Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):
Ta to ma nażeczonych, wiem że ostatnio jej nażeczonym był ORLANDO s-ka z Krzywego Koła, to było chiba końcem roku jakoś. Atena też jakiegoś męża miała, zdaje się że JURANDA Eliotana.
Widzisz one za każdym razem dzieci mają, a moja Bonka pieronka :(

Sierota jestem. To Atenka będzie dopuszczana teraz.
Gapa miała końcem roku właśnie miot, z którego na świat przyszły 3 szczeniaczki.
Jeden został w hodowli - ELTON INWAZJA MOCY. Ma teraz 3 miesiące i jest do kupienia.

Posted

Kate I Luka będzie dobrze. Kilka miesięcy szybko zleci, ja też zostałam z Ozzikiem w PL na czas kwarantanny i wydawało mi się, że 7 miesięcy rozłąki z TZtem to koniec świata a zleciało to bardzo szybko. Będziesz zaaferowana kwarantanną, sprawdzaniem wszystkiego itp.
Podróż też przeżyjecie:diabloti: Ozzik jest strasznym dzikiem, a praktycznie całą drogę spał, bez żadnych środków. Psiaka taka podróż też męczy także nie obawiaj się, że będzie Wam biegał po samochodzie :evil_lol:
Wiecie już czym się będziecie przeprawiać-promem, czy tunelem? My wybraliśmy tunel i polecam. Pies cały czas z nami, rewelacja.
Gdzie chodzicie do weterynarza?

Posted

[quote name='Kate I Luka']Przodem to mam, ale jak był maluszkiem. To ten w środku :loveu:

Śliczne mysie pysie:loveu: , mój typ to ten /czy ta z prawej:loveu:

Morducha babcina koffana :loveu:

Posted

Siemanko Jagodo, Kasiu, Alutku, Mamciu , Mirciu, Siostruniu :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Gasnik']Kate I Luka będzie dobrze. Kilka miesięcy szybko zleci, ja też zostałam z Ozzikiem w PL na czas kwarantanny i wydawało mi się, że 7 miesięcy rozłąki z TZtem to koniec świata a zleciało to bardzo szybko. Będziesz zaaferowana kwarantanną, sprawdzaniem wszystkiego itp.
Podróż też przeżyjecie:diabloti: Ozzik jest strasznym dzikiem, a praktycznie całą drogę spał, bez żadnych środków. Psiaka taka podróż też męczy także nie obawiaj się, że będzie Wam biegał po samochodzie :evil_lol:
Wiecie już czym się będziecie przeprawiać-promem, czy tunelem? My wybraliśmy tunel i polecam. Pies cały czas z nami, rewelacja.
Gdzie chodzicie do weterynarza?
Witaj u nas :multi:
Sprawa na dzień dzisiejszy przedstawia się następująco: Łukasz niedługo jedzie. Zobaczymy co będzie i jak będzie. W lipcu Gastkowi mija kwarantanna, i jeśli Łukasz wtedy będzie mógł przyjechać do PL - było by super. Ale obawiam się, że tak szybko urlopu nie dostanie. Tak więc najprawdopodobniej będę się zabierała z całym dobytkiem z kolegą wracającym w tym czasie z urlopu z PL.
Z tego co wiem on jeździ promem... Nie wiem czy jest opcja zmiany jego drogi. Martwię się tym promem też trochę , bo wiem, że ludzie muszą opuścić auta, a pies zostaje sam :crazyeye:
Ale to jeszcze dużo czasu do tego...

A weta - chodziliśmy na Brynów do Czogały. Ale ostatnio nas zawiódł, i byliśmy w Chorzowie u Stefanka.

Ja właśnie byłam w pracy na chwilkę. Za łatwiłam wszystkie sprawy, i mam już teraz free L4 od "pracowych" zmartwień :cool2: :cool2: :cool2:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Siemanko Jagodo, Kasiu, Alutku, Mamciu , Mirciu, Siostruniu :loveu: :loveu: :loveu:

Witaj u nas :multi:
Sprawa na dzień dzisiejszy przedstawia się następująco: Łukasz niedługo jedzie. Zobaczymy co będzie i jak będzie. W lipcu Gastkowi mija kwarantanna, i jeśli Łukasz wtedy będzie mógł przyjechać do PL - było by super. Ale obawiam się, że tak szybko urlopu nie dostanie. Tak więc najprawdopodobniej będę się zabierała z całym dobytkiem z kolegą wracającym w tym czasie z urlopu z PL.
Z tego co wiem on jeździ promem... Nie wiem czy jest opcja zmiany jego drogi. Martwię się tym promem też trochę , bo wiem, że ludzie muszą opuścić auta, a pies zostaje sam :crazyeye:
Ale to jeszcze dużo czasu do tego...

A weta - chodziliśmy na Brynów do Czogały. Ale ostatnio nas zawiódł, i byliśmy w Chorzowie u Stefanka.

Ja właśnie byłam w pracy na chwilkę. Za łatwiłam wszystkie sprawy, i mam już teraz free L4 od "pracowych" zmartwień :cool2: :cool2: :cool2:

Pogadaj z nim bo jeśli się rezerwuje wcześniej to cenowo wychodzi podobnie. U nas opcja pozostawienia dzika samego w aucie odpadała. Tym bardziej, że poza ADHD jest to też psiak kochający troche bardziej niż powienien ;) A już po pół roku spedzania czasu tylko ze mną to w ogóle bez pańci ani rusz. Robimy progam zaradczy, ale ciężko nam to idzie:diabloti: Nienawidzi zostawać sam i już.

Posted

Gasnik napisał(a):
Pogadaj z nim bo jeśli się rezerwuje wcześniej to cenowo wychodzi podobnie. U nas opcja pozostawienia dzika samego w aucie odpadała. Tym bardziej, że poza ADHD jest to też psiak kochający troche bardziej niż powienien ;) A już po pół roku spedzania czasu tylko ze mną to w ogóle bez pańci ani rusz. Robimy progam zaradczy, ale ciężko nam to idzie:diabloti: Nienawidzi zostawać sam i już.

Mamma mia... to Gaston póki co tak za TZcikiem jest... Nie wiem jak zniesie rozstanie.
A ADHD i nielubstwo samotności u nas też jest :roll:
Musimy pomyśleć nad tym tunelem.