Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Kobitki :multi:

A więc tak: Gastusiowa Pani obudziła się dziś w znacznie , znacznie, znacznie lepszej kondycji niż była wczoraj, w związku z tym poszła do pracy.
Gastusiowy Pan i Gastuś we własnej osobie nie podnieśli nawet powiek jak wychodziłam, więc nie wiedziałam jak się czują.
W pracy - jak to w pracy po tak długiej nieobecności - biurka o mało niepozanałam - zawalone dokumentami ważnymi pomieszanymi z reklamami pizzeri, doprawione flekami po cudzych kawach :angryy: :angryy: :angryy: Fotel rozregulowany, na pulpicie dziwne ikonki, poinstalowane programy do odtwarzania filmów na kompie (" pracy mamy mnóstwo Kasia, musisz szybko wracać bo się nie wyrabiamy" :angryy: )
Na mój tekst, że wychodzę dziś wcześniej, bo i tak mam płatne 80% za L4 usłyszałam: ale jutro już będziesz normalnie?

I LOVE MY WORK !!!

Gastusiowy Pan do pracy jednak dziś nie poszedł, za to teraz siedzi u lekarza.
A Gastuś - dziś już lepiej też. Dostawał rutinoscorbin przez te kilka dni [SIZE="1"](bo niewyraźnie coś wyglądał :cool3: :cool3: :cool3: ), i dziś już biega, lata, szczeka, rano dopominał się nawet o jedzonko, zjadł trochę karmy i nie wymiotował.
Więc chyba wszystko na drodze ku lepszemu :multi: :multi: :multi:
Dobrze, że wszystko wraca do normy i że bez weta sie obyło. Trzymajcie sie cieplutko

Posted

[quote name='evaxon']no wlasnie mialam napisac:cool3: hohoooo jaki róż:cool3: :loveu: :evil_lol:

zajefajny nie :razz: :evil_lol: Bo nasz Gaston to taki romantyk :loveu: :loveu: :loveu:

Drugą opcją było coś na takim tle, ale spasowałam :cool3:

Posted

KarolaBox napisał(a):
Też znalazłam tę grafikę, ale też jakoś spasowałam (na środku było takie jaśniejsze serce nie?)

No było tam coś i chyba napisy :)
Szukałam, szukałam, i mamy LOVE GASTKA :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']
zajefajny nie :razz: :evil_lol: Bo nasz Gaston to taki romantyk :loveu: :loveu: :loveu:

Drugą opcją było coś na takim tle, ale spasowałam :cool3:

eee tam to rózowe ladniejsze :) takie :hmmmm:spokojniejsze:cool3: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
bardzo was proszę, bo ja mam głupie skojarzenia z różowym:cool3::evil_lol:

Julia, no właśnie co za faux pas z mojej strony... TEN BANEREK MIAŁAM ZADEDYKOWAĆ SPECJALNIE FOR YOU :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i napisu ....kocham cię misiu:lol::lol::lol:
Alu nie dokładnie tak, to tylko ma być miś:evil_lol:
[quote name='Kate I Luka']Już nie było miejsca :cool3: :cool3: :evil_lol:
uuuu, bez misia to lipa:shake: