Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 kurde co się dzieje?:angryy: , znowu moje posty zjadło:cool3: :placz: chciałam powiedzieć, że ja tu rano byłam zaraz po leemoncy:cool3: takim razie dzieńdoberek jeszcze raz:lol: Quote
DORRAG Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć kasieńko:p U mnie dzisiaj też paskudnie:placz:i do tego starsznie ślisko... Fiona na pole nie chce wychodzić tylko szaleje w domu:roll: mam nadzieję że moja chaupa to przestrzyma:evil_lol: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć! u nas pogoda nie jest inna, wieje, trochę kapie i się wszystko topi. Feeee Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:-(a ja zaraz wychodzę .......do pracy hej Alutku:multi: miłej pracki... a wogóle kto to wymyślił, że trzeba do pracy chodzić :shake: żeby tak pieniążki same do domu przychodziły :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek leniuszku ;-) Tyle slicznych kartek ze nie wiadomo na ktora zagłosowac Buziaczki Zuzolki, Wy z tym nowym avkiem i banerkiem teraz nie do poznania jesteście :razz: [quote name='Agniest']Kasiu, a ty może jako grafik komputerowy powinnaś pracować ;) takie cudeńka z tych zdjęć robisz :loveu: Dla mnie to wszystko czarna magia..... to nie ja robiłam :oops: to mój TZcik taki zdolny :loveu: [quote name='evaxon']czesc :multi: u nas tez paskudna pogoda:shake: ale ja nie mam taryfy ulgowej:placz: naszczescie Tigra spi pod grzejnikiem :evil_lol: Cześć sexi brzuszku :loveu: [quote name='Imbir1']kurde co się dzieje?:angryy: , znowu moje posty zjadło :placz: chciałam powiedzieć, że ja tu rano byłam zaraz po leemoncy takim razie dzieńdoberek jeszcze raz:lol: Doberek... ja już też mam dość tego psującego się dogo :angryy: cały czas mi jakieś bzdury wskakują jak używam polskich znaków :angryy: [quote name='DORRAG']Cześć kasieńko:p U mnie dzisiaj też paskudnie:placz:i do tego starsznie ślisko... Fiona na pole nie chce wychodzić tylko szaleje w domu:roll: mam nadzieję że moja chaupa to przestrzyma:evil_lol: Siemanko :multi: Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tej rozważnej i romantycznej Fionki szalejącej :cool3: :cool3: [quote name='bonita']Cześć! u nas pogoda nie jest inna, wieje, trochę kapie i się wszystko topi. Feeee Heloł Mamuśka ;) ;) Ja już pracę odwaliłam, kooopa tego było, potem lekarza, jednak szwów nie ściągali dzis, bo kaszlę i kicham, żeby przypadkiem rana się nie rozwaliła :roll: Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kate I Luka napisał(a): Ja już pracę odwaliłam, kooopa tego było, potem lekarza, jednak szwów nie ściągali dzis, bo kaszlę i kicham, żeby przypadkiem rana się nie rozwaliła :roll: hehe, dopiero byś sobie w brodę pluła jakby ci się szwy rozeszły:evil_lol: niech sobie lepiej jeszcze troszkę pobędą:razz: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Imbir1 napisał(a):hehe, dopiero byś sobie w brodę pluła jakby ci się szwy rozeszły:evil_lol: niech sobie lepiej jeszcze troszkę pobędą:razz: Dokładnie, ale by było, jakby mi się w brzuchu dziura zrobiła :-o A doktorek dzis już mnie umówił na 7mego na konsultację w sprawie tego pieprzyka do wycięcia... i chyba w niedługim czasie znów mnie będzie chciał ciąć :chaos: :chaos: :chaos: Mam nadzieję, że jak juz wytnę to paskudztwo, co mi się stale powiększa, to już się zakończy era krojenia mnie :-( Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ten pieprzyk ci się powiększa?:crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Imbir1 napisał(a):ten pieprzyk ci się powiększa?:crazyeye: :roll: :roll: no... dlatego muszę go usunąć... choć martwi mnie to , bo jest na dekoldzie, ale trudno Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Sisters:loveu: :loveu: :cool3: A może obędzie się bez cięcia, no ale jak trzeba, to trzeba, zdrowie najważniejsze:p Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasia, no ja miałam wycięty też z nieciekawego miejsca, a szramę mam na 15cm:shake:, też mi się zaczął powiększać:cool3: tnij to cholerstwo i się nie zastanawiaj:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Imbir1 napisał(a):Kasia, no ja miałam wycięty też z nieciekawego miejsca, a szramę mam na 15cm:shake:, też mi się zaczął powiększać:cool3: tnij to cholerstwo i się nie zastanawiaj:cool3: ja juz dowiadywałam się o laserowe usuwanie... ale się okazuje, że to nie jest dobre bo laser wypala, i oni nie są w stanie tego zbadać, pod katem rakotwórczości... A tak - wycinek jedzie do analizy i w razie czego.... Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Sisters:loveu: :loveu: :cool3: A może obędzie się bez cięcia, no ale jak trzeba, to trzeba, zdrowie najważniejsze:p Cześć Siostruniu :multi: Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :cool3: Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 pierwsze badanie jest jak leżysz na stole, sprawdzają pod mikroskopem, a na szczegółowe trzeba czekać 2 tygodnie:cool3: trzymaj się Kasia, wiem co to znaczy i ile nerwów kosztuje Quote
Agnieszka PPP Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ;) ;) Sliczny ten Twój faflun,taki fotogeniczny!Odnosnie pieprzyka-moja kolezanka miała usówanego pieprza dość sporych rozmiarów,to mały zabieg chirurgiczny,i jest wszystko okej:multi: Zdrówka życze Tobie. Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'];) ;) Sliczny ten Twój faflun,taki fotogeniczny!Odnosnie pieprzyka-moja kolezanka miała usówanego pieprza dość sporych rozmiarów,to mały zabieg chirurgiczny,i jest wszystko okej:multi: Zdrówka życze Tobie. Witaj u nas :multi: Gastek w podziękowaniu macha łapką do Almy :) A co do pieprzyka - no cóż... blizna w tą czy w tą, już bez różnicy... A tak wogóle to przedstawię Wam obraz mojego poszytego ciała: Zaczynając od dołu: - blizna na lewej nodze koło kolana - po wbiciu sie patyka - blizna na brzuchu po wycinaniu wyrostka - blizna na brzuchu po wycinaniu pieprzyka - blizna na brzuchu po ugryzieniu kiedyś przez psa - nie mojego - blizna na brzuchu - najnowsza po wycięciu guzka - blizna na plecach po wycięciu pieperzyka - blizna na czole po tym jak byłam mała i biegnąc zderzyłam się ze słupem... W sumie jakieś ze 30 szwów:B-fly: :B-fly: :B-fly: A teraz na trzy cztery: ŚIEJEMY SIĘ Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wow.... troszke tego masz :shock: ja tam mam 2 blizny od zardzewialego gwozdza i po ospie :P Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Siostruniu :multi: Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :cool3: A pewnie się z Rudziutkim gdzieś się pewnie szwędałam:cool3: :cool3: A ja mam tak:razz: ; * bliznę po wew. Stronie prawego uda (jak byłam mała i obejrzałam film ,,Czerwona Sonia”, to chciałam się w nią pobawić i wykradłam sobie z kuchni nóż, i tak se zaczęłam wymachiwać nożem,- reszty domyślcie się sami * druga blizna na nodze, która dzieki Bogu nie jest aż tak widoczna> po poparzeniu * na ręce po ugryzieniu psa * na stopie, również mało widoczna, po rozcięciu, :roll: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 No to kto da więcej :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kate I Luka napisał(a): - blizna na czole po tym jak byłam mała i biegnąc zderzyłam się ze słupem... Przepraszam siostra, ale nie mogę wytrzymać :thumbs: :roflt: On napewno stanął na Twojej drodze :roflt: :roflt: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć Gastonki:multi: ja się nie bede chwalić bo ja mam blizny w takich miejscach:cool3:, publicznie nie bede opowiadać:oops::eviltong: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 czesc :multi: ole oblizniala jestes:razz: naszczescie moje dziecinstwo bylo mniej traumatyczne:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Przepraszam siostra, ale nie mogę wytrzymać :thumbs: :roflt: On napewno stanął na Twojej drodze :roflt: :roflt: Sister... tu nie ma co hihać :mad: on się nagle pojawił, i już nie zdążyłam wyhamować :cool3: Imbir1 napisał(a):cześć Gastonki:multi: ja się nie bede chwalić bo ja mam blizny w takich miejscach:cool3:, publicznie nie bede opowiadać:oops::eviltong: Hej Julcia :multi: aleś dała do myślenia gdzie te blizny masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):czesc :multi: ole oblizniala jestes:razz: naszczescie moje dziecinstwo bylo mniej traumatyczne:evil_lol: Ewcik... moja mama to już się potem bała mnie gdziekowlwiek samą puszczać... z jednych kolonii przywiozłam bliznę na czole, z kolejnych na brzuchu... Oj sierota ze mnie była :shake: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kate I Luka napisał(a): Ewcik... moja mama to już się potem bała mnie gdziekowlwiek samą puszczać... z jednych kolonii przywiozłam bliznę na czole, z kolejnych na brzuchu... Oj sierota ze mnie była :shake: :evil_lol: ja tez zawsze poodrapywana wracalam albo w siniakach :evil_lol: ale blizn zadnych nie mam :) no znaczy mam 2 male na kolanie po operacji ( tak tak ... mialy zniknac odrazu:roll: a ty rok minol i blizny sa a i kolano nadal rozwalone:roll: ) mam jeszcze na rece blizne (ale jej praweie nie widac bo jest opalona ) od rozerwania reki :roll: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hej Julcia :multi: aleś dała do myślenia gdzie te blizny masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hmmm, w bardzo newralgicznych miejscach:eviltong::evil_lol:;) Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kasia a wy macie już 2 miejsca III i IV:multi: jak tak dalej to Gastek nas zdominuje:evil_lol::multi: Quote
Recommended Posts