Jagoda1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wczoraj Kasia pisała na BF, że z Gastkiem wszystko dobrze, że "lekarz debilny"... Bardzo się cieszę, mizianka dla chłopaka, uściski dla Rodzinki:loveu: . Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dziewczyny... Jesteśmy po wczorajszym RTG w innej lecznicy. [SIZE="7"]Gaston jest zdrów jak ryba Debilny wet na Brynowie źle zdiagnozował. Zresztą - nie ma co się dziwić. RTG dla niego było zbędne - bo Gastonowi się go nie da zrobić, i właściwie nic nam by to nie dało - bo cytuję: jeśli żebro coś uszkodziło, to na to nic nie poradzimy i pies będzie do uśpienia... Wczoraj pojechaliśmy do innego - najpierw około 5 minut oglądał psa, dotykał, badał. Już wtedy stwierdził, że raczej złamania nie ma. Dał Gastkowi głupiego Jasia, i poszli na RTG, które wykluczyło jakiekoliwek złamanie. To żebro, które odstwało, to tzw wolne żebro, które na skutek upadku możliwe że się trochę odgieło - bo zrobił się tam krwiak. My wetami nie jesteśmy - zobaczyliśmy odstające żebro i spanikowaliśmy. Ale żeby wet był aż tak niekompetentny??? Przez złą diagnozę pies dostawał przez 2 dni leki uspokajające :angryy: W sumie po nic! A, że niepotrzebnie zostały wydane w sobote pieniądze, i wczoraj kolejne 90 zł - to już kolejna sprawa! Szczęśiwi z takiego zakończenia sprawy, ale wqrwieni sytuacja i diagnozą lekarza z soboty - pojechaliśmy prosto tam. Właściwie to ten lekarz się aż zaczerwienił. Stwierdził, że on nie chciał ryzykowac z RTG, by psa bardziej nie uszkodzić, itd. Zarządaliśmy zwrotu kosztów leczenia, które ponieśliśmy na skutek jego błędnej diagnozy. KAsy nie zwrócili, ale mamy bezpłatne kolejne wizyty, do wyzerowania się kosztów. Szkoda, że zjedzonych nerwów nie są w stanie nam zwrócić... W podziękowaniu za wszystkie Wasze miłe słowa, za trzymanie kciuków - foteczki Gastonka z zabawy z boksią :) Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Bardzo mi się podobasz, Przystojniaczku, umówisz sie ze mną?;) ;) ;)... Quote
zuzolandia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ......kto dogoni psa kto dogoni psa moze Ty moze JA ;-) chyba jednak Gastus;-) ehehehheh No wspołczuje zjedzonych nerwów ........ jak mozna sie az tak pomylic ???? Niemniej dobrze ze tak sie skonczyło i Gastus jest ZDROWY !!!!!! Przesyłamy milutkie buziaczki !!!!! Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :shake:Kasiu współczuję tych nerwów ...i żal że Gastuś był faszerowany lekami niepotrzebnie ...masakra Całe szczęście że jakoś się dogadaliście .....buziaczki:loveu: Quote
a_ga.isk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ciesze sie ze wszystko dobrze :) A co do debilnych wetow wiem cos o tym :shake: Nasz np. stwierdzil zaczatki dysplazji a okazalo sie ze tylko sciegno ehhh... Ale cieszmy sie ze jest ok ;) Jak zwykle namieszalam :) Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :multi: wspaniale wiesci!!!!!:multi: super ze GAstusiowi nic sie nie stalo:loveu: :multi: zdjecia boskie:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ale się cieszę, że z Gastkiem wszystko oki:multi::multi::multi::multi::multi: Kasia buziaki dla ozdrowieńca od nas:lol: Quote
DORRAG Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kasiu jak Ja sie cieszę że Gastonek jest zdowy:multi: :multi: A co do lekarza to szkoda słów:shake: Bardzo fajne zdjecia :loveu: tylko że Ja dużo z nich nie widzę ...są same krzyżyki. Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Witajcie wszystkie... Gastonek bardzo dziękuje za mizianki i całuski :) Wszystko trafiło w jego czyściutkie, wykąpane ciałko :) Wczoraj jak się rozjechał po głuim Jasiu, to wytarł wszystkie podłogowe brudy w lecznicy, i dziś Łukasz go wyszorował. Kolejna porcja fiteczek z wczorajszego spacerku i szaleństw z Boną....[SIZE="1"](chyba Bona, bo właściciel to nie Polak, i nie wiem czy dobrze zrozumiałam :cool3: ) Quote
leemonca Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a gdzież to ona mu zagląda :razz: :razz: :razz: strasznie się cieszę, że wszystko jest oki!!! A Gaston jak huragan!!! świetne foteczki!!! Quote
dbsst Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: BOWSKie foty :loveu: :loveu: JAK JA SIĘ CIESZE, ŻE TO WSZYSTKO BYŁO POMYŁKĄ........................:multi: :multi: :multi: :multi: to zastanawiające, że lekarze "boją" sie rtg :shake: nie tylko psi :shake: ;) Quote
a_ga.isk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Kate I Luka'] "Pokaze Ci jezyk:eviltong:" Swietne zdjecie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 zjem cie zjem cie zjem cie w calosci:evil_lol: aaaaa no dobra zartuje:placz: Quote
KarolaBox Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Widać, że się walentynki zbliżają :D Quote
Medorowa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tak się cieszę sister, że z Gastonkiem wszysko ok:multi: :multi: :multi: Super zdjęcia, a Bońcia też prześliczna:loveu: Quote
bonita Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć córcia :) Dziś na dogo jeszcze gorzej niż ostatnim czasem, nie mogę nawet wrócić już do mojej galerii :( , nawet jej wogółe nie widzę:placz: . Coś strasznego:placz: . Nie widzę wielu innych galerii również, masz trafienie jedną z niewielu które widzę jest właśnie Wasza:cool3: ( ostatnia strona:placz: ) Dobrze że z moim wnusiem już lepiej:loveu: Idę sobie teraz z dogo, wrócę póżniej może będzie lepiej:p Pozdrowionka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 U mnie też coś spieprzone - wogóle swoich fotek nie widzę :shake: Na cały dzień nas odcieli , a dzis i tak psińco poprawione :mad: :mad: :mad: Quote
izka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Swietne wieści:multi: :lol: . Gastuś ma śliczną koleżankę fiu fiu:lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']U mnie też coś spieprzone - wogóle swoich fotek nie widzę :shake: Na cały dzień nas odcieli , a dzis i tak psińco poprawione :mad: :mad: :mad:zamknęli żeby nas wkurzyć i jeszcze spieprzyć bardziej....:mad: Quote
Medorowa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A mi działa:cool3: tylko strasznie wolno:razz: Quote
teqquila Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witam Witam jak sie ciesze ze z Gastkiem wszystko ok !! pisalam do Was wczoraj na gg ale nic nie odpisywaliscie pewnie juz spaliscie :) a zdjecie superowe i kolezanka jak ladna z ogonkiem troche czarnym :) a mi dogo tez muli strasznie co prawda zdjecia idze ale wolno to wszystko chodzi pozdrowionka i buziaki Quote
Recommended Posts