Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p

Ale mieliście fajną wyprawę:multi:

:loveu: :loveu: :loveu:
Cześć Fioncie :)
[quote name='Alicjarydzewska'];)ale dumny...

Cześć Gastoniaki:multi:

Witaj Ciociu Alu :multi:
[quote name='madzia i medor']Oo siostra, ale się działo:crazyeye: :razz: :evil_lol: :evil_lol:
oj działo się, działo ;)
[quote name='Imbir1']cześć Gasonki, fajny mieliście wyjazd:diabloti:,
kurcze ja Imbirowi też muszę wkońcu wyrobić paszport, bo jakoś wakacje już blisko:razz:
nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać... my zupełnie nie planowaliśmy tego wyjazdu,i całe szczęście , że wcześniej wszystko było pozałatwiane z Gastkiem
[quote name='Iza i Fidel']wspaniale zdjecia !!!:loveu:
W ciemno,ale wypad sie chyba udal?
oj udał się... w niedzielę byłam tak padnięta, że nie wim jak do łóżka dotarłam :p

[SIZE="4"]
Dzieńdoberek Ludziki

Posted

hej ! melduję się po długiej nieobecności :multi:
fajny weekendowy wypad ! Tak sobie przypomniałam, że kiedyś Betę też wszędzie ze sobą zabieraliśmy...... dosłownie wszędzie, nawet jak jechałam na egzamin magisterski do Krakowa Beta mi towarzyszyła.... ach, odległe czasy ;)
A teraz jak są już dwie to będzie chyba większy problem.....
Pozdrowionka :lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Kate i Luka powiesz starej babce ( :hmmmm: ) skąd ty bierzesz takie fajne gify :grins: ? Bo ja za nic w świecie nie mogę nic wynaleźć :mad:.

Posted

[quote name='Agniest']hej ! melduję się po długiej nieobecności :multi:
fajny weekendowy wypad ! Tak sobie przypomniałam, że kiedyś Betę też wszędzie ze sobą zabieraliśmy...... dosłownie wszędzie, nawet jak jechałam na egzamin magisterski do Krakowa Beta mi towarzyszyła.... ach, odległe czasy ;)
A teraz jak są już dwie to będzie chyba większy problem.....
Pozdrowionka :lol:
Hej... mam nadziję, że już w pełni zdrowa jesteś :)
[quote name='Kamcia_14']Kate i Luka powiesz starej babce ( :hmmmm: ) skąd ty bierzesz takie fajne gify :grins: ? Bo ja za nic w świecie nie mogę nic wynaleźć :mad:.
gify ? jakie gify???

[quote name='Kitka20']Cześć Gastonki jeszcze 5 dni i weekend a ja już odliczam ech kiedy to będzie.
Fajną mieliście wycieczkę zazdroszczę wam oczywiście pozytywnie
cześć :multi: a ja znów chyba w weekend do pracy muszę :shake:
[quote name='tygra']ależ sie uśmiaąłm

no tak... numer popisowy :)

Posted

tygra napisał(a):
co to za pomysłowy przedstawiciel płci mieskiej :)

a to mój napromilowany TZcik :evil_lol: :evil_lol:
kumpel też właził, ale nie wiem czy chciałby bym jego foty pokazywała publicznie :eviltong:

Posted

[quote name='KarolaBox']

Ale zadowolony :)

Fajne takie pokręcone chłopy :)
Witaj... Gastek zadowolony - bo za płotem było kolega :cool3:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:człowiek w szafie mi się podoba tylko ryzyko że szafa się zawali chyba było ogromne;)
szafa trzęsła się i uginała, a ja tylko patrzyłam którego najpierw będziemy zbierać :shake:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja kiedyś dałam się zamknąć siostrze w szafie a klucz miałam ze sobą :evil_lol:i ona mnie zamknęła jakims dorabianym ....otworzyć już sie nie dało....dziadek plecki w szafie musiał odbijać żeby mnie wyciągnąć:oops:

Posted

[quote name='DORRAG']Dzień dobry Kasieńko:p
hello
[quote name='zuzolandia']Witanko witanko ;-) .....siedzisko w szafie piekna rzecz;-) ja tez siedze w szafie gdy z wami gadam eheheheheh ;-)
Buziole

Witaj szafciana Ineczko
[quote name='evaxon']
czesc Gastusie:multi:
beda jakies fotki dzisiaj??:cool3:
Siemka Ewcia...
Postaram się dziś cosik sfocić. Choć dziś będziemy mieli ważne sprawy do obgadania i naradzenia się z TZcikiem :cool3: więc nie wiem czy będe wieczorkiem na dogo...ale postaram się

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Siemka Ewcia...
Postaram się dziś cosik sfocić. Choć dziś będziemy mieli ważne sprawy do obgadania i naradzenia się z TZcikiem :cool3: więc nie wiem czy będe wieczorkiem na dogo...ale postaram się

:multi: bedzie dzidzia bedzie dzidzia:multi: