Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']hmmmmm to trza by zajrzec do Bonitki ;-) bo u niej obcy maja dziupleee........ i tam koczują ......

:mad::mad: :mad: Ja dziupli nie mam, nawet dla OBCYCH:evil_lol: , to Evaxon jest ich łącznikiem z ziemią:evil_lol: .
Kasia gdzieś jest:cool3: powiedz że coś , bo wszyscy myślą że Cię moje psy wszamały:evil_lol: .

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']:mad::mad: :mad: Ja dziupli nie mam, nawet dla OBCYCH:evil_lol: , to Evaxon jest ich łącznikiem z ziemią:evil_lol: .
Kasia gdzieś jest:cool3: powiedz że coś , bo wszyscy myślą że Cię moje psy wszamały:evil_lol: .

mamusiu trzeba było od razu powiedzieć, że chcesz mieć tylko jedną córusię:loveu: Pozbyłybysmy się jej w inny; mniej drastyczny sposób:diabloti: Kiedyś oglądałam wypowiedź jakiejś tam psycholożki o tym, że pierwsze dziecko koffa się jednak najbardziej (potem miałam ogromne prtensje do mojej mamuńki, że kocha mnie mniej od mojego braciszka:evil_lol: ) a pierwsza od Kasieńki byłam przecież ja JA:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']albo do tej pory "robia" dzidzie:evil_lol:
albo zajmuja sie nowym psiaczkiem:loveu:
albo sa w cieplych krajach i robia fotki:razz:

Ewcia tyle czasu :oops: :evil_lol:

Posted

Hello
Tym razem Luka pisze...Kasia wyladowała w szpitalu ,jest tam od srody...
Było strasznie i strasznie...ale po wszelkich badaniach typu: Tomograf,ekg,eeg,rtg...oraz dziesiatki zbadanych probowek krwi wychodzi na to ze jest chyba dobrze.

Wykluczono to co mozna stwierdzic poprzez np Tomografie czyli np guzy mozgu oraz krwiaki...

Mam nadzieje ze obecne przypuszczenia ze jest to "tylko" migrena sie potwierdza.Jasne ze lepiej byloby zeby kompletnie nic nie dolegalo Kasi ale niestety objawy takowa sytuacje wykluczaja.

Pozdrawiam w imieniu Kasi przede wszystkim Wszystkich tu zaglądajacych.

Posted

Dziekuje,przesle Kasi pozdrowienia od Was.
Dodam tez ze ukradziono Kasi telefon w szpitalu...takie polskie realia.
Zlodzieje gnoje nie maja za grosz sumienia a i szpital ma głęboko gdzies bezpieczenstwo pacjentów.
Ale grunt to wstawic automaty z workami ochronnymi na buty za ktore trzeba placic i w ten sposob utrzymywac prywatne firmy...ech.
I tak ich nie kupuje i nie zakladam ale fakt jest faktem.
Na dole zero zywej duszy,zawsze byly "portiernie" a w tym szpitalu mozna wejsc podpalic hall i wyjsc bez problemu.
Dobra,odbiegłem od tematu.
Z Kasia juz duzo lepiej,moze w poniedzialek lub wtorek wyjdzie ze szpitala.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hello
Tym razem Luka pisze...Kasia wyladowała w szpitalu ,jest tam od srody...
Było strasznie i strasznie...ale po wszelkich badaniach typu: Tomograf,ekg,eeg,rtg...oraz dziesiatki zbadanych probowek krwi wychodzi na to ze jest chyba dobrze.

Wykluczono to co mozna stwierdzic poprzez np Tomografie czyli np guzy mozgu oraz krwiaki...

Mam nadzieje ze obecne przypuszczenia ze jest to "tylko" migrena sie potwierdza.Jasne ze lepiej byloby zeby kompletnie nic nie dolegalo Kasi ale niestety objawy takowa sytuacje wykluczaja.

Pozdrawiam w imieniu Kasi przede wszystkim Wszystkich tu zaglądajacych.

o kurcze

Kasiu buziaczki dla Ciebie i trzymaj się

ps

za dużo w Waszej galerii ostatnio złych rzeczy sie dzieje liczę na poprawe :roll:

Guest Kamcia_14
Posted

O matko :-o :-o Kasiu trzymaj się cieplutko :buzi:. My się tu wirtualnie przytulamy :buzi:. Masz Szybko wyjść z tego szpitala bo trzeba galerię pilnować :evil_lol:. Pozdrawiam serdecznie ;)

Posted

OJ OJ BIDNA KASIENKA ........
Wracaj szybciutko do pełnego zdrowkaaaaaaa !!!!!!!!!
Przesyłamy buziaczki pelne pozytywnej energi !!!!!!!!

I czekamy na Twoj powrót !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!