Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde co się dzieje?:angryy: , znowu moje posty zjadło:cool3: :placz:
chciałam powiedzieć, że ja tu rano byłam zaraz po leemoncy:cool3:

takim razie dzieńdoberek jeszcze raz:lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć kasieńko:p

U mnie dzisiaj też paskudnie:placz:i do tego starsznie ślisko... Fiona na pole nie chce wychodzić tylko szaleje w domu:roll: mam nadzieję że moja chaupa to przestrzyma:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(a ja zaraz wychodzę .......do pracy
hej Alutku:multi: miłej pracki... a wogóle kto to wymyślił, że trzeba do pracy chodzić :shake: żeby tak pieniążki same do domu przychodziły :evil_lol:
[quote name='zuzolandia']Dziendoberek leniuszku ;-)
Tyle slicznych kartek ze nie wiadomo na ktora zagłosowac
Buziaczki

Zuzolki, Wy z tym nowym avkiem i banerkiem teraz nie do poznania jesteście :razz:
[quote name='Agniest']Kasiu, a ty może jako grafik komputerowy powinnaś pracować ;) takie cudeńka z tych zdjęć robisz :loveu:
Dla mnie to wszystko czarna magia.....
to nie ja robiłam :oops: to mój TZcik taki zdolny :loveu:
[quote name='evaxon']czesc :multi:
u nas tez paskudna pogoda:shake: ale ja nie mam taryfy ulgowej:placz: naszczescie Tigra spi pod grzejnikiem :evil_lol:
Cześć sexi brzuszku :loveu:
[quote name='Imbir1']kurde co się dzieje?:angryy: , znowu moje posty zjadło :placz:
chciałam powiedzieć, że ja tu rano byłam zaraz po leemoncy
takim razie dzieńdoberek jeszcze raz:lol:
Doberek... ja już też mam dość tego psującego się dogo :angryy: cały czas mi jakieś bzdury wskakują jak używam polskich znaków :angryy:
[quote name='DORRAG']Cześć kasieńko:p

U mnie dzisiaj też paskudnie:placz:i do tego starsznie ślisko... Fiona na pole nie chce wychodzić tylko szaleje w domu:roll: mam nadzieję że moja chaupa to przestrzyma:evil_lol:
Siemanko :multi: Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tej rozważnej i romantycznej Fionki szalejącej :cool3: :cool3:
[quote name='bonita']Cześć!
u nas pogoda nie jest inna, wieje, trochę kapie i się wszystko topi. Feeee
Heloł Mamuśka ;) ;)

Ja już pracę odwaliłam, kooopa tego było, potem lekarza, jednak szwów nie ściągali dzis, bo kaszlę i kicham, żeby przypadkiem rana się nie rozwaliła :roll:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Ja już pracę odwaliłam, kooopa tego było, potem lekarza, jednak szwów nie ściągali dzis, bo kaszlę i kicham, żeby przypadkiem rana się nie rozwaliła :roll:

hehe, dopiero byś sobie w brodę pluła jakby ci się szwy rozeszły:evil_lol: niech sobie lepiej jeszcze troszkę pobędą:razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, dopiero byś sobie w brodę pluła jakby ci się szwy rozeszły:evil_lol: niech sobie lepiej jeszcze troszkę pobędą:razz:

Dokładnie, ale by było, jakby mi się w brzuchu dziura zrobiła :-o

A doktorek dzis już mnie umówił na 7mego na konsultację w sprawie tego pieprzyka do wycięcia... i chyba w niedługim czasie znów mnie będzie chciał ciąć :chaos: :chaos: :chaos:
Mam nadzieję, że jak juz wytnę to paskudztwo, co mi się stale powiększa, to już się zakończy era krojenia mnie :-(

Posted

Kasia, no ja miałam wycięty też z nieciekawego miejsca, a szramę mam na 15cm:shake:, też mi się zaczął powiększać:cool3:
tnij to cholerstwo i się nie zastanawiaj:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Kasia, no ja miałam wycięty też z nieciekawego miejsca, a szramę mam na 15cm:shake:, też mi się zaczął powiększać:cool3:
tnij to cholerstwo i się nie zastanawiaj:cool3:

ja juz dowiadywałam się o laserowe usuwanie... ale się okazuje, że to nie jest dobre bo laser wypala, i oni nie są w stanie tego zbadać, pod katem rakotwórczości... A tak - wycinek jedzie do analizy i w razie czego....

Posted

madzia i medor napisał(a):
Cześć Sisters:loveu: :loveu: :cool3:
A może obędzie się bez cięcia, no ale jak trzeba, to trzeba, zdrowie najważniejsze:p

Cześć Siostruniu :multi:
Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :cool3:

Posted

pierwsze badanie jest jak leżysz na stole, sprawdzają pod mikroskopem, a na szczegółowe trzeba czekać 2 tygodnie:cool3:
trzymaj się Kasia, wiem co to znaczy i ile nerwów kosztuje

Posted

;) ;) Sliczny ten Twój faflun,taki fotogeniczny!Odnosnie pieprzyka-moja kolezanka miała usówanego pieprza dość sporych rozmiarów,to mały zabieg chirurgiczny,i jest wszystko okej:multi: Zdrówka życze Tobie.

Posted

[quote name='Agnieszka PPP'];) ;) Sliczny ten Twój faflun,taki fotogeniczny!Odnosnie pieprzyka-moja kolezanka miała usówanego pieprza dość sporych rozmiarów,to mały zabieg chirurgiczny,i jest wszystko okej:multi: Zdrówka życze Tobie.
Witaj u nas :multi:
Gastek w podziękowaniu macha łapką do Almy :)
A co do pieprzyka - no cóż... blizna w tą czy w tą, już bez różnicy...

A tak wogóle to przedstawię Wam obraz mojego poszytego ciała:
Zaczynając od dołu:
- blizna na lewej nodze koło kolana - po wbiciu sie patyka
- blizna na brzuchu po wycinaniu wyrostka
- blizna na brzuchu po wycinaniu pieprzyka
- blizna na brzuchu po ugryzieniu kiedyś przez psa - nie mojego
- blizna na brzuchu - najnowsza po wycięciu guzka
- blizna na plecach po wycięciu pieperzyka
- blizna na czole po tym jak byłam mała i biegnąc zderzyłam się ze słupem...

W sumie jakieś ze 30 szwów:B-fly: :B-fly: :B-fly:

A teraz na trzy cztery: ŚIEJEMY SIĘ

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cześć Siostruniu :multi:
Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :cool3:

A pewnie się z Rudziutkim gdzieś się pewnie szwędałam:cool3: :cool3:

A ja mam tak:razz: ;
* bliznę po wew. Stronie prawego uda (jak byłam mała i obejrzałam film ,,Czerwona Sonia”, to chciałam się w nią pobawić i wykradłam sobie z kuchni nóż, i tak se zaczęłam wymachiwać nożem,- reszty domyślcie się sami
* druga blizna na nodze, która dzieki Bogu nie jest aż tak widoczna> po poparzeniu
* na ręce po ugryzieniu psa
* na stopie, również mało widoczna, po rozcięciu,

:roll:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

- blizna na czole po tym jak byłam mała i biegnąc zderzyłam się ze słupem...

Przepraszam siostra, ale nie mogę wytrzymać :thumbs: :roflt: On napewno stanął na Twojej drodze :roflt: :roflt:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Przepraszam siostra, ale nie mogę wytrzymać :thumbs: :roflt: On napewno stanął na Twojej drodze :roflt: :roflt:

Sister... tu nie ma co hihać :mad: on się nagle pojawił, i już nie zdążyłam wyhamować :cool3:
Imbir1 napisał(a):
cześć Gastonki:multi:
ja się nie bede chwalić bo ja mam blizny w takich miejscach:cool3:, publicznie nie bede opowiadać:oops::eviltong:

Hej Julcia :multi: aleś dała do myślenia gdzie te blizny masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
evaxon napisał(a):
czesc :multi:
ole oblizniala jestes:razz:
naszczescie moje dziecinstwo bylo mniej traumatyczne:evil_lol:

Ewcik... moja mama to już się potem bała mnie gdziekowlwiek samą puszczać... z jednych kolonii przywiozłam bliznę na czole, z kolejnych na brzuchu... Oj sierota ze mnie była :shake:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Ewcik... moja mama to już się potem bała mnie gdziekowlwiek samą puszczać... z jednych kolonii przywiozłam bliznę na czole, z kolejnych na brzuchu... Oj sierota ze mnie była :shake:

:evil_lol: ja tez zawsze poodrapywana wracalam albo w siniakach :evil_lol: ale blizn zadnych nie mam :)
no znaczy mam 2 male na kolanie po operacji ( tak tak ... mialy zniknac odrazu:roll: a ty rok minol i blizny sa a i kolano nadal rozwalone:roll: )

mam jeszcze na rece blizne (ale jej praweie nie widac bo jest opalona ) od rozerwania reki :roll:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej Julcia :multi: aleś dała do myślenia gdzie te blizny masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hmmm, w bardzo newralgicznych miejscach:eviltong::evil_lol:;)