Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Gastonki z rana :multi: to ja już się tej wystawy doczekać nie mogę:p Quote
a_ga.isk Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzien Doberek^^ Chyba juz nie spicie ? :D Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [SIZE="4"]Mrówka, krówka i baranek, tygrys i hipopotamek, myszki, dziki oraz bobry, wszyscy mówią Wam dzień dobry :multi: Ja już pracuję bardzo ciężko :cool3: Ale pocieszam się - jeszcze tylko 7,5 godz pracy - i weekend :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='bonita']A dla mnie go troszkę poterroryzuj przed wystawą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tak, biedak się nawet nie spodziewa jakie zasadzki na niego czekają :evil_lol: [quote name='teqquila']no wiesz w sumie jak zalatwisz lepszych :) to nie musi go byc :evil_lol: a co Ty jeszcze nie spisz??eh musze go zobaczyc :) tego sedziego oczywiscie :) jak Ci te boxie widoku nie przysłonią, to pewnie go dojrzysz :cool3: [quote name='evaxon']no prosze jaki gladziutki kawaler:loveu: no to pod ten płomyczek:cool3: :drinka: :drinka: :drinka: cobyś sama nie piła :popcorn: [quote name='Imbir1']cześć Gastonki z rana :multi: to ja już się tej wystawy doczekać nie mogę:p ja też :p już w pracy mam zarezerwowaną wolną sobotę na 17stego :multi: [quote name='a_ga.isk']Dzien Doberek^^ Chyba juz nie spicie ? :D Doberek Boberek ;) ja pracuje, a moje chłopy w domu jeszcze śpią ;) Quote
Agniest Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Gastonki :) to już prawie weekend ! Quote
tygra Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Kasiu z rana ja też w pracy :) ale tylko do 14 Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 rety jak mi się dzisiaj wlecze tn dzień:placz::placz::placz::placz: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam w nowym dniu Gastonka i jego Pancię :) Mam takie pytanko: ktoś juz próbował wspomnianego twarożku z miodem i jajkiem?? Bo jak Gerze do twarogu dołożyłam te 2 speceyfiki to na mnie fuknęła odwróciła sie i nie chce jeść...:???::niewiem: Quote
Medorowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Przybyłam się tylko przywitać:p :p potem nadrobię, bo my uciekamy na spacerek:eviltong: :p Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Agniest napisał(a):cześć Gastonki :) to już prawie weekend ! Przepraszam a co to weekend??? :evil_lol: Dziendoberek rodzinko Gastusiowa :loveu::multi::loveu: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No, Gerusia sie przmogła i zjadła :) A co tam u Gastonka?? Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzień dobry Gastonki:p całusy w ten słodki pyszczek:loveu: :loveu: Ja już po pracy:multi: :multi: teraz będę odpoczywać do poniedziałku:p Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Hej Kobitki.... Ja dziś miałam fatalny dzień w pracy. Internet nam padł koło godziny 11stej chyba, i niestety - mamy takie czasy, że nie mogłyśmy nic zrobić bez niego. Klienci :angryy: bo przyjeżdżali specjalnie by cos załatwić z daleka czasem, a tu dupa. Pozatym - mam trudne dni i łeb mnie napiernicza cały dzień. Dobrze, że jeszcze PÓŁ GODZINKI I SPŁYWAM DO DOMKU :multi: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :cool3:mnie wywaliło wcześniej z neta ale w domciu :mad: i łepetyna jak nie moja ....napieprza jak głupia:angryy: mimo to cześć GAstoniaki:multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Witaj Alutku :multi: Wiem co czujesz z tą głową... sama już ledwie żyję z bólu :shake: Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wyjątek napisał(a): Mam takie pytanko: ktoś juz próbował wspomnianego twarożku z miodem i jajkiem?? Bo jak Gerze do twarogu dołożyłam te 2 speceyfiki to na mnie fuknęła odwróciła sie i nie chce jeść...:???::niewiem: No cóż, szkoda wyrzucić:evil_lol: Moja Kiri uwielbia, Korusia mniej... Quote
teqquila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam Gastki :) e tera to ja bede wypatrywala tego sedziego bom ze ciekawa jestem :evil_lol: Quote
bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć moja boksiowa rodzinko :) Cześć Jórciu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewno już śpicie słodko :D Na mnie już chyba też czas. Dobranoc Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No cóż, szkoda wyrzucić:evil_lol: Moja Kiri uwielbia, Korusia mniej... a Gastek to wcina wszystko :razz: [quote name='teqquila']Witam Gastki :) e tera to ja bede wypatrywala tego sedziego bom ze ciekawa jestem :evil_lol: Heloo Justka :multi: [quote name='bonita']Cześć moja boksiowa rodzinko :) Cześć Jórciu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewno już śpicie słodko :D Na mnie już chyba też czas. Dobranoc Ceść Mamcia :) O tak, głowa mnie bolała, i padłam szybko wczoraj Witam wszystkich.... Mały przegląd po dogo robię, i zabieram się za sprzątanie... TZcik cały tydzień urzędował na L4 i mieszkanie wygląda jak pobojowisko :shake: Miłej soboty dla wszystkich :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Miłej soboty dla wszystkich :multi: A ja życzę wam wygranej w lotto :razz:. Tych 11 milionów ... :multi: Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='evaxon']czesc Gastki:multi: :multi: hello poranny ptaszku :cool3: [quote name='Kamcia_14'] A ja życzę wam wygranej w lotto :razz:. Tych 11 milionów ... :multi: o rety, dziś jest 11 do wygrania? Zaraz wypędze TZcika nadać kupon :) Dziewczyny, trzymajcie kciuki za naszą wygraną, a każdy wasz psiak zostanie obdarowany :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Iza i Fidel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ello wszystkim !! Sorry,ale ja dzis wygrywam:eviltong: Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Kasiu:p Ja tez dzisiaj puściłam kupon i mam nadzieję że wygram choć troszkę:p Quote
Recommended Posts