Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
Kasia a wy macie już 2 miejsca III i IV:multi: jak tak dalej to Gastek nas zdominuje:evil_lol::multi:

:mad: ej to nie fair:evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
No to kto da więcej :cool3: :cool3: :cool3:

nie wiem czy więcej:evil_lol: , ale za to w jednym miejscu - prawa noga - na łydce pod samym kolanem 5 szwów, na kolanie 13 i nad kolanem też chyba ze trzy albo cztery. Kolano po wypadku, cięcia zrobione przez chiruga ortopedę :cool3:
cześć Chojraki!!!

Posted

[quote name='DORRAG']Czesć Kasiu:p
A ja mam tylko jedną blizne ale za to w bardzo widocznym miejscu.
Cześć Mała :multi: :multi:
[quote name='leemonca']nie wiem czy więcej:evil_lol: , ale za to w jednym miejscu - prawa noga - na łydce pod samym kolanem 5 szwów, na kolanie 13 i nad kolanem też chyba ze trzy albo cztery. Kolano po wypadku, cięcia zrobione przez chiruga ortopedę :cool3:
cześć Chojraki!!!
Witaj Kasiu :)

No wiecie co... To trzeba inne badanie zrobić:

Jest tu ktoś , kto jest nie poszyty wogóle? :evil_lol:

Posted

Witanko Gastunkowe ludziki ;-)
A jam nie jest nigdzie poszyta ;-) przynajmniej narazie ;-) odpukac puk puk puk ;-).hehheheh......
Wielkie porzadki tak ? a ja mam to gdzies jestem zasmarkana i mam zły humor .nie sprzatam ;-) piachu wszedzie pełno ,trudno ...jutro se zrobie dzien gospodarczy ;-)
Buziaczki

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ja mam też kilka
na brodzie 2 razy w jednym miejscu rozwalomne , zrośnięte
cięta szyja przy tarczycy
cięcie na pępuszku
i 3 inne na brzusiu:razz:.....ale to i tak mało ....chyba na szarym końcu stoję;)

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko Gastunkowe ludziki ;-)
A jam nie jest nigdzie poszyta ;-) przynajmniej narazie ;-) odpukac puk puk puk ;-).hehheheh......

No no no, aleś się Kobitko uchowała w niepocięciu ;)
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ja mam też kilka
na brodzie 2 razy w jednym miejscu rozwalomne , zrośnięte
cięta szyja przy tarczycy
cięcie na pępuszku
i 3 inne na brzusiu:razz:.....ale to i tak mało ....chyba na szarym końcu stoję;)

Hej Aluś :) No, na szarym końcu jest nasza Inka :razz: A Ty całkiem, całkiem, pasujesz do naszego kregu :p

Posted

Witamy Gastusie:multi:

bo glowa wybilm szybe w drzwiach

skąd ja to znam kiedyś brat mną szybe w drzwiach wybił:evil_lol: zabrałam pilota i nie chciałam oddać ech byłam upartym dzieckiem

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Sister... tu nie ma co hihać :mad: on się nagle pojawił, i już nie zdążyłam wyhamować :cool3:

[

Tak, tak Kasiu, już dobrze:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :evil_lol:
teqquila napisał(a):
na glowie :P bo glowa wybilm szybe w drzwiach :evil_lol:

A jakżeś ty to zrobiła:crazyeye: :cool3: :cool3: :evil_lol:
Kitka20 napisał(a):
Witamy Gastusie:multi:

skąd ja to znam kiedyś brat mną szybe w drzwiach wybił:evil_lol: zabrałam pilota i nie chciałam oddać ech byłam upartym dzieckiem

Oplułam się ze śmiechu:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

to pluj dalej:evil_lol:
i tak nie oddałam:diabloti: a potem z krwawiącą nogą konno jeździłam hehe pilota w plecaku miałam. No co ja chciałam bajki a siorka muzykę no i gdzie dwuch się bije tam trzeci korzysta:lol:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Pocerowana... jakie to drastyczne ^^
:evil_lol: :evil_lol:
[quote name='teqquila']witam Kasienku :) pocerowana
ja nie mam szwow bo nie kcialam ale blizn bardzo duzoostatnia to na glowie :P bo glowa wybilm szybe w drzwiach :evil_lol:
Hej Justynko, ok, nadajesz się do gona :evil_lol:
[quote name='Kitka20']Witamy Gastusie:multi:

Hej Iwonko... niedobrą siostrą widzę że byłaś ;)
[quote name='madzia i medor']Tak, tak Kasiu, już dobrze:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :evil_lol:

No Sisss, od razu lepiej :cool3:
[quote name='Kitka20']to pluj dalej:evil_lol:
i tak nie oddałam:diabloti: a potem z krwawiącą nogą konno jeździłam hehe pilota w plecaku miałam.
hahaha, dobre :)

I co, już prawie weekend mamy :multi: Luka dzis free od pracy ma, zostawił mnie na całe dopołudnia i szlifować swój angielski pojechał :cool3:

Posted

Kitka20 napisał(a):
to pluj dalej:evil_lol:
i tak nie oddałam:diabloti: a potem z krwawiącą nogą konno jeździłam hehe pilota w plecaku miałam. No co ja chciałam bajki a siorka muzykę no i gdzie dwuch się bije tam trzeci korzysta:lol:

:roflt: :roflt:
Kate I Luka napisał(a):

I co, już prawie weekend mamy :multi: Luka dzis free od pracy ma, zostawił mnie na całe dopołudnia i szlifować swój angielski pojechał :cool3: [/FONT]

Cześć moja droga siostrzyczko:cool3:
No proszę, jakiego Ty masz zdolnego chłopa:razz: :ylsuper:

Posted

[quote name='bonita']Cześć Kasiu :)
Więc siedzicie sobie sami z Gastonkiem, TZ się szlifuje ;).
Hej Mamcia...
My z Gastusiem zgodnie od rana tańczymy tanga przytulanga i rock `n`rola :evil_lol: Nasz Gastek to istny tancerz :loveu:

Posted

A moja sierotka skakała przez ławkę i coś sobie w łapkę zrobiła,:shake: kulała:shake: , ale już jest lepiej jak mamcia łapkę wymiziała:cool3: , bo przed chwilą sobie, jakby nigdy nic na łóżeczko wskoczył:loveu: