Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No widzicie... ale teorię na temat zółtasów żeśmy utworzyły :p

My mamy nową kanapę, którą Gatsoliński właśnie testuje wskakując, robiąc fikołki i mamlając na niej zabawki :roll: :roll:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Ty masz takiego pięknego Medzia z białym kołnierzem, i się nim podzielić nie chcesz:shake: :-(

Hie hie, dziękujemy:loveu: :loveu: Ale nie bdę mu mówić, bo jeszcze w samouwilbienie popadnie;) Podzielę sie z nim, podzielę, nawet dziś byłam w zobaczyć aparaty, ale wyszłam z pustymi 'ręcami';)

Posted

Imbir1 napisał(a):
no wiecie, że chyba z tymi pręgowanymi to troche racji jest, mój poprzedni był jednak spokojnieszy, no i nie miał takich szalonych pomysłow:cool3::shake:

Moje wszystkie były pręgowane...Pierwsza przygarnięta rozrabiała, potem uspokoiła się, następna to prawdziwa zrównoważona dama, ale to , co wyprawia Kiri przechodzi nawet moją wyobraźnię:crazyeye: . Jak mnie nie wita przy drzwiach, to wiem, że trzeba sprzątać. A jakie robi robi miny, jak mnie zobaczy:cool3: . Szkoda, ze dzisiaj nie zrobiłam zdjęcia... Wychodząc, patrzę, jak to mówię, "okiem psa", a jednak zawsze jej coś wpadnie w zęby. Klatka w jej przypadku nie zdała egzaminu, zeżarła wszystko co było w środku, potem pokaleczyła sobie pyszczek...Tolerowała klatkę... jak była otwarta :razz:.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Wychodząc, patrzę, jak to mówię, "okiem psa", a jednak zawsze jej coś wpadnie w zęby.

My też tak zawsze robimy... Wszytsko z zasięgu pyska trzeba usunąc... Ale zawsze jednak wariat coś wymyśli. Ostatnio się dobrał do wiklinowej szafki, i 2 szuflady już poszły w częściach na śmietnik :shake:

Posted

Powiem Wam ze moja boksia była pregowana i owszem miała czasami napady głupawki ale w granicach rozsadku ;-)......natomiast tem złoty diabeł ,o wygladzie anioła ..toooooo harpagan ze hejjjj ;-).....utemperowac ja to nielada wyzwanie ktore na szczescie trafiło na mojego tate heeheh........;-)

Posted

A Medor to żótasek w anielskiej skórce;) Jak był malutki, to mało bardzo broił - parę kapci, kwiatków... hie hie, takie tam, ale jak na na boxerka, to mało:eviltong: :eviltong: :loveu: No tyle, ża Dinuś był biedny:cool3: :evil_lol: Jego ogon to była najlepsza zabaweczka do kąsania i mamłania przez szczeniora Medziia:diabloti: :diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
My też tak zawsze robimy... Wszytsko z zasięgu pyska trzeba usunąc... Ale zawsze jednak wariat coś wymyśli. Ostatnio się dobrał do wiklinowej szafki, i 2 szuflady już poszły w częściach na śmietnik :shake:

Żebym ja tak mogła... W przypadku Gery "wszystko co w zasięgu pyska" to praktycznie pod sam sufit:cool3:
Przeciez co to za problem dla niej, żeby wskoczyc na stół, na parapet czy na szafkę w kuchni i dorwać totalnie WSZYSTKO??? Żaden..:razz::mad:

Posted

A moja Fiona tylko śpi no jak była mała to chodziła po meblach :lol:. Ale wcześniejsza suczka Z. to przechodziła sama siebie :lol:.. przez 4 lata wchodziło się i nie wiedziało co się zastanie. Sąsiedzi nawet mówili, że pies coś robił :lol:.

Posted

Witajcie :multi: :multi:
Widzę, że część z Was jest prawdziwymi szczęściarami... i macie aniołki a nie psy.
My mamy diabła wcielonego, ale to chyba faktycznie geny z Rodu Kraina Szczęścia ;)

Jeszcze tylko dziś - i już WEEKEND...
Ale ja jeszcze jutro niestety muszę do pracy. A tak mi się nie chce. Pogoda obrzydliwa, deszcz pada, włosy mi się puszą w taką pogodę, i jest bbbblllllllleeeeeee

Na poprawę humoru - Jaś Fasola jako dziecko:

Posted

mi już nic nie poprawi dziś humoru chyba, przed chwilą weszłąm w linka nie bedę go wklejac w Twojej galerii bo mogłąbyś nie chcieć, wkleiłąm u siebie
jeszcze mi słabo - niewiarygodne do czego człowiek jest zdolny. To najstraszniejsza rzecz jaką widziałąm.
Nawet nie byłąm w stanie obejrzeć tego do końca

Posted

Kitka20 napisał(a):
Witajcie Gastonki:multi:
link nie działa może to i dobrze przynajmniej się nie zdenerwowałam.
Ech ide odkopać swoją galerie fotami

działa ale trzeba kliknąć u góry ekranu że zgadzasz sie zeby go komp otworzył

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-) heheheheheheheheheh Baby Jasio swietnyyyyyyyyyyyyy heeheheheheheh ;-)
Mizianko dla Gastusia ;-) !!!

Cześć Ineczko :)
[quote name='tygra']mi już nic nie poprawi dziś humoru chyba, przed chwilą weszłąm w linka nie bedę go wklejac w Twojej galerii bo mogłąbyś nie chcieć, wkleiłąm u siebie
jeszcze mi słabo - niewiarygodne do czego człowiek jest zdolny. To najstraszniejsza rzecz jaką widziałąm.
Nawet nie byłąm w stanie obejrzeć tego do końca
nie umiem się obsłużyć tym Twoim linkiem :(
[quote name='Kitka20']Witajcie Gastonki:multi:
link nie działa może to i dobrze przynajmniej się nie zdenerwowałam.
Ech ide odkopać swoją galerie fotami
Hello... Fotki Tequilki widziałam ;)
[quote name='tygra']działa ale trzeba kliknąć u góry ekranu że zgadzasz sie zeby go komp otworzył
no właśnie zrobiłam to i nie zadziałało
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć zapracowane Gastoniaczki
cześć Alusiu :) Ale Ci dobrze, już w domku po pracy
[quote name='teqquila']dziendoberek Gastonki
cześć Tysiątka
[quote name='AgusiaTerierka']Gastonki słonecznego weekendu:lol:
Witaj Jagodo :)
Weekendzik będzie przykrótki - bo dopiero od 14stej jutro, jak skończę pracę...
Ale możliwe, że się w górki jutro wybierzemy, bo przylecieli znajomi z Anglii i chcą nas porwać do Zwardonia :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

A ja chodzę do tej głupiej szkoły i nie mam chwili oddechu :placz:
Cały czas - szkoła , DG, szkoła , DG , szkoła DG ... W wolnym czasie
basen , siłownia , kręgle i inne :multi: Ale tego wolnego czasu jest stanowczo za MAŁO !! :placz: :placz:

Posted

[quote name='Kamcia_14']A ja chodzę do tej głupiej szkoły i nie mam chwili oddechu :placz:
basen , siłownia , kręgle i inne :multi: Ale tego wolnego czasu jest stanowczo za MAŁO !! :placz: :placz:

Jak ja Ci zazdroszczę:evil_lol: !!!

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witaj Jagodo :)
Weekendzik będzie przykrótki - bo dopiero od 14stej jutro, jak skończę pracę...
Ale możliwe, że się w górki jutro wybierzemy, bo przylecieli znajomi z Anglii i chcą nas porwać do Zwardonia :cool3:

Ech,te szlaki - na Wielką Raczę, do Koniakowa i na Baranią Górę (jakie tam cudne wschody słońca!), do Soli... Pomachajcie Beskidkowi ode mnie:lol: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja dziś miałam wolne za wypracowane dodatkowe godzinki ...super było
No to jeszcze lepiej...
A ja dziś muszę do samego końca pracy kiblować, bo koleżanka spada wcześniej, bo wyjeżdża jutro na ferie i musi się popakować...

Posted

[quote name='Kamcia_14']A ja chodzę do tej głupiej szkoły i nie mam chwili oddechu :placz:
Kochana.... zobaczysz jak przyjdzie praca... dom ... i obowiązki... To dopieo jest zapieprz....
My na dziecko nie mamy się kiedy zdecydować, bo ja nawet nie wiem kiedy na nie znajdziemy czas.... Nawet jeśli 3 lata posiedzę w domu z nim, to potem do przedszkola, które nie rozwiązuje żadnych problemów - dzień w dzień dziecko musiałoby siedzieć w przedszkolu od 8mej do 18stej... Masakra.

[quote name='AgusiaTerierka']Jak ja Ci zazdroszczę:evil_lol: !!!
no właśnie... czas szkolny był baaaardzo, baaardzo niezobowiązujący
[quote name='AgusiaTerierka']Ech,te szlaki - na Wielką Raczę, do Koniakowa i na Baranią Górę (jakie tam cudne wschody słońca!), do Soli... Pomachajcie Beskidkowi ode mnie:lol: .
Oj tak... Szkoda, że śniegu raczej tam nie będzie :-(