Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 uuuuuu, już 201:cool3::shake: ale co nam tam też się napijemy za 200 stronkę:multi::multi::multi::multi::multi: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Wyjątek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Oajej nie załapałam sie na 200 stronkę...:shake: No cóż wypiję sobie za 201 :D Ktoś sie dołączy??? :razz: :drink1::drinka::knajpa::drinking: Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witamy, miziamy i oczywiście pozdrawiamy. Co tam słychać?? i gdzie nowe fotki??:mad: Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 heloł :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
leemonca Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wyjątek napisał(a):Oajej nie załapałam sie na 200 stronkę...:shake: No cóż wypiję sobie za 201 :D Ktoś sie dołączy??? :razz: :drink1::drinka::knajpa::drinking: Ja !!! ja zawsze :diabloti: :sweetCyb: Quote
Jagoda1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 leemonca napisał(a):Ja !!! ja zawsze :diabloti: :sweetCyb: Też tak uważam, każda okazja jest dobra;) :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Kasia:p A Ja sie załapałam na 200 ale i za 201 mogę sie napić:popcorn: :popcorn: Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a gdzie gospodyni? my tu same pijemy?:placz: Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No właśnie sami świętujemy a Kasi nie ma. Quote
a_ga.isk Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czesc Gastonki ;) Jak tam sobie zyjecie? Quote
zuzolandia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witanko Gastusiowe ludziki;-).....no coz to poniekad tradycja ze goscie pija ;-) a gospodyni nie ma eheheheheheheh ;-) Buziaczki przesyłamy ;-) Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dobrydjeń Córuniu:loveu: , gdzie się schowałaś:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dobrywieczorek :multi: Ale tu oblewańsko było pod tą 200setną stronkę i kolejne. A my oblewaliśmy w realu :eviltong: Po pracy w sobotę zapakowaliśmy się ze znajomymi i ruszyliśmy w górki :multi: Pojechaliśmy do Zwardonia w ciemno, i to był nasz błąd. Praktycznie nigdzie nie było już wolnych pokoi :shake: Po długim chodzeniu - śniegu dużo i zimno jak diabeł -wreszcie coś znaleźliśmy. Zabalowaliśmy w sobotę do późna, dziś wybraliśmy się na Słowację. Fotek zrobionych było bardzo wiele... Ale, że impreza ciągnęła się już od piątku i było mocno :knajpa: :drink1: :beerchug: - niewiele ich wyszło, bo Łukasz nawet nie zauważył, że miał źle aparat ustawiony :huh: :huh: Jechaliśmy przez Bielsko, i bardzo żałowałam, że nie wziełam namiarów i nie mogliśmy podjechać z krótką wizytą do Mamci mojej jedynej :-( Zabawa z Gastusiem w pokoju Spacer po słowackim deptaku - Cadca [SIZE="1"](z zimna mi nogi powykręcało ) Słowackie górki W oczekiwaniu na obiadek - wyprażany syr z tatarską omacką i frytkami :sabber: :sabber: :sabber: jedyna trzeźwa - musi prowadzić :roll: Gastuś już zmęczony podróżą... droga powrotna, i przystanek na krótki posiłek PS. Napoju bogów było aż nadto. Chłopaki załapali fazę, i imprezę przenieśli do szafy :stupid: :stupid: Quote
zuzolandia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ......heheh Gastus na haju ;-) heheheeh ale mieliscie fajnieeeee a powiedz mi nie bylo problemu zeby wejsc z psem do knajpy ? i pokoj widze znalezliscie z mozliwoscia zakwaterowania psioka ;-)......... udany week ;-) Quote
teqquila Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witajcie Gastki :) widac fajny weekendzik mieliscie :) Quote
Kate I Luka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='zuzolandia'] ......heheh Gastus na haju ;-) heheheeh ale mieliscie fajnieeeee a powiedz mi nie bylo problemu zeby wejsc z psem do knajpy ? i pokoj widze znalezliscie z mozliwoscia zakwaterowania psioka ;-)......... udany week ;-) Wiesz co, zeszliśmy trochę tych kwater, i w 3 powiedzieli, że z psem nie ma opcji :roll: tak samo w knajpkach, ale było ich tyle do wyboru, że szliśmy dalej szukać ;) nie było mowy o tym, że my idziemy jeść a Gastonek czeka w aucie [quote name='teqquila']Witajcie Gastki :) widac fajny weekendzik mieliscie :) o tak, było bardzo miło :) Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 PS. Napoju bogów było aż nadto. Chłopaki załapali fazę, i imprezę przenieśli do szafy :stupid: :stupid: buahahahaahaha :roflt: :roflt: :roflt: Quote
a_ga.isk Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Swietne zdjecia ;) A ostatnie :roflt: Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nie byłaś jedyna trzeżwa Kasiu:cool3: Mój dumny wnusio Gastuś Ci pomagał:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='evaxon']PS. Napoju bogów było aż nadto. Chłopaki załapali fazę, i imprezę przenieśli do szafy :stupid: :stupid: buahahahaahaha :roflt: :roflt: :roflt: Ewcia, nie ma sie co śmiać... ja tylko patrzyłam pod którym szafa się zawali, bo meble z epoki renesansu chyba były :evil_lol: [quote name='a_ga.isk']Swietne zdjecia ;) A ostatnie :roflt: Hej... Fotek masa jest całkowicie do nieopublikowania :oops: [quote name='bonita']Nie byłaś jedyna trzeżwa Kasiu:cool3: Mój dumny wnusio Gastuś Ci pomagał:evil_lol: O tak... Wszyscy nawet się śmiali, że Gastek większość czasu spędził na czuwaniu i gdybym zasnęła - to będzie szczekał :) Już tak mi się nie chce w pracy siedzieć... W domku pyszne krokiety z barszczem na mnie czekają, a ja siedzę i tylko myślę o nich :p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie :loveu: Co słychać u Gastonka ? Jak minął weekend :razz:. Ku.rdę :placz:. Czemu on tak krótko trwa :placz: Quote
zuzolandia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hej hoooo;-) smacznego barszczyku z krokiecikiem zyczeeeeee ..;-) u mnie dzisiaj kroluje chinszczyznaaaaa eheheh;-) Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witajcie :loveu: Co słychać u Gastonka ? Jak minął weekend :razz:. Ku.rdę :placz:. Czemu on tak krótko trwa :placz: Witaj.. w weekend Gastuś robił za prawdziwie cywilizowanego psa, i swoim paszportem się chwalił na granicy Słowackiej :cool3: :cool3: [quote name='zuzolandia']Hej hoooo;-) smacznego barszczyku z krokiecikiem zyczeeeeee ..;-) u mnie dzisiaj kroluje chinszczyznaaaaa eheheh;-) Nawet nie mów... już mi tak w brzuchu burczy, ale już nic nie zjem, by mieć więcej miejsca na krokieciki :eviltong: Quote
Recommended Posts