bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dobrywieczorek dzieciątka :) Ale piękny banerek Kasiu zrobiłaś:loveu: no, no, no Gastonek Valentinek :) Buziaki dla wnusia :) Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc ale masz super walentino banerek :loveu: Quote
teqquila Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witaj Kasiu fajowy banerek bardzo pasuje do Gastka :) Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='a_ga.isk']Witam^^ Ale walentynkowy banerek ;) Hello Aga :multi: [quote name='bonita']Dobrywieczorek dzieciątka :) Ale piękny banerek Kasiu zrobiłaś:loveu: no, no, no Gastonek Valentinek :) Buziaki dla wnusia :) Ćeść Mamcia, ciesze sie, że Ci się wnusio podoba :loveu: [quote name='dbsst']czesc ale masz super walentino banerek :loveu: hello Debe ;) walentino, walentino Gastuś :) [quote name='teqquila']Witaj Kasiu fajowy banerek bardzo pasuje do Gastka :) Hej Justynko... wiesz jak to mówią: ładnemu we wszystkim ładnie :cool3: :cool3: Quote
leemonca Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a ja ostatnio tylko ciągle nadrabiam i nadrabiam i stale mam tyły w galeriach. Nie mogę nadążyć :shake:, Fajny lovelski Gastonek!!! Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Hej Leemonciu :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Biedny puppy, wlazł do pupy ;) Cześć Córcia! Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='bonita']Biedny puppy, wlazł do pupy ;) Cześć Córcia! Cześć Mamcia :multi: [quote name='Imbir1']cześć Gastonki:multi: Hej Bimberki [quote name='evaxon']haha dobre dobre:evil_lol: czesc:multi: Witaj Ewcik :p Quote
Agniest Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nie było mnie u was kilka dni :oops: ten czas tak jakoś szybko leci :p Całuski dla ślicznego różowego Gastonka :cool3: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 leemonca napisał(a):a ja ostatnio tylko ciągle nadrabiam i nadrabiam i stale mam tyły w galeriach. Nie mogę nadążyć :shake:, Fajny lovelski Gastonek!!! Dokładnie .dzisiaj znowu lecialam 4 strony do tyłu i co ? zamiast fotek dostałam rozowym misiem po oczach eheheheheheh :loveu::loveu::loveu: Witaj Kasienko ......sliczny Gastusiowy banerek :loveu:......normalnie miłosc wisi w powietrzu eheheheh :multi::eviltong::multi::eviltong: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Agniest napisał(a):nie było mnie u was kilka dni :oops: ten czas tak jakoś szybko leci :p Całuski dla ślicznego różowego Gastonka :cool3: Cześć pracusie :multi: zuzolandia napisał(a):Dokładnie .dzisiaj znowu lecialam 4 strony do tyłu i co ? zamiast fotek dostałam rozowym misiem po oczach eheheheheheh :loveu::loveu::loveu: Witaj Kasienko ......sliczny Gastusiowy banerek :loveu:......normalnie miłosc wisi w powietrzu eheheheh :multi::eviltong::multi::eviltong: Hej Ineczko :) A no nie ma kiedy zrobić Gastkowi fotek... ALe dziś wieczorkiem postaram się coś załatwić. Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kurcze tyle mnie nie było i tyyyle mam do nadrobienia..., Ale juz sie zabieram za czytanko :) I ogladanko :D A tym czasem mizianie dla Gastonka!!! Quote
Medorowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Sister:loveu: :loveu: :loveu: Jaki śliczny banerek:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Wyjątek']Kurcze tyle mnie nie było i tyyyle mam do nadrobienia..., Ale juz sie zabieram za czytanko :) I ogladanko :D A tym czasem mizianie dla Gastonka!!! Hej :multi: Nadrabiaj, nadrabiaj... dużo Gastusiowych fotek Cię ominęło :D Mój TZcik siedzący w domu na L4 gotuje dla mnie obiadek. I zaprosił kolegów do pomocy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Sister:loveu: :loveu: :loveu: Jaki śliczny banerek:cool3: Heloł Sis :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Kasieńko:p [quote name='Kate I Luka'] Mój TZcik siedzący w domu na L4 gotuje dla mnie obiadek. I zaprosił kolegów do pomocy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szkoda że mój TZ nie ma takich kolegów:evil_lol: Zapatrzyłam sie na tych gotujących facetów:cool3: i bym Ci zapomniała napisać że bardzo ładny banerek:loveu: Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to juz przegiecie hahahahaha:grin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
KarolaBox Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kate i Luka, może dziś do Was wpaść na obiadzik ? ;) ;) ;) I oczywiście cudny banerek :) Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja tez ja tez chcę do Ciebie na obiadek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 KarolaBox napisał(a):Kate i Luka, może dziś do Was wpaść na obiadzik ? ;) ;) ;) I ja, i ja:multi: :multi: :multi: Ja też się pisze:multi: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ......hmmmmm obiadek a potem deserek z takim kolega eheheh;-) Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ile miałaś koleżanek na obiedzie;) Cześć Gastonkowe ludzieńki:multi: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Żadna nie wpadła... ale Was dziewczyny ominęło :mdrmed: :mdrmed: :cool2: Quote
Recommended Posts