Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kate I Luka']Nie mamy fotek nowych :shake: w domu bez sensu wychodzą, a na dworze w pojedynkę nie da się robić...
Obiecuję w weekend nadrobić :cool3:

dopiero teraz tu dotarłam, puder w kulkach mi przesłonił świat:cool3:

rety jakie on ma grube łapska, Imbir ma takie patyczki:placz:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-).....pewnie masz za oknem to samo co ja ;-(( ....czyli beznadziejeeee lanieeeeee z niebaaaaaaa bleeeeee;-((
Buziaczki

oj nawet nie mów... dziś jak wczoraj - rano biało a w ciągu dnia deszcz i chlapa. Nie chcę takiej zimy bryyyyyyy
[quote name='AgusiaTerierka']Gasiu, Gasiu, aż przyjemnie patrzeć na ciebie, z każdą fotką dorodniejszy -gratuluję Pańci i Pańciowi:lol: :lol: :lol: !
zawstydzasz nas :oops: :oops: :oops: ale powiem szczerze, że futrowałam go ostatnio serkiem białym, by trochę ciałka nabrał, bo nawet wysokoenergetyczna Acana go upaść nie chciała...
[quote name='limoncia']
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć... musze wskoczyć do Twojej galeryjki :)
[quote name='evaxon']dziendoberek :):)
Witaj Ewciu :multi:
Witaj Ewciu :multi: deja vu :niewiem: :hmmmm: :hmmmm:
[quote name='Wyjątek']łaaaaa jakie śliczności:loveu::loveu::loveu:
Piękna śierść, pychol i i jakie mięśnie :D
:oops: thx

Ja dzis od rana walczę w pracy z natrętami, niekumatymi ludźmi, dziwnymi zjawiskami, itd... oj zdarzają się dni, że do Katowic zajeżdża chyba autokar debilów, którzy chodzą i do białej goraczki doprowadzają....

Posted

cześć Gastonki :multi::multi::multi::multi::multi:
u nas sypie śnieg i jak tak dalej bedzie to wszystko zasypie:cool3::cool3::cool3:

Ewcia, czkawkę masz?:cool3::cool3::diabloti:

Posted

Czesc

No no Kasia, niezle upaslas Gastonka. Swietnie wyglada. Moj to jeszcze patyk taki, juz nie wiem czym karmic te wyscigowe kundle:shake:

Gastek naprawde swietnie wyglada. Ile wazy?

Posted

niki_ill napisał(a):
Czesc

No no Kasia, niezle upaslas Gastonka. Swietnie wyglada. Moj to jeszcze patyk taki, juz nie wiem czym karmic te wyscigowe kundle:shake:

Gastek naprawde swietnie wyglada. Ile wazy?

No właśnie właśnie... Ile waży i czym go karmisz??
A tak poza tym ile mierzy i ile ma w klacie?
Bo moja Gera niby trochę przybrała na wadze ale dalej taka drobniutka sie wydaje i wystarczy , ze jednego dnia ciut mniej zje niz poprzedniego lub więcej pobiega niz zazwyczaj i juz chudnie w oczach... Strasznie szybko wszystko spala...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Doadaj do twarogu miodu i żółtko:lol:

Mówisz , że to pomoże?? Spróbuję :)
Ale jak czesto mozna to stosować? Bo Gera prawie codziennie na śniadanie je twaróg z dodatkiem suchego.

Posted

a ja swojej daje duzo miecha ryzu i warzyw i rosnie jak na drożdżach :)
twoarozek tez dostaje czasami żółtko to na siersc dobrze wplywa tak jak siemie lniane:cool3:

Posted

No moja na obiadek tez dostaje albo miecho z warzywami i ryzikiem albo czasem zamiast ryziku kluchy. I co? I po niej tego nic a nic nie widać:roll:

A sierść to Gera ma chyba w porządku.. Błyszczy jej sie ładnie :)

Posted

:evil_lol: a czy ty odrazu po zjedzeniu ciastka tyjesz?:evil_lol:
a tak poza tym ile razy dajewcioe jesc psioaka?:roll:
bo ja daje 3 i wydaje mi sie ze juz powinnam przejsc na 2 razy

Posted

Cześć Gastonki :multi: Co dziś w temacie? Acha o chudości naszych psinek, no to jest nas więcej w klubie ! Moja Beta jest chudziną i zawsze sądziłam, że to z nadmiaru ruchu i przyznam, że pogodziłam się z tym. Ale teraz gdy mam Żabę i widzę, że jedzą tyle samo, a Beta przy niej to istny szkieletor, to zaczęłam się przejmować.....
Może spróbuję z tym twarogiem?

A Gastuś śliczny :loveu: i żadnej chudości po nim nie widać.

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: a czy ty odrazu po zjedzeniu ciastka tyjesz?:evil_lol:
a tak poza tym ile razy dajewcioe jesc psioaka?:roll:
bo ja daje 3 i wydaje mi sie ze juz powinnam przejsc na 2 razy

a zebys wiedziała że od razu :eviltong: przynajmniej pare deko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja jej daje 3 razy. Rano twarożek z dodatkiem suchego, na obiad mięcho z warzywami i yżem a na kolacje juz tylko samo suche.
No własnie, kiedy najlepiej przejść na 2 posiłki??

aha jeszcze ten zarłok między posiłkami to albo jakies jabłko wszamie albo mansarynke czy cuś. Wszystko co sie da!:eviltong:

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
naodpisywałam się Wam wszystkim po kolei, i mi komp padł :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

To teraz zbiorowo:
Aga witaj wsród żywych wreszcie :multi:

Ile Gastek waży nie wiem :oops: nie mamy wagi , na dorobku jesteśmy :evil_lol:
Jakieś 2 miesiące temu miał 28 kg, ale bankowo przybrał, choć po ostatnich niestrawnoościach trochę schudł.
Wymiary obwodowe dziś sprawdzę i Wam dam znać.

Cieszę się, że nasz żółtek Wam się podoba :)

Gaston je 2 razy dziennie, od samego początku jak do nas trafił. Ale je stosunkowo więcej niż zalecają producenci Acany dla niego, no i dodatkowo serek biały, kurczaczek, marcheweczka, żółtko - choć mixu serek, moidek i żółtko nie próbowaliśmy, ale przetestujemy :)

Gasiu senior jako maluszek jest śliczny :oops: :oops: :oops:
Aż się nie mogę doczekać jego galeryjki :):) :)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Nie mamy fotek nowych :shake: w domu bez sensu wychodzą, a na dworze w pojedynkę nie da się robić...
Obiecuję w weekend nadrobić :cool3:

Wekend już się zbliża, jest już tuż tuż:cool3:
Cześć Córcia, Gasuś jak zwykle śliczny:loveu:

Posted

Ale śliczny Gaston!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
a ja prawie zawsze sama robię zdjęcia Hakerowi :eviltong:, lewą rzucam aport a prawą cykam :razz:, kiedyś się pomyliłam i rzuciłam aparatem. Dobrze, że zaczepił mi się sznurek o rzepy przy kurtce i nie poleciał daleko :razz: i wpadł w śnieg:evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
choć mixu serek, moidek i żółtko nie próbowaliśmy, ale przetestujemy :)

To nie mój wymysł, to podpowiedź Pani doktor z weterynarii, super lekarza i super człowieka p. dr Nieradki:lol: