Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
Tak finanse to paskudna rzecz .....ja zarabiam AZ 420zl hehehe niby pracuje na poł etatu ,tyle teoria praktyka wyglada nieci inaczej ;-) dobrze ze moj Tz ma wiecej ehehehe ;-)
Wy tam sobie uwijcie fajne gniazdko a my potem bedziemy Was odwiedzac eheheh ;-)......

o tak... będzie zlot dogomaniaków w UK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Pozatym czeka nas jeszcze jedno zadanie - Gaston notorycznie robi demolki. Aż strach myśleć co to będzie jak tam będziemy i z Łukaszem pójdziemy do pracy... Mieszkanie będziemy wynajmować - najczęśćiej wynajmuje się z połowicznym choć umeblowaniem. A jak poniszczy? O matko... ale będzie jazda :shake:

A próbowaliscie z klatką? Może nie jest za późno? Tylko z taką, co nie ostrych krawędzi wewnątrz.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A próbowaliscie z klatką? Może nie jest za późno? Tylko z taką, co nie ostrych krawędzi wewnątrz.

Tak, mielismy klatkę... pierwszych kilka dni wchodził sam, grzecznie. Ale po pewnym czasie jak dotarło do niego, że skoro go tam zamykamy, to znaczy, że zostaje sam dostawał drgawek :roll: Na siłę nie upychaliśmy, ale nawet kiełbaski czy jakieś słodycze wsadzane do wewnątrz go nie potrafiły przekonać by wejść.
Tu w domu to pół biedy - już wszystko jest w ruinie więc poza nerwami, że muszę sprzątać, zbierać, myć,itd nic złego się nie dzieje... ale co będzie tam? Zostaje nam pół roku. W lipcu będzie prawie dwu letnim chłopem...może mu się zmieni :modla: :kciuki: :modla: :kciuki:

Posted

evaxon napisał(a):
:diabloti: schowaj aparat i powiedz ze dowieziesz mu w lipcu:evil_lol:

kurde, i sama do lipca musiałabym sobie wyobrażać jak tem mój chłop tam mieszka, jak wygląda mieszkanie, okolica? o rety, nie mogłabym ;)
Będe musiała chodzić po ludziać i się o foty prosić :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
kurde, i sama do lipca musiałabym sobie wyobrażać jak tem mój chłop tam mieszka, jak wygląda mieszkanie, okolica? o rety, nie mogłabym ;)
Będe musiała chodzić po ludziać i się o foty prosić :evil_lol:

:mdleje: ale z ciebie maruda:eviltong: zrobisz jak zechcesz ale wiedz ze bez fot Gastusie ni echcemy cie tu:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:mdleje: ale z ciebie maruda:eviltong: zrobisz jak zechcesz ale wiedz ze bez fot Gastusie ni echcemy cie tu:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) :evil_lol:

no, maruda... tak źle, a tak niedobrze :diabloti:
bedą fotki Gasia, nie bój żaby :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Siostrzyczko Ty moja Najukoffansza, a czy mój siostrzeniec Medorek już zdrów? Na FB przeczytałam o jego dolegliwościach :shake:

O Ty moja koffana siostrzyczko:loveu: Wszystkiego się dopaczysz:loveu: :loveu: Dziękujemy bardzo, z Medorkiem już wszystko ok:loveu:
Kate I Luka napisał(a):
Tatuś jest przystojniacha :cool3: już niedługo pownien dołączyć do dogomaniaków ze swoją galeryjką :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:multi: :multi: :multi:A pokaż mamuśkę Gastka :lol:

Posted

Witaj Kasiu dobrze ze wszystko dobrze !!

a jak wyjedziecie to potem my bedziemy do Was wpadac:P:) na wakacje :P:D

a jak Tzcik wyjedzie to Ty do nas mozesz przyjechac :P bo my do Ciebie juz nie dlugo :):evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
O Ty moja koffana siostrzyczko:loveu: Wszystkiego się dopaczysz:loveu: :loveu: Dziękujemy bardzo, z Medorkiem już wszystko ok:loveu:

Ciocia i Gastek się bardzo cieszy, że Medziu wydobrzał
madzia i medor napisał(a):

:multi: :multi: :multi:A pokaż mamuśkę Gastka :lol:

Mamusia to jest ta siedząca. Obok jest starsza siostra Gastonka

Posted

teqquila napisał(a):
Witaj Kasiu dobrze ze wszystko dobrze !!

a jak wyjedziecie to potem my bedziemy do Was wpadac:P:) na wakacje :P:D

a jak Tzcik wyjedzie to Ty do nas mozesz przyjechac :P bo my do Ciebie juz nie dlugo :):evil_lol:

Siemanko Justynko :)
O tak, ja przyjadę, ale z Gastkiem :cool3: Biedny chłopak będzie po wyjeździe TZcika skazany na moją łaskę i niełaskę :eviltong:

Posted

Szalona ;) tak bez zaplanowania miałabym się przez pół Polski transportować???
Pozatym - najbliższe 2 tyg mam zamiar baaaaaaaaaaaaaaardzo romantycznie spędzać z ukochanym moim :cool3: :loveu: :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ciocia i Gastek się bardzo cieszy, że Medziu wydobrzał

:calus:
Kate I Luka napisał(a):

:loveu: :loveu:
Kate I Luka napisał(a):
No fakt... musimy potrenować z podróżami z Gastonem :) gdzie tam Łódź a gdzie UK :crazyeye:

Nie od razu Rzym zbudowano:cool1:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Obie widziałam na wystawach:eviltong: :evil_lol: Atenę w 2005 roku, a mama Gastonka wystawiała się wtedy kiedy moja Boni, jak ona to się nazywała :cool3: przydomek Agalia, Klementynka? Wiem że druga była Katinka. To chiba Klementynka :D.
Obie fajne baby są:loveu:

Posted

Cześć Kasiu :multi: duże zmiany u was, ale wszystko będzie ok. Kilka lat temu byłam w Anglii przez miesiąc i dostałam propozycję, żeby zostać przez rok - ale spanikowałam, że nie dam rady bez TZ itp. itd. i wróciłam do Polski, no i teraz się męczymy w naszych polskich realiach, jak większość młodych ludzi............ żyjąc marzeniami, że może kiedyś będzie lepiej.......
A gdzie dokładnie będziecie w UK ?
Pozdrowionka :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)oj Kasik spędzaj z Łukaszem i Gastusiem czas ..... potem to zobaczysz , ani nie spostrzeżesz a już bedziecie razem .Tylko ta podróż:razz:

tak... podróż mnie przeraża... i jeszcze formalności weterynaryjne przed wyjazdem
bonita napisał(a):
Obie widziałam na wystawach:eviltong: :evil_lol: Atenę w 2005 roku, a mama Gastonka wystawiała się wtedy kiedy moja Boni, jak ona to się nazywała :cool3: przydomek Agalia, Klementynka? Wiem że druga była Katinka. To chiba Klementynka :D.
Obie fajne baby są:loveu:

Tak Mamciu, to Klementynka Agalia... a siostra to Atena Inwazja Mocy. Atenka do dziś jest bardzo ładna... sierść ma niesamowicie aksamitną. A Klementynka - po domowemu Gapa będzie teraz na wiosnę znów chyba miała "nażeczonego":cool3: :cool3: :cool3:
Agniest napisał(a):
Cześć Kasiu :multi: duże zmiany u was, ale wszystko będzie ok. Kilka lat temu byłam w Anglii przez miesiąc i dostałam propozycję, żeby zostać przez rok - ale spanikowałam, że nie dam rady bez TZ itp. itd. i wróciłam do Polski, no i teraz się męczymy w naszych polskich realiach, jak większość młodych ludzi............ żyjąc marzeniami, że może kiedyś będzie lepiej.......
A gdzie dokładnie będziecie w UK ?
Pozdrowionka :loveu:

Wybieramy się do Wolverhampton. To zaraz koło Birmingham. Wczoraj pzeczytałam, że mieszkańcy Birmingham i okolic szczycą się jednym z najbardziej specyficznych akcentów w Wielkiej Brytanii. Nawet Londyńczycy miewają problemy ze zrozumieniem niektórych fraz.
Ciekawa jestem co ja tam pocznę z moim angielskim :crazyeye:

evaxon napisał(a):
:multi: czesc Kasienko:p
to kiedy do łodzi zawitasz:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Siemanko :multi: :multi: :multi: Odległe to plany :cool3:
tygra napisał(a):
słodkie żółtaskowe panny :), ładna rodzinka

Rodzinka jak malowana :evil_lol:

Posted

Tak Mamciu, to Klementynka Agalia... a siostra to Atena Inwazja Mocy. Atenka do dziś jest bardzo ładna... sierść ma niesamowicie aksamitną. A Klementynka - po domowemu Gapa będzie teraz na wiosnę znów chyba miała "nażeczonego":cool3: :cool3: :cool3:

Ta to ma nażeczonych, wiem że ostatnio jej nażeczonym był ORLANDO s-ka z Krzywego Koła, to było chiba końcem roku jakoś. Atena też jakiegoś męża miała, zdaje się że JURANDA Eliotana.
Widzisz one za każdym razem dzieci mają, a moja Bonka pieronka :(