Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny...

Jesteśmy po wczorajszym RTG w innej lecznicy.

[SIZE="7"]Gaston
jest
zdrów
jak
ryba

Debilny wet na Brynowie źle zdiagnozował. Zresztą - nie ma co się dziwić. RTG dla niego było zbędne - bo Gastonowi się go nie da zrobić, i właściwie nic nam by to nie dało - bo cytuję: jeśli żebro coś uszkodziło, to na to nic nie poradzimy i pies będzie do uśpienia...

Wczoraj pojechaliśmy do innego - najpierw około 5 minut oglądał psa, dotykał, badał. Już wtedy stwierdził, że raczej złamania nie ma. Dał Gastkowi głupiego Jasia, i poszli na RTG, które wykluczyło jakiekoliwek złamanie.
To żebro, które odstwało, to tzw wolne żebro, które na skutek upadku możliwe że się trochę odgieło - bo zrobił się tam krwiak.
My wetami nie jesteśmy - zobaczyliśmy odstające żebro i spanikowaliśmy. Ale żeby wet był aż tak niekompetentny??? Przez złą diagnozę pies dostawał przez 2 dni leki uspokajające :angryy: W sumie po nic! A, że niepotrzebnie zostały wydane w sobote pieniądze, i wczoraj kolejne 90 zł - to już kolejna sprawa!
Szczęśiwi z takiego zakończenia sprawy, ale wqrwieni sytuacja i diagnozą lekarza z soboty - pojechaliśmy prosto tam.

Właściwie to ten lekarz się aż zaczerwienił. Stwierdził, że on nie chciał ryzykowac z RTG, by psa bardziej nie uszkodzić, itd.
Zarządaliśmy zwrotu kosztów leczenia, które ponieśliśmy na skutek jego błędnej diagnozy.
KAsy nie zwrócili, ale mamy bezpłatne kolejne wizyty, do wyzerowania się kosztów.
Szkoda, że zjedzonych nerwów nie są w stanie nam zwrócić...

W podziękowaniu za wszystkie Wasze miłe słowa, za trzymanie kciuków - foteczki Gastonka z zabawy z boksią :)

Posted

......kto dogoni psa kto dogoni psa moze Ty moze JA ;-) chyba jednak Gastus;-) ehehehheh
No wspołczuje zjedzonych nerwów ........ jak mozna sie az tak pomylic ????
Niemniej dobrze ze tak sie skonczyło i Gastus jest ZDROWY !!!!!!
Przesyłamy milutkie buziaczki !!!!!

Posted

:shake:Kasiu współczuję tych nerwów ...i żal że Gastuś był faszerowany lekami niepotrzebnie ...masakra
Całe szczęście że jakoś się dogadaliście .....buziaczki:loveu:

Posted

Ciesze sie ze wszystko dobrze :)
A co do debilnych wetow wiem cos o tym :shake:
Nasz np. stwierdzil zaczatki dysplazji a okazalo sie ze tylko sciegno ehhh...
Ale cieszmy sie ze jest ok ;)
Jak zwykle namieszalam :)
Pozdrawiam

Posted

Kasiu jak Ja sie cieszę że Gastonek jest zdowy:multi: :multi: A co do lekarza to szkoda słów:shake:

Bardzo fajne zdjecia :loveu: tylko że Ja dużo z nich nie widzę ...są same krzyżyki.

Posted

Witajcie wszystkie...

Gastonek bardzo dziękuje za mizianki i całuski :)
Wszystko trafiło w jego czyściutkie, wykąpane ciałko :) Wczoraj jak się rozjechał po głuim Jasiu, to wytarł wszystkie podłogowe brudy w lecznicy, i dziś Łukasz go wyszorował.

Kolejna porcja fiteczek z wczorajszego spacerku i szaleństw z Boną....[SIZE="1"](chyba Bona, bo właściciel to nie Polak, i nie wiem czy dobrze zrozumiałam :cool3: )

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

BOWSKie foty :loveu: :loveu:

JAK JA SIĘ CIESZE, ŻE TO WSZYSTKO BYŁO POMYŁKĄ........................:multi: :multi: :multi: :multi:

to zastanawiające, że lekarze "boją" sie rtg :shake:
nie tylko psi :shake: ;)

Posted

Cześć córcia :)

Dziś na dogo jeszcze gorzej niż ostatnim czasem, nie mogę nawet wrócić już do mojej galerii :( , nawet jej wogółe nie widzę:placz: .
Coś strasznego:placz: . Nie widzę wielu innych galerii również, masz trafienie jedną z niewielu które widzę jest właśnie Wasza:cool3: ( ostatnia strona:placz: ) Dobrze że z moim wnusiem już lepiej:loveu:

Idę sobie teraz z dogo, wrócę póżniej może będzie lepiej:p
Pozdrowionka:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']U mnie też coś spieprzone - wogóle swoich fotek nie widzę :shake: Na cały dzień nas odcieli , a dzis i tak psińco poprawione :mad: :mad: :mad:zamknęli żeby nas wkurzyć i jeszcze spieprzyć bardziej....:mad:

Posted

Witam Witam jak sie ciesze ze z Gastkiem wszystko ok !! pisalam do Was wczoraj na gg ale nic nie odpisywaliscie pewnie juz spaliscie :)
a zdjecie superowe i kolezanka jak ladna z ogonkiem troche czarnym :)

a mi dogo tez muli strasznie co prawda zdjecia idze ale wolno to wszystko chodzi
pozdrowionka i buziaki