DORRAG Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Kasiu:p Ale mieliście fajną wyprawę:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ;)ale dumny... Cześć Gastoniaki:multi: Quote
Medorowa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oo siostra, ale się działo:crazyeye: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć Gasonki, fajny mieliście wyjazd:diabloti:, kurcze ja Imbirowi też muszę wkońcu wyrobić paszport, bo jakoś wakacje już blisko:razz: Quote
Iza i Fidel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wspaniale zdjecia !!!:loveu: W ciemno,ale wypad sie chyba udal? Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Ale mieliście fajną wyprawę:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Fioncie :) [quote name='Alicjarydzewska'];)ale dumny... Cześć Gastoniaki:multi: Witaj Ciociu Alu :multi: [quote name='madzia i medor']Oo siostra, ale się działo:crazyeye: :razz: :evil_lol: :evil_lol: oj działo się, działo ;) [quote name='Imbir1']cześć Gasonki, fajny mieliście wyjazd:diabloti:, kurcze ja Imbirowi też muszę wkońcu wyrobić paszport, bo jakoś wakacje już blisko:razz: nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać... my zupełnie nie planowaliśmy tego wyjazdu,i całe szczęście , że wcześniej wszystko było pozałatwiane z Gastkiem [quote name='Iza i Fidel']wspaniale zdjecia !!!:loveu: W ciemno,ale wypad sie chyba udal? oj udał się... w niedzielę byłam tak padnięta, że nie wim jak do łóżka dotarłam :p [SIZE="4"]Dzieńdoberek Ludziki Quote
Agniest Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hej ! melduję się po długiej nieobecności :multi: fajny weekendowy wypad ! Tak sobie przypomniałam, że kiedyś Betę też wszędzie ze sobą zabieraliśmy...... dosłownie wszędzie, nawet jak jechałam na egzamin magisterski do Krakowa Beta mi towarzyszyła.... ach, odległe czasy ;) A teraz jak są już dwie to będzie chyba większy problem..... Pozdrowionka :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kate i Luka powiesz starej babce ( :hmmmm: ) skąd ty bierzesz takie fajne gify :grins: ? Bo ja za nic w świecie nie mogę nic wynaleźć :mad:. Quote
Kitka20 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Gastonki jeszcze 5 dni i weekend a ja już odliczam ech kiedy to będzie. Fajną mieliście wycieczkę zazdroszczę wam oczywiście pozytywnie Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Agniest']hej ! melduję się po długiej nieobecności :multi: fajny weekendowy wypad ! Tak sobie przypomniałam, że kiedyś Betę też wszędzie ze sobą zabieraliśmy...... dosłownie wszędzie, nawet jak jechałam na egzamin magisterski do Krakowa Beta mi towarzyszyła.... ach, odległe czasy ;) A teraz jak są już dwie to będzie chyba większy problem..... Pozdrowionka :lol: Hej... mam nadziję, że już w pełni zdrowa jesteś :) [quote name='Kamcia_14']Kate i Luka powiesz starej babce ( :hmmmm: ) skąd ty bierzesz takie fajne gify :grins: ? Bo ja za nic w świecie nie mogę nic wynaleźć :mad:. gify ? jakie gify??? [quote name='Kitka20']Cześć Gastonki jeszcze 5 dni i weekend a ja już odliczam ech kiedy to będzie. Fajną mieliście wycieczkę zazdroszczę wam oczywiście pozytywnie cześć :multi: a ja znów chyba w weekend do pracy muszę :shake: [quote name='tygra']ależ sie uśmiaąłm no tak... numer popisowy :) Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 co to za pomysłowy przedstawiciel płci mieskiej :) Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 tygra napisał(a):co to za pomysłowy przedstawiciel płci mieskiej :) a to mój napromilowany TZcik :evil_lol: :evil_lol: kumpel też właził, ale nie wiem czy chciałby bym jego foty pokazywała publicznie :eviltong: Quote
KarolaBox Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale zadowolony :) Fajne takie pokręcone chłopy :) Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:człowiek w szafie mi się podoba tylko ryzyko że szafa się zawali chyba było ogromne;) Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='KarolaBox'] Ale zadowolony :) Fajne takie pokręcone chłopy :) Witaj... Gastek zadowolony - bo za płotem było kolega :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:człowiek w szafie mi się podoba tylko ryzyko że szafa się zawali chyba było ogromne;) szafa trzęsła się i uginała, a ja tylko patrzyłam którego najpierw będziemy zbierać :shake: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witanko witanko ;-) .....siedzisko w szafie piekna rzecz;-) ja tez siedze w szafie gdy z wami gadam eheheheheh ;-) Buziole Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 czesc Gastusie:multi: beda jakies fotki dzisiaj??:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 gify ? jakie gify??? Te walentynkowe i inne ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja kiedyś dałam się zamknąć siostrze w szafie a klucz miałam ze sobą :evil_lol:i ona mnie zamknęła jakims dorabianym ....otworzyć już sie nie dało....dziadek plecki w szafie musiał odbijać żeby mnie wyciągnąć:oops: Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry Kasieńko:p hello [quote name='zuzolandia']Witanko witanko ;-) .....siedzisko w szafie piekna rzecz;-) ja tez siedze w szafie gdy z wami gadam eheheheheh ;-) Buziole Witaj szafciana Ineczko [quote name='evaxon'] czesc Gastusie:multi: beda jakies fotki dzisiaj??:cool3: Siemka Ewcia... Postaram się dziś cosik sfocić. Choć dziś będziemy mieli ważne sprawy do obgadania i naradzenia się z TZcikiem :cool3: więc nie wiem czy będe wieczorkiem na dogo...ale postaram się Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kate I Luka napisał(a): Siemka Ewcia... Postaram się dziś cosik sfocić. Choć dziś będziemy mieli ważne sprawy do obgadania i naradzenia się z TZcikiem :cool3: więc nie wiem czy będe wieczorkiem na dogo...ale postaram się :multi: bedzie dzidzia bedzie dzidzia:multi: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='evaxon']:multi: bedzie dzidzia bedzie dzidzia:multi:;)tysz tak se myślę:loveu: Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)tysz tak se myślę:loveu: skoro wieczorem jej nie bedzie topewni ena rozmowie sie tylko nie skonczy:evil_lol: Quote
Recommended Posts