczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Obśliniony buziak specjalnie dla Cioteczek :) ale pycholek!!! a oczka jak dwa guziki :multi:, ach te "czarne oczy..." :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 .pancia !!!!!! coz na nietakt !!! w tak waznym dla zdrowia momencie foty robic eheheheheheheh ;-) odlotowa pozycja ;-) Witaj słodziutka;-) zaległosci nadrobiłam tylko 4 strony wiec spoko heheeh... leniuszkuj sobie poki sie da ;-) heeh ja teraz mam 2 dni wolnego i tez bede sie byczyc a co ......;-) Buziole Quote
teqquila Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witajcie Gastki :) buziolek superowy :) :loveu: Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 berek:multi: uciekajcie na spacerek:cool3: i duuuzo fot prosze narobic:p Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Hello :) Fotek spacerkowych ne będzie. Mi się nie chce iść, a TZcik sam nie da rady szaprać się z Gastkiem i aparatem :eviltong: Ale za to mam takie coś: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Ale piekne cudeńka tu córciu wstawiasz:loveu: Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Ale za to mam takie coś: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cała prawda:evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Gastonki:multi::multi::multi::multi::multi: wpadam do was rano, bo później nie wiem co bedzie:cool3: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witanko córuniu :) wyślij mamci jakiego sms-a czasem ;) Quote
Agniest Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']a tak modlą się boksinki: Cześć ! oj jakie słodkie..... Ja przywiozłam sobie właśnie z UK taką ściereczkę kuchenną z podobnym tekstem i piesem - oczywiście nie używam jej do wycierania naczyń :lol: Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czesc Chojraki:multi: a czy u was tez tak slicznie jak u nas:loveu: Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dzisiaj chyba wszędzie jest pięknie!!! witajcie!!! Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cześć w ten wiosenny dzionek!! :multi: Fajne rzeczy powstawiałaś :) i jakie prawdziwe :D Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Witajcie Babeczki :) :) :) Dziś jest śliczna pogoda, wyciągłam już wiosenną kutrkę, i półbuty i poszliśmy na spacerek :multi: Ale nie ma fotek ze spacerku, nie braliśmy aparatu. Za to jest kilka fotek fotelowego Gastka :) [SIZE="1"]sms nie wysyłam, bo mi komórka padła :eviltong: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 taaaaaaaa moja fafluniasta tez tak siadała w foteluuu a ta minaaaa hehe;-) Dziendoberek kochana ;-) pieknieeeeee dzisiaj i ciepło byłooooo jutro podobno tez... oboje z TZ mamy free wiec moze gdzis sobie wypadniemy z Zozolka eheheh .mizianko dla Gastusia ;-) Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :multi::multi::multi:cześć u nas też Wiosna:p nareszcie nic nie zawiewa:multi: cudeńko:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kobitki!!! Czy Wy widziałyście TO :-o :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3843061&postcount=1410 Quote
Recommended Posts