Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Nie mamy fotek nowych :shake: w domu bez sensu wychodzą, a na dworze w pojedynkę nie da się robić... Obiecuję w weekend nadrobić :cool3: dopiero teraz tu dotarłam, puder w kulkach mi przesłonił świat:cool3: rety jakie on ma grube łapska, Imbir ma takie patyczki:placz: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Zmężniał nam chłopak, ale przez te kilka dni nie jedzenia żeberka mu powychodziły...biedaczek :shake: :shake: :shake: Dobranoc, pchły na noc wszystkim :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-).....pewnie masz za oknem to samo co ja ;-(( ....czyli beznadziejeeee lanieeeeee z niebaaaaaaa bleeeeee;-(( Buziaczki Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gasiu, Gasiu, aż przyjemnie patrzeć na ciebie, z każdą fotką dorodniejszy -gratuluję Pańci i Pańciowi:lol: :lol: :lol: ! Quote
limoncia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='limoncia'] łaaaaa jakie śliczności:loveu::loveu::loveu: Piękna śierść, pychol i i jakie mięśnie :D Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-).....pewnie masz za oknem to samo co ja ;-(( ....czyli beznadziejeeee lanieeeeee z niebaaaaaaa bleeeeee;-(( Buziaczki oj nawet nie mów... dziś jak wczoraj - rano biało a w ciągu dnia deszcz i chlapa. Nie chcę takiej zimy bryyyyyyy [quote name='AgusiaTerierka']Gasiu, Gasiu, aż przyjemnie patrzeć na ciebie, z każdą fotką dorodniejszy -gratuluję Pańci i Pańciowi:lol: :lol: :lol: ! zawstydzasz nas :oops: :oops: :oops: ale powiem szczerze, że futrowałam go ostatnio serkiem białym, by trochę ciałka nabrał, bo nawet wysokoenergetyczna Acana go upaść nie chciała... [quote name='limoncia'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć... musze wskoczyć do Twojej galeryjki :) [quote name='evaxon']dziendoberek :):) Witaj Ewciu :multi: [quote name='evaxon']dziendoberek :):) Witaj Ewciu :multi: deja vu :niewiem: :hmmmm: :hmmmm: [quote name='Wyjątek']łaaaaa jakie śliczności:loveu::loveu::loveu: Piękna śierść, pychol i i jakie mięśnie :D :oops: thx Ja dzis od rana walczę w pracy z natrętami, niekumatymi ludźmi, dziwnymi zjawiskami, itd... oj zdarzają się dni, że do Katowic zajeżdża chyba autokar debilów, którzy chodzą i do białej goraczki doprowadzają.... Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cześć Gastonki :multi::multi::multi::multi::multi: u nas sypie śnieg i jak tak dalej bedzie to wszystko zasypie:cool3::cool3::cool3: [quote name='evaxon']dziendoberek :):) [quote name='evaxon']dziendoberek :):) Ewcia, czkawkę masz?:cool3::cool3::diabloti: Quote
niki_ill Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc No no Kasia, niezle upaslas Gastonka. Swietnie wyglada. Moj to jeszcze patyk taki, juz nie wiem czym karmic te wyscigowe kundle:shake: Gastek naprawde swietnie wyglada. Ile wazy? Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 niki_ill napisał(a):Czesc No no Kasia, niezle upaslas Gastonka. Swietnie wyglada. Moj to jeszcze patyk taki, juz nie wiem czym karmic te wyscigowe kundle:shake: Gastek naprawde swietnie wyglada. Ile wazy? No właśnie właśnie... Ile waży i czym go karmisz?? A tak poza tym ile mierzy i ile ma w klacie? Bo moja Gera niby trochę przybrała na wadze ale dalej taka drobniutka sie wydaje i wystarczy , ze jednego dnia ciut mniej zje niz poprzedniego lub więcej pobiega niz zazwyczaj i juz chudnie w oczach... Strasznie szybko wszystko spala... Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Doadaj do twarogu miodu i żółtko:lol: Mówisz , że to pomoże?? Spróbuję :) Ale jak czesto mozna to stosować? Bo Gera prawie codziennie na śniadanie je twaróg z dodatkiem suchego. Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a ja swojej daje duzo miecha ryzu i warzyw i rosnie jak na drożdżach :) twoarozek tez dostaje czasami żółtko to na siersc dobrze wplywa tak jak siemie lniane:cool3: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No moja na obiadek tez dostaje albo miecho z warzywami i ryzikiem albo czasem zamiast ryziku kluchy. I co? I po niej tego nic a nic nie widać:roll: A sierść to Gera ma chyba w porządku.. Błyszczy jej sie ładnie :) Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :evil_lol: a czy ty odrazu po zjedzeniu ciastka tyjesz?:evil_lol: a tak poza tym ile razy dajewcioe jesc psioaka?:roll: bo ja daje 3 i wydaje mi sie ze juz powinnam przejsc na 2 razy Quote
Agniest Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć Gastonki :multi: Co dziś w temacie? Acha o chudości naszych psinek, no to jest nas więcej w klubie ! Moja Beta jest chudziną i zawsze sądziłam, że to z nadmiaru ruchu i przyznam, że pogodziłam się z tym. Ale teraz gdy mam Żabę i widzę, że jedzą tyle samo, a Beta przy niej to istny szkieletor, to zaczęłam się przejmować..... Może spróbuję z tym twarogiem? A Gastuś śliczny :loveu: i żadnej chudości po nim nie widać. Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: a czy ty odrazu po zjedzeniu ciastka tyjesz?:evil_lol: a tak poza tym ile razy dajewcioe jesc psioaka?:roll: bo ja daje 3 i wydaje mi sie ze juz powinnam przejsc na 2 razy a zebys wiedziała że od razu :eviltong: przynajmniej pare deko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja jej daje 3 razy. Rano twarożek z dodatkiem suchego, na obiad mięcho z warzywami i yżem a na kolacje juz tylko samo suche. No własnie, kiedy najlepiej przejść na 2 posiłki?? aha jeszcze ten zarłok między posiłkami to albo jakies jabłko wszamie albo mansarynke czy cuś. Wszystko co sie da!:eviltong: Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kasiu fakt że Gastuś pieknie umięśniony jest :) Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: naodpisywałam się Wam wszystkim po kolei, i mi komp padł :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: To teraz zbiorowo: Aga witaj wsród żywych wreszcie :multi: Ile Gastek waży nie wiem :oops: nie mamy wagi , na dorobku jesteśmy :evil_lol: Jakieś 2 miesiące temu miał 28 kg, ale bankowo przybrał, choć po ostatnich niestrawnoościach trochę schudł. Wymiary obwodowe dziś sprawdzę i Wam dam znać. Cieszę się, że nasz żółtek Wam się podoba :) Gaston je 2 razy dziennie, od samego początku jak do nas trafił. Ale je stosunkowo więcej niż zalecają producenci Acany dla niego, no i dodatkowo serek biały, kurczaczek, marcheweczka, żółtko - choć mixu serek, moidek i żółtko nie próbowaliśmy, ale przetestujemy :) Gasiu senior jako maluszek jest śliczny :oops: :oops: :oops: Aż się nie mogę doczekać jego galeryjki :):) :) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Nie mamy fotek nowych :shake: w domu bez sensu wychodzą, a na dworze w pojedynkę nie da się robić... Obiecuję w weekend nadrobić :cool3: Wekend już się zbliża, jest już tuż tuż:cool3: Cześć Córcia, Gasuś jak zwykle śliczny:loveu: Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale śliczny Gaston!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ja prawie zawsze sama robię zdjęcia Hakerowi :eviltong:, lewą rzucam aport a prawą cykam :razz:, kiedyś się pomyliłam i rzuciłam aparatem. Dobrze, że zaczepił mi się sznurek o rzepy przy kurtce i nie poleciał daleko :razz: i wpadł w śnieg:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kate I Luka napisał(a): choć mixu serek, moidek i żółtko nie próbowaliśmy, ale przetestujemy :) To nie mój wymysł, to podpowiedź Pani doktor z weterynarii, super lekarza i super człowieka p. dr Nieradki:lol: Quote
Recommended Posts