Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu ja myślę że musicie spróbować zrobić tzw jodełkę na klatce piersiowej .Myślę ze najpierw trzeba 2 razy oblecieć żeberka potem na krzyż na klacie , znów dookoła potem z drugiej str na klacie ....
spróbuję Ozzula powiązać i dam fotkę:razz:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aluś jaka fotorelacja :multi:
A Ozzulka CI zazdroszczę. Nasza łajza tak grzecznie nie stoi.
U weta zakładali podobnie, ale on chyba za mocno ściskał, i Gastonowi wszystko spadło z klaty na łapy, i chodzić nie umiał.
Potem spróbuję go tak obwiązać, bo teraz tabletka zaczeła działać, i chłopak zapadł w sen, a jak śpi to już niech śpi - przynajmniej się nie rusza.

Posted

Siostra:crazyeye: , ty na kurs pierwsej pomocy chodziłaś, czy pamiętasz jeszcze z PO:evil_lol: .
Też myślałam właśnie, żeby złapać bandażem z przodu klaty, powinno się trzymać.

O Ozulku nie wspomnę, jaki dzielny chłopak. Może jestem chory, choć nie czuje ;)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Aluś jaka fotorelacja :multi:
A Ozzulka CI zazdroszczę. Nasza łajza tak grzecznie nie stoi.
U weta zakładali podobnie, ale on chyba za mocno ściskał, i Gastonowi wszystko spadło z klaty na łapy, i chodzić nie umiał.
Potem spróbuję go tak obwiązać, bo teraz tabletka zaczeła działać, i chłopak zapadł w sen, a jak śpi to już niech śpi - przynajmniej się nie rusza.;)Ozzy dostał za pozowanie ciasteczko ale też mu powiedziałam że braciszek boxio potrzebuje:p

[quote name='bonita']Siostra:crazyeye: , ty na kurs pierwsej pomocy chodziłaś, czy pamiętasz jeszcze z PO:evil_lol: .
Też myślałam właśnie, żeby złapać bandażem z przodu klaty, powinno się trzymać.

O ozulku nie wspomnę, jaki dzielny chłopak. Może jestem chory, choć nie czuje ;)hmmm troche z PO a i z tego powodu że swego czasu miało sie zwichnięte to i owo:evil_lol: Kuba też mial złamane 2 kości w nodze więc potem długo wiązałam opatrunki....a tak czasem sie to przydaje;)

Posted

czesc Gastusie:loveu:
Alu fiu fiu ....jaks ty zdolna:evil_lol: a Ozzy jaki maly pomocnik:cool3:

Kasiu zrobcie takie wiazanie jak Ala pokazala napewno tak szybko nie spadnie i na super gluta przyklejcie:razz: ach ten Gastek wiercipieta

Posted

Gaston wiercipięta bandaż ładnie założony miał jakieś 15 minut.
Teraz już wygląda tak:

Na niego nawet te tabletki uspokajajace nie działają. Pospał pół godziny, a teraz znów młyn. A lekarz zalecił 1 maxymalnie 2 na dzień

Guest Kamcia_14
Posted

Cześć c.wnuczko :loveu:. Cieszę się że z Gastonkiem już o wiele lepiej i że nie sprawdziły się te najgorsze hipotezy (uśpienie)

Posted

Kasia z przodu za mało jest bandaża:cool3:, to musi być jodełka, przeplatasz, tył, przód, środek, tył, przód, środek, kurcze ciężko to opisać, bandaż musi być długi, możecie dwa połączyć:cool3:

Ala dobrze ci to wyszło, jak profesjonalistka:lol:

Posted

i może zróbcie uciskowym a potem zwykłym opatrunkowym długim "przytwierdzcie" jeszcze raz ;)
może się uda wsadzić boksera na 25 minut w ucisk :lol:

trzymajcie się cieplutko :loveu:

Posted

majoka napisał(a):
Jak zobaczyłam Ozzulka w bandazach, to też mnie się skojarzyło. Strzelałyście moze z KBK-sa hehe.

hehehe, brałam udział w zawodach:cool3: i 10 lat w harcerstwie:evil_lol:;)

Kasia buziaki dla Gastonka:lol:

p.s. sprawdzam Imbira w bandażu:evil_lol: skubaniec poszedł spać:cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehehe, brałam udział w zawodach:cool3: i 10 lat w harcerstwie:evil_lol:;)

Kasia buziaki dla Gastonka:lol:

p.s. sprawdzam Imbira w bandażu:evil_lol: skubaniec poszedł spać:cool3::evil_lol:

Julia, zbrojna księgowa z Ciebie :cool3:

Dzięki Kobitki za buziaki, mizianki i ciepłe słowa. Chyba najgoszy szok już za nami, choć przy jego ciągłym ruchu cały czas jest ryzyko, że może się coś stać. Jutro będziemy miec te RTG robione i jakis kontrast - by zobaczyć czy czasem coś wewnątrz nie jest uszkodzone. Wet mówił, że możliwe, że mogą być uszkodzone jakieś mięśnie, z tym że niewiele skoro pies w żaden sposób nie reaguje.

Posted

Znowu jestem do tyłu, i nie bardzo wiem o co chodzi z tymi bandażami i strzelaniem!!!. Jestem w kafejce i jak naprawi się mój kompik to wszystkiego się dowiem dokładnie!!. Narazie pozdrowionka i mizianka !!!

Posted

[quote name='Imbir1']Kasia z przodu za mało jest bandaża:cool3:, to musi być jodełka, przeplatasz, tył, przód, środek, tył, przód, środek, kurcze ciężko to opisać, bandaż musi być długi, możecie dwa połączyć:cool3:

Ala dobrze ci to wyszło, jak profesjonalistka:lol:
:mad:ty siem nie śmichaj

Kasiu tego bandażu faktycznie zdałoby się więcej ....ja miałam za krótki
Ale Gastuś dojdzie szybciutko do siebie:loveu:

Posted

klikam 1 reka bo maly zasnal mi na kolanach, i lepek ma na mojej prawej rece.
rano na 8ma do weta do chorzowa.
w pracy mnie powiesza ale musze zrobic sobie wolne bo lukasz sam sobie z nim tam nie da rady.zapowiada sie dluzsze siedzenie bo od podania kontrastu do zrobienia zdjecia musza uplynac 4 godziny.

a bandaz - 2 elatyczne plus zwykly dla utrwalenia wszystkiego - wytrzymaly 40 minut:shake:

Posted

kurczę!!! mam naprawiony komputer i mogłam w końcu przeczytać sobie dokładnie wszystko o żeberku Gastonka :-(, to straszne co mu się przydarzyło :-(. Jak przeczytałam o uśpieniu, to włosy mi się zjeżyły!!!!
cieszę się, że jest już lepiej!!! :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:ty siem nie śmichaj

Alu ja się nie śmieję ja tylko chciałam napisać, ze bardzo dobrze ci to wyszło;)

Piszcie kochani szybciutko co z Gastonkiem? Dogo taki numer wywinęło:angryy:
Odwyk jest straszny:shake:
Czekamy na najnowsze wieści, mam nadzieję, ze będą dobre