Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Hej Bimberki oooooo jak ładnie nas różowo witacie:lol::loveu: [quote name='zuzolandia']Dokładnie .dzisiaj znowu lecialam 4 strony do tyłu i co ? zamiast fotek dostałam rozowym misiem po oczach eheheheheheh :loveu::loveu::loveu: Witaj Kasienko ......sliczny Gastusiowy banerek :loveu:......normalnie miłosc wisi w powietrzu eheheheh :multi::eviltong::multi::eviltong: Kasiu, to u was też jest różowo?:cool3::evil_lol:;) dlaczego ja się spóźniłam na taki obiadek?:placz::placz::placz::placz: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Imbir1 napisał(a): Kasiu, to u was też jest różowo?:cool3::evil_lol:;) no właśnie coś mi tu róż próbuje się wmówić, a ja zupełnie nie wiem dlaczego :shake: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cześć Gastonki:multi::multi::multi::p a u nas śnieg sypie, obólnie jest brrrryyyy:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Hej Imbirki U nas tez sypie, i sype.... I sie topi na bierzaco wszystko, bo na minusie nawet nie jest :shake: Quote
Agniest Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć :multi: a dzisiaj kto u was obiadek gotuje ? :cool3: :cool3: :cool3: może rezerwację trzeba już zrobić ? Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dopiero dzis wpadłam:crazyeye: Ale deserek, no no no:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hej Imbirki hehehe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::happy1::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Agniest']Cześć :multi: a dzisiaj kto u was obiadek gotuje ? :cool3: :cool3: :cool3: może rezerwację trzeba już zrobić ? hej... a dziś normalnie we trójeczkę już, a obiadek będzie dopiero jak wrócę i zrobię :cool3: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Dopiero dzis wpadłam:crazyeye: Ale deserek, no no no:evil_lol: deserek był pyyyyyyyyyyyyyszny :cool3: :cool3: :cool3: Ja się dziś idę ostatecznie rozprawić ze szwami :multi: Już mnie nic nie będzie uwierać :) Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 czesc:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czołem rózowe Gastonki ;-) ...i po co ten snieg ????? no po co ???? teraz to juz powinno słoneczko swiecic i do lata do lata nas prowadzic ;-) Buziaczki Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Hello evaxon, Zuzolki, Doragg A ja już nie mam szewków :multi: :multi: :multi: Zdjęli mi dziś, a ranka podobno ładnie zagojona :p Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hello evaxon, Zuzolki, Doragg A ja już nie mam szewków :multi: :multi: :multi: Zdjęli mi dziś, a ranka podobno ładnie zagojona :p no to super:multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ale Ci się poszczęściło :) a co do ranki to gratuluję wygojenia :) Quote
DORRAG Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kate I Luka napisał(a): A ja już nie mam szewków :multi: :multi: :multi: Zdjęli mi dziś, a ranka podobno ładnie zagojona :p No to świetnie że ranka sie ładnie zagoiła:p Quote
kingilka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Masz bardzo pięknego bokserka!! Ja też mam bokserka! Tylko ma na imie maksio i ma dopiero 7 miesiączków.:) Ale i tak jest bardzo ładny mimo że duży. Więcej fotek :) koniecznie !:)Bokser piękny!Dawaj więcej foci:) koniecznie! Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kasia, a bolało ja zdejmowali szewki?:cool3: Fajnie ze już ich nie masz:multi: i że wszystko oki:lol: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nio to gratki złociutka ;-) szewki zdjete mozna szalec ehehheh ;-) Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Heyka pocerowana rodzinko:multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']no to super:multi: :multi: :multi: supcio :p [quote name='leemonca']brawo!!! się cieszę, a nie boli ??? ranka już praktycznie nie boli... bolało do tej pory jak tylko zahczyłam czymś o szewki, bo to takie żyłki twarde są [quote name='tygra']ale Ci się poszczęściło :) a co do ranki to gratuluję wygojenia :) o tak, TZcik ma cool koleżków :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='DORRAG']No to świetnie że ranka sie ładnie zagoiła:p jeszcze został tylko mały strupek :) [quote name='kingilka']Masz bardzo pięknego bokserka!! Ja też mam bokserka! Tylko ma na imie maksio i ma dopiero 7 miesiączków.:) Ale i tak jest bardzo ładny mimo że duży. Więcej fotek :) koniecznie !:)Bokser piękny!Dawaj więcej foci:) koniecznie! witaj u nas... zakładaj galeryjkę swojemu Maksiowi... galerii pięknych faflaków nigdy dość :multi: [quote name='Imbir1']Kasia, a bolało ja zdejmowali szewki?:cool3: Fajnie ze już ich nie masz:multi: i że wszystko oki:lol: bolało troszkę... bo szwy powinny być tak 8-10 dni tylko, a moje były 14scie ze względu na przeziębienie i kichanie i kaszell i jednak to było trochę za długo - szwy lekko przyrosły już do ciała i musieli lekko odcinać je :roll: Ale ważne, że już po... Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kate I Luka napisał(a): bolało troszkę... bo szwy powinny być tak 8-10 dni tylko, a moje były 14scie ze względu na przeziębienie i kichanie i kaszell i jednak to było trochę za długo - szwy lekko przyrosły już do ciała i musieli lekko odcinać je :roll: Ale ważne, że już po... no właśnie dlatego zapytałam:cool3: bo wiem co to znaczy:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia']Nio to gratki złociutka ;-) szewki zdjete mozna szalec ehehheh ;-) takie śmieszne uczucie mam teraz - i boję się ruszać by mi brzuch się nie rozerwał - w końcu teraz już rany nic nie trzyma ;) [quote name='Alicjarydzewska']Heyka pocerowana rodzinko:multi::multi::multi: Heyka szewkowa Ciociu :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Nie mamy fotek nowych :shake: w domu bez sensu wychodzą, a na dworze w pojedynkę nie da się robić... Obiecuję w weekend nadrobić :cool3: Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Gasio coraz piękniejszy, zmężniał, widać, że ma duzo ruchu:lol: Quote
Recommended Posts