Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Doberek:razz: :razz: w końcu wolne...aż dwa dni.i praca,praca:shake: :shake: Ja też spędzam w pracy cccały dzień,a mój mężuś to wraca tylko na weekendy:loveu: :loveu:

Przesmolone z tą robotą:shake:
A ja mam robotkę na jutro i na pojutrze:cool3:

Cześć Sliczna Ty moja córuniu koffana:loveu:

Posted

[quote name='Cimi']Ja bym z chęcia już zakończyła edukację i poszła do pracy, a tu jeszcze kilka lat mi zostało :lol:.
Oj też o tym kiedyś marzyłam... szkoła była beee. Teraz bym się zamieniła. Paradoksalnie - nie pracując mogłam sobie pozwolić na więcej przyjemności niż teraz
[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p
Hejka :multi: :multi: :multi:
[quote name='evaxon']czesc:multi:
jak juz sie zdecydujecie na dziecko to chce byc dogochrzestna:D:cool3: :loveu: :evil_lol:
oki Ewciu, masz zaklepane... tylko coby mi się dziecko w zabawową ciotkę nie wdało :cool3:
[quote name='Agnieszka PPP']Doberek:razz: :razz: w końcu wolne...aż dwa dni.i praca,praca:shake: :shake: Ja też spędzam w pracy cccały dzień,a mój mężuś to wraca tylko na weekendy:loveu: :loveu:
Hej Aguś
[quote name='izka']Witajcie Gastonki :lol: nareszcie wolne:multi: wiecej czasu na dogo ,zaleglosci nadrobię ,poczytam sobie:lol: :lol:
Hej Izcia
[quote name='bonita']Przesmolone z tą robotą:shake:
A ja mam robotkę na jutro i na pojutrze:cool3:

Cześć Sliczna Ty moja córuniu koffana:loveu:
Cześć Mamcia... aleś mnie dowartościowała :loveu:

My dziś mamy imprezką... Znajomi z UK juz dziś do nas zawitali, i już nie powiem nawet który czteropak piwa właśnie został rozdzielony :shake: Jak ja mam iść jutro do pracy na 9.30 :roll: :roll: :roll:

Posted

Dzieńdoberek wszystkim :multi: :multi: :multi:
U nas dziś śliczna pogoda - chłodno, mrozik trzyma, ale słońce mocno świeci na bezchmurnym niebieściutkim niebie. Aż żal, że muszę w pracy siedzieć :shake:

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Nareszcie :multi::multi:.
witaj weekendowo :multi: :multi:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Kasieńko ....a jak po wczorajszych 4 pakach;)
Hej ;) Ze mną źle nie było - wypiłam tylko 2 piwka, ale chłopaki po przebudzeniu apap zapijali alkazelcerem :evil_lol:

Posted

Dziendoberek kochaniutka;-)..mamy słonecznie ale wietrzenie i mroznooooo ...;-) tak se mysle ze jak jutro bedzie podobnie to moze zapakuje TZ-a i Zozolka i pojedziem gdzies w gorki ehheeheh;-)
Buziaczki

Posted

[quote name='DORRAG']Dzień dobry weekendowo:multi:
Siemanko Fionulki :multi:
[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka;-)..mamy słonecznie ale wietrzenie i mroznooooo ...;-) tak se mysle ze jak jutro bedzie podobnie to moze zapakuje TZ-a i Zozolka i pojedziem gdzies w gorki ehheeheh;-)
Buziaczki

faktycznie - wiatr sprawia, że czuje się jakby było znacznie zimniej.. my możliwe, że dziś się zapakujemy w górki jak tylko wrócę z pracy
[quote name='Kitka20']Witamy was Gastonki i pozdrowienia wysyłamy:p
Witajcie Kochaniutkie :) Buziaki od Gastusia dla Tequilki ;)