Cimi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja bym z chęcia już zakończyła edukację i poszła do pracy, a tu jeszcze kilka lat mi zostało :lol:. Quote
e.v.a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czesc:multi: jak juz sie zdecydujecie na dziecko to chce byc dogochrzestna:D:cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Doberek:razz: :razz: w końcu wolne...aż dwa dni.i praca,praca:shake: :shake: Ja też spędzam w pracy cccały dzień,a mój mężuś to wraca tylko na weekendy:loveu: :loveu: Quote
izka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witajcie Gastonki :lol: nareszcie wolne:multi: wiecej czasu na dogo ,zaleglosci nadrobię ,poczytam sobie:lol: :lol: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Doberek:razz: :razz: w końcu wolne...aż dwa dni.i praca,praca:shake: :shake: Ja też spędzam w pracy cccały dzień,a mój mężuś to wraca tylko na weekendy:loveu: :loveu: Przesmolone z tą robotą:shake: A ja mam robotkę na jutro i na pojutrze:cool3: Cześć Sliczna Ty moja córuniu koffana:loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Cimi']Ja bym z chęcia już zakończyła edukację i poszła do pracy, a tu jeszcze kilka lat mi zostało :lol:. Oj też o tym kiedyś marzyłam... szkoła była beee. Teraz bym się zamieniła. Paradoksalnie - nie pracując mogłam sobie pozwolić na więcej przyjemności niż teraz [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Hejka :multi: :multi: :multi: [quote name='evaxon']czesc:multi: jak juz sie zdecydujecie na dziecko to chce byc dogochrzestna:D:cool3: :loveu: :evil_lol: oki Ewciu, masz zaklepane... tylko coby mi się dziecko w zabawową ciotkę nie wdało :cool3: [quote name='Agnieszka PPP']Doberek:razz: :razz: w końcu wolne...aż dwa dni.i praca,praca:shake: :shake: Ja też spędzam w pracy cccały dzień,a mój mężuś to wraca tylko na weekendy:loveu: :loveu: Hej Aguś [quote name='izka']Witajcie Gastonki :lol: nareszcie wolne:multi: wiecej czasu na dogo ,zaleglosci nadrobię ,poczytam sobie:lol: :lol: Hej Izcia [quote name='bonita']Przesmolone z tą robotą:shake: A ja mam robotkę na jutro i na pojutrze:cool3: Cześć Sliczna Ty moja córuniu koffana:loveu: Cześć Mamcia... aleś mnie dowartościowała :loveu: My dziś mamy imprezką... Znajomi z UK juz dziś do nas zawitali, i już nie powiem nawet który czteropak piwa właśnie został rozdzielony :shake: Jak ja mam iść jutro do pracy na 9.30 :roll: :roll: :roll: Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Miłego wieczoru, "Użyjmy żywota, póki czas...":lol: Quote
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 No tak, chłopaki właśnie poszli do nocnego uzupełnić zapasy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Dzieńdoberek wszystkim :multi: :multi: :multi: U nas dziś śliczna pogoda - chłodno, mrozik trzyma, ale słońce mocno świeci na bezchmurnym niebieściutkim niebie. Aż żal, że muszę w pracy siedzieć :shake: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Kasieńko ....a jak po wczorajszych 4 pakach;) Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Nareszcie :multi::multi:. witaj weekendowo :multi: :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Kasieńko ....a jak po wczorajszych 4 pakach;) Hej ;) Ze mną źle nie było - wypiłam tylko 2 piwka, ale chłopaki po przebudzeniu apap zapijali alkazelcerem :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziendoberek kochaniutka;-)..mamy słonecznie ale wietrzenie i mroznooooo ...;-) tak se mysle ze jak jutro bedzie podobnie to moze zapakuje TZ-a i Zozolka i pojedziem gdzies w gorki ehheeheh;-) Buziaczki Quote
Kitka20 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witamy was Gastonki i pozdrowienia wysyłamy:p Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry weekendowo:multi: Siemanko Fionulki :multi: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka;-)..mamy słonecznie ale wietrzenie i mroznooooo ...;-) tak se mysle ze jak jutro bedzie podobnie to moze zapakuje TZ-a i Zozolka i pojedziem gdzies w gorki ehheeheh;-) Buziaczki faktycznie - wiatr sprawia, że czuje się jakby było znacznie zimniej.. my możliwe, że dziś się zapakujemy w górki jak tylko wrócę z pracy [quote name='Kitka20']Witamy was Gastonki i pozdrowienia wysyłamy:p Witajcie Kochaniutkie :) Buziaki od Gastusia dla Tequilki ;) Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No to pijemy za 200 stronkę:multi: :multi: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Medorowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć Sister:loveu: :loveu: :loveu: Wkońcu wekeend:p Quote
Medorowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [SIZE="7"]O i na 200 się załapaliśmy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :BIG: :popcorn: :cunao: za następne!!!! Quote
e.v.a Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [CENTER]ooo imprezka:cunao: :drinka: :drink1: :drinka: :laola: :laola: [/CENTER] Quote
leemonca Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 qrczę i znowu imprezka!!!, jeszcze po wczorajszej dobrze na oczka nie widzę, a tu znowu :drinka: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :multi::multi::multi:a u mnie pisze że 100:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laola::laola::laola: Quote
Recommended Posts