e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Imbir1 napisał(a):Kasia a wy macie już 2 miejsca III i IV:multi: jak tak dalej to Gastek nas zdominuje:evil_lol::multi: :mad: ej to nie fair:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 E tam, ale my gdzieś w końcówce się plasujemy :-( Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Zabrałam się za porządki , szoruje Cifem drzwi... Kurde nawet nie widziałam, że tak zaplute przez Gastona były... Powoli odzywskują biel :cool3: :cool3: :cool3: Quote
DORRAG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czesć Kasiu:p Kate I Luka napisał(a):No to kto da więcej :cool3: :cool3: :cool3: A ja mam tylko jedną blizne ale za to w bardzo widocznym miejscu. Quote
leemonca Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):No to kto da więcej :cool3: :cool3: :cool3: nie wiem czy więcej:evil_lol: , ale za to w jednym miejscu - prawa noga - na łydce pod samym kolanem 5 szwów, na kolanie 13 i nad kolanem też chyba ze trzy albo cztery. Kolano po wypadku, cięcia zrobione przez chiruga ortopedę :cool3: cześć Chojraki!!! Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='DORRAG']Czesć Kasiu:p A ja mam tylko jedną blizne ale za to w bardzo widocznym miejscu. Cześć Mała :multi: :multi: [quote name='leemonca']nie wiem czy więcej:evil_lol: , ale za to w jednym miejscu - prawa noga - na łydce pod samym kolanem 5 szwów, na kolanie 13 i nad kolanem też chyba ze trzy albo cztery. Kolano po wypadku, cięcia zrobione przez chiruga ortopedę :cool3: cześć Chojraki!!! Witaj Kasiu :) No wiecie co... To trzeba inne badanie zrobić: Jest tu ktoś , kto jest nie poszyty wogóle? :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [SIZE="5"]Dziewczyny głosowac mi tam na Gastusia, i to już... Biedak powoli załamkę ma, że tak mało głosów na niego :cool3: :cool3: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957 Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witanko Gastunkowe ludziki ;-) A jam nie jest nigdzie poszyta ;-) przynajmniej narazie ;-) odpukac puk puk puk ;-).hehheheh...... Wielkie porzadki tak ? a ja mam to gdzies jestem zasmarkana i mam zły humor .nie sprzatam ;-) piachu wszedzie pełno ,trudno ...jutro se zrobie dzien gospodarczy ;-) Buziaczki Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ja mam też kilka na brodzie 2 razy w jednym miejscu rozwalomne , zrośnięte cięta szyja przy tarczycy cięcie na pępuszku i 3 inne na brzusiu:razz:.....ale to i tak mało ....chyba na szarym końcu stoję;) Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko Gastunkowe ludziki ;-) A jam nie jest nigdzie poszyta ;-) przynajmniej narazie ;-) odpukac puk puk puk ;-).hehheheh...... No no no, aleś się Kobitko uchowała w niepocięciu ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ja mam też kilka na brodzie 2 razy w jednym miejscu rozwalomne , zrośnięte cięta szyja przy tarczycy cięcie na pępuszku i 3 inne na brzusiu:razz:.....ale to i tak mało ....chyba na szarym końcu stoję;) Hej Aluś :) No, na szarym końcu jest nasza Inka :razz: A Ty całkiem, całkiem, pasujesz do naszego kregu :p Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 taaaaaaa, całkiem niezły krąg:cool3: pocerowanych kobit:diabloti: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja nie mam szewków wogóle, na szczęście :) Dobrywieczór Córusiu :) Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dobrywieczór Mamusiu :) To co Ty mi za geny przekazałaś, że ja taka pocerowana chodzę :shake: :-( Quote
teqquila Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 witam Kasienku :) pocerowana ja nie mam szwow bo nie kcialam ale blizn bardzo duzoostatnia to na glowie :P bo glowa wybilm szybe w drzwiach :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witamy Gastusie:multi: bo glowa wybilm szybe w drzwiach skąd ja to znam kiedyś brat mną szybe w drzwiach wybił:evil_lol: zabrałam pilota i nie chciałam oddać ech byłam upartym dzieckiem Quote
Medorowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):Sister... tu nie ma co hihać :mad: on się nagle pojawił, i już nie zdążyłam wyhamować :cool3: [ Tak, tak Kasiu, już dobrze:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :evil_lol: teqquila napisał(a): na glowie :P bo glowa wybilm szybe w drzwiach :evil_lol: A jakżeś ty to zrobiła:crazyeye: :cool3: :cool3: :evil_lol: Kitka20 napisał(a):Witamy Gastusie:multi: skąd ja to znam kiedyś brat mną szybe w drzwiach wybił:evil_lol: zabrałam pilota i nie chciałam oddać ech byłam upartym dzieckiem Oplułam się ze śmiechu:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 to pluj dalej:evil_lol: i tak nie oddałam:diabloti: a potem z krwawiącą nogą konno jeździłam hehe pilota w plecaku miałam. No co ja chciałam bajki a siorka muzykę no i gdzie dwuch się bije tam trzeci korzysta:lol: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='a_ga.isk']Pocerowana... jakie to drastyczne ^^ :evil_lol: :evil_lol: [quote name='teqquila']witam Kasienku :) pocerowana ja nie mam szwow bo nie kcialam ale blizn bardzo duzoostatnia to na glowie :P bo glowa wybilm szybe w drzwiach :evil_lol: Hej Justynko, ok, nadajesz się do gona :evil_lol: [quote name='Kitka20']Witamy Gastusie:multi: skąd ja to znam kiedyś brat mną szybe w drzwiach wybił:evil_lol: zabrałam pilota i nie chciałam oddać ech byłam upartym dzieckiem Hej Iwonko... niedobrą siostrą widzę że byłaś ;) [quote name='madzia i medor']Tak, tak Kasiu, już dobrze:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :evil_lol: No Sisss, od razu lepiej :cool3: [quote name='Kitka20']to pluj dalej:evil_lol: i tak nie oddałam:diabloti: a potem z krwawiącą nogą konno jeździłam hehe pilota w plecaku miałam. hahaha, dobre :) I co, już prawie weekend mamy :multi: Luka dzis free od pracy ma, zostawił mnie na całe dopołudnia i szlifować swój angielski pojechał :cool3: Quote
Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kitka20 napisał(a):to pluj dalej:evil_lol: i tak nie oddałam:diabloti: a potem z krwawiącą nogą konno jeździłam hehe pilota w plecaku miałam. No co ja chciałam bajki a siorka muzykę no i gdzie dwuch się bije tam trzeci korzysta:lol: :roflt: :roflt: Kate I Luka napisał(a): I co, już prawie weekend mamy :multi: Luka dzis free od pracy ma, zostawił mnie na całe dopołudnia i szlifować swój angielski pojechał :cool3: [/FONT] Cześć moja droga siostrzyczko:cool3: No proszę, jakiego Ty masz zdolnego chłopa:razz: :ylsuper: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cześć moja droga siostrzyczko:cool3: No proszę, jakiego Ty masz zdolnego chłopa:razz: :ylsuper: Helołłł Sis... Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześć Kasiu :) Więc siedzicie sobie sami z Gastonkiem, TZ się szlifuje ;). Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']Cześć Kasiu :) Więc siedzicie sobie sami z Gastonkiem, TZ się szlifuje ;). Hej Mamcia... My z Gastusiem zgodnie od rana tańczymy tanga przytulanga i rock `n`rola :evil_lol: Nasz Gastek to istny tancerz :loveu: Quote
Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A moja sierotka skakała przez ławkę i coś sobie w łapkę zrobiła,:shake: kulała:shake: , ale już jest lepiej jak mamcia łapkę wymiziała:cool3: , bo przed chwilą sobie, jakby nigdy nic na łóżeczko wskoczył:loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Oj biedny Medorek... Ale mamcia się zatroszczyła, i już jest dobrze :calus: :calus: :calus: Quote
Recommended Posts