Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Kate I Luka']Oj biedny Medorek... Ale mamcia się zatroszczyła, i już jest dobrze :calus: :calus: :calus: Cholera poleżał troche i znowu kuleje:roll: :roll: [quote name='Kate I Luka'] Ale śliczne:-o :loveu: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć pocerowana kobitko:multi: Kasia jak tam dzisiaj, wszystko się goi? a jak katark dzisiaj? Quote
Jagoda1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja mam tylko jedną bliznę:placz: - dziabnął mnie cudzy bokser :crazyeye:na wystawie ! Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A ja mam tylko jedną bliznę:placz: - dziabnął mnie cudzy bokser :crazyeye:na wystawie ! boxery nie dziabia one boxuja:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 evaxon napisał(a):czesc Gastusio-Kasiusie :loveu: Cześć Tigrusio-Ewusie :multi: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 cześć pocerowana kobitko Kasia jak tam dzisiaj, wszystko się goi? a jak katark dzisiaj? Hej Julia... Ranka się goi, swędzi coraz bardziej, już chodzę bez plastra, by powietrze ładnie docierało :) A ja mam tylko jedną bliznę - dziabnął mnie cudzy bokser na wystawie ! No ładna historia... Znów mi dogo szwankuje... Cytowanie mi nie działa... Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Ale śliczny gifek:loveu: HeJ MiRuŚ :) i wreszcie weekendziku się doczekałaś ;) Quote
DORRAG Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kate I Luka napisał(a):HeJ MiRuŚ :) i wreszcie weekendziku się doczekałaś ;) No nareszcie mój ulubiony weekendzik:multi: :multi: No ale mam jeszcze jeden powód do szczęścia:cool3: jeszcze pare dni i będzie kasiorka:multi: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 DORRAG napisał(a): No ale mam jeszcze jeden powód do szczęścia:cool3: jeszcze pare dni i będzie kasiorka:multi: No no no....Dużo więcej dają niż w poprzedniej firmie? Już coś czuję że i Fionci się coś nowego do ubrania dostanie :razz: :razz: :razz: Quote
DORRAG Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kate I Luka napisał(a): No no no....Dużo więcej dają niż w poprzedniej firmie? Już coś czuję że i Fionci się coś nowego do ubrania dostanie :razz: :razz: :razz: Oj troszkę Kasiorki więcej będzie:multi: :p A Fionusi napewno coś kupię:p Quote
zuzolandia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hello ;-)...... week rozpoczety ....choc w sumie dla mnie to wszystko wsio rawno swiatek piatek czy niedziela ;-) Buziaczki Quote
Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 U mnie też już niebawem moja koffffaana, wspaniała, tak długo oczekiwana, choć za mała:cool3: wypłatka:multi: :multi: :p Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']taaaaaaa, całkiem niezły krąg:cool3: pocerowanych kobit:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:,,W pocerowanym kręgu'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Kate I Luka'] :loveu::loveu::loveu:extra .......... Cześć gastusiowa Kasiu WEEKEND:multi::multi::multi: Quote
tygra Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czesc Kasia jak zdrówko ? I czemu szukam fotek i szukam a tu trzeba tak daleko się cofać bo tylko gadulstwo Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Gratulujemy zajęcia IV miejsca:cool3: :multi: :multi: :p Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cześć Kasiu:p Gratulacje zajęcia IV miejsca w konkursiku:multi: Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 tygra napisał(a):I czemu szukam fotek i szukam a tu trzeba tak daleko się cofać bo tylko gadulstwo No właśnie!! Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cześć Kasieńko!!! przyłączam się oczywiście do gratulacji, a fotki swoją drogą mogłabyś powklejać :razz: Quote
Recommended Posts