Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
Oajej nie załapałam sie na 200 stronkę...:shake:
No cóż wypiję sobie za 201 :D
Ktoś sie dołączy??? :razz:

:drink1::drinka::knajpa::drinking:

Ja !!! ja zawsze :diabloti: :sweetCyb:

Posted

Dobrywieczorek :multi:

Ale tu oblewańsko było pod tą 200setną stronkę i kolejne. A my oblewaliśmy w realu :eviltong:

Po pracy w sobotę zapakowaliśmy się ze znajomymi i ruszyliśmy w górki :multi:
Pojechaliśmy do Zwardonia w ciemno, i to był nasz błąd. Praktycznie nigdzie nie było już wolnych pokoi :shake: Po długim chodzeniu - śniegu dużo i zimno jak diabeł -wreszcie coś znaleźliśmy.
Zabalowaliśmy w sobotę do późna, dziś wybraliśmy się na Słowację.
Fotek zrobionych było bardzo wiele... Ale, że impreza ciągnęła się już od piątku i było mocno :knajpa: :drink1: :beerchug: - niewiele ich wyszło, bo Łukasz nawet nie zauważył, że miał źle aparat ustawiony :huh: :huh:

Jechaliśmy przez Bielsko, i bardzo żałowałam, że nie wziełam namiarów i nie mogliśmy podjechać z krótką wizytą do Mamci mojej jedynej :-(

Zabawa z Gastusiem w pokoju

Spacer po słowackim deptaku - Cadca [SIZE="1"](z zimna mi nogi powykręcało )

Słowackie górki

W oczekiwaniu na obiadek - wyprażany syr z tatarską omacką i frytkami :sabber: :sabber: :sabber:

jedyna trzeźwa - musi prowadzić :roll:

Gastuś już zmęczony podróżą...

droga powrotna, i przystanek na krótki posiłek

PS. Napoju bogów było aż nadto. Chłopaki załapali fazę, i imprezę przenieśli do szafy :stupid: :stupid:

Posted

......heheh Gastus na haju ;-) heheheeh
ale mieliscie fajnieeeee a powiedz mi nie bylo problemu zeby wejsc z psem do knajpy ? i pokoj widze znalezliscie z mozliwoscia zakwaterowania psioka ;-)......... udany week ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']

......heheh Gastus na haju ;-) heheheeh
ale mieliscie fajnieeeee a powiedz mi nie bylo problemu zeby wejsc z psem do knajpy ? i pokoj widze znalezliscie z mozliwoscia zakwaterowania psioka ;-)......... udany week ;-)
Wiesz co, zeszliśmy trochę tych kwater, i w 3 powiedzieli, że z psem nie ma opcji :roll: tak samo w knajpkach, ale było ich tyle do wyboru, że szliśmy dalej szukać ;) nie było mowy o tym, że my idziemy jeść a Gastonek czeka w aucie
[quote name='teqquila']Witajcie Gastki :) widac fajny weekendzik mieliscie :)
o tak, było bardzo miło :)

Posted

[quote name='evaxon']PS. Napoju bogów było aż nadto. Chłopaki załapali fazę, i imprezę przenieśli do szafy :stupid: :stupid:

buahahahaahaha
:roflt: :roflt: :roflt:
Ewcia, nie ma sie co śmiać... ja tylko patrzyłam pod którym szafa się zawali, bo meble z epoki renesansu chyba były :evil_lol:
[quote name='a_ga.isk']Swietne zdjecia ;)
A ostatnie :roflt:
Hej... Fotek masa jest całkowicie do nieopublikowania :oops:
[quote name='bonita']Nie byłaś jedyna trzeżwa Kasiu:cool3:

Mój dumny wnusio Gastuś Ci pomagał:evil_lol:
O tak... Wszyscy nawet się śmiali, że Gastek większość czasu spędził na czuwaniu i gdybym zasnęła - to będzie szczekał :)

Już tak mi się nie chce w pracy siedzieć... W domku pyszne krokiety z barszczem na mnie czekają, a ja siedzę i tylko myślę o nich :p

Guest Kamcia_14
Posted

Witajcie :loveu: Co słychać u Gastonka ? Jak minął weekend :razz:.
Ku.rdę :placz:. Czemu on tak krótko trwa :placz:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Witajcie :loveu: Co słychać u Gastonka ? Jak minął weekend :razz:.
Ku.rdę :placz:. Czemu on tak krótko trwa :placz:
Witaj.. w weekend Gastuś robił za prawdziwie cywilizowanego psa, i swoim paszportem się chwalił na granicy Słowackiej :cool3: :cool3:
[quote name='zuzolandia']Hej hoooo;-) smacznego barszczyku z krokiecikiem zyczeeeeee ..;-) u mnie dzisiaj kroluje chinszczyznaaaaa eheheh;-)
Nawet nie mów... już mi tak w brzuchu burczy, ale już nic nie zjem, by mieć więcej miejsca na krokieciki :eviltong: