Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :multi::multi::multi:cześć pracusiu Mam nadzieję ze olewasz jutro pracowe towarzystwo i zostajesz doglądać chłopaków;) Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ale się ciszę, że u was lepiej:multi::multi::multi::multi: z to Imbir daje dzisiaj popis:shake: Quote
mar....ka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hej Kobitki :multi: A więc tak: Gastusiowa Pani obudziła się dziś w znacznie , znacznie, znacznie lepszej kondycji niż była wczoraj, w związku z tym poszła do pracy. Gastusiowy Pan i Gastuś we własnej osobie nie podnieśli nawet powiek jak wychodziłam, więc nie wiedziałam jak się czują. W pracy - jak to w pracy po tak długiej nieobecności - biurka o mało niepozanałam - zawalone dokumentami ważnymi pomieszanymi z reklamami pizzeri, doprawione flekami po cudzych kawach :angryy: :angryy: :angryy: Fotel rozregulowany, na pulpicie dziwne ikonki, poinstalowane programy do odtwarzania filmów na kompie (" pracy mamy mnóstwo Kasia, musisz szybko wracać bo się nie wyrabiamy" :angryy: ) Na mój tekst, że wychodzę dziś wcześniej, bo i tak mam płatne 80% za L4 usłyszałam: ale jutro już będziesz normalnie? I LOVE MY WORK !!! Gastusiowy Pan do pracy jednak dziś nie poszedł, za to teraz siedzi u lekarza. A Gastuś - dziś już lepiej też. Dostawał rutinoscorbin przez te kilka dni [SIZE="1"](bo niewyraźnie coś wyglądał :cool3: :cool3: :cool3: ), i dziś już biega, lata, szczeka, rano dopominał się nawet o jedzonko, zjadł trochę karmy i nie wymiotował. Więc chyba wszystko na drodze ku lepszemu :multi: :multi: :multi: Dobrze, że wszystko wraca do normy i że bez weta sie obyło. Trzymajcie sie cieplutko Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Prezentuje nowy Gastusiowo-walentynkowy banerek: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no wlasnie mialam napisac:cool3: hohoooo jaki róż:cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']no wlasnie mialam napisac:cool3: hohoooo jaki róż:cool3: :loveu: :evil_lol: zajefajny nie :razz: :evil_lol: Bo nasz Gaston to taki romantyk :loveu: :loveu: :loveu: Drugą opcją było coś na takim tle, ale spasowałam :cool3: Quote
KarolaBox Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Też znalazłam tę grafikę, ale też jakoś spasowałam (na środku było takie jaśniejsze serce nie?) Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']z to Imbir daje dzisiaj popis:shake: Czytałam, że Bimber chorowitek... ale Gastek go nie zaraził, oby tyle :roll: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 KarolaBox napisał(a):Też znalazłam tę grafikę, ale też jakoś spasowałam (na środku było takie jaśniejsze serce nie?) No było tam coś i chyba napisy :) Szukałam, szukałam, i mamy LOVE GASTKA :loveu: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kate I Luka'] zajefajny nie :razz: :evil_lol: Bo nasz Gaston to taki romantyk :loveu: :loveu: :loveu: Drugą opcją było coś na takim tle, ale spasowałam :cool3: eee tam to rózowe ladniejsze :) takie :hmmmm:spokojniejsze:cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 bardzo was proszę, bo ja mam głupie skojarzenia z różowym:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:wow ale Walentynkowy banerek:loveu: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):bardzo was proszę, bo ja mam głupie skojarzenia z różowym:cool3::evil_lol: nie bede sie pytac jakie:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):bardzo was proszę, bo ja mam głupie skojarzenia z różowym:cool3::evil_lol: Julia, no właśnie co za faux pas z mojej strony... TEN BANEREK MIAŁAM ZADEDYKOWAĆ SPECJALNIE FOR YOU :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dziękuję ale jeszcze misia na nim brakuje:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']dziękuję ale jeszcze misia na nim brakuje:evil_lol::cool3:i napisu ....kocham cię misiu:lol::lol::lol: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Już nie było miejsca :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i napisu ....kocham cię misiu:lol::lol::lol: Alu nie dokładnie tak, to tylko ma być miś:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Już nie było miejsca :cool3: :cool3: :evil_lol: uuuu, bez misia to lipa:shake: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Alu nie dokładnie tak, to tylko ma być miś:evil_lol: uuuu, bez misia to lipa:shake::shake:bez napisu to też lipa:eviltong: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Alu, bo to nie o takiego misia chodzi:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']Alu, bo to nie o takiego misia chodzi:evil_lol::cool3:skoda.....sznaucerka ileś tam by się ucieszyła Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 jaka lipa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: piękny banerek :lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 banerek piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: tylko my musimy mieć z misiem różowym:p Quote
Recommended Posts