zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witanko rozleniwiona Kasienko ;-) Buziaczki przesyłamy ;-) Quote
DORRAG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :loveu: :loveu: Bardzo ładne rameczki :loveu: podziwiam bo ja takich nie potrafie zrobić :p Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Hej Zuzolku :) A żebyś wiedziała, że siedzenie w domu rozleniwia na maxa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='DORRAG'] :loveu: :loveu: Bardzo ładne rameczki :loveu: podziwiam bo ja takich nie potrafie zrobić :p Helołłłł Fioncie... A na opcje takich rameczek wpadłam dziś zupełnie przypadkiem, i od razu zaczęłam kombinować :cool3: ściągnij sobie program Photo Filtre - prosty w obsłudze, a rameczki ładne też ma. [quote name='AgusiaTerierka']"Filmikowe" zdjęcia super! Cześć Kuzyneczko :loveu: Normalnie jakby z planu filmowego Gastuś się urwał :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kate I Luka napisał(a):O tak mamcia, naklup mu w tą dupę może mu się zmieni :evil_lol: Muszę iść, bo moje inteligentne koleżanki nawet roboty do porządku wykonać nie potrafią :shake: Już mi dziś 3 razy dzwoniły po instrukcję co i jak mają zrobić by było dobrze :angryy: i skąd ja to znam:cool3: jak leżałam w szpitalu z nogą w gipsie to po 4 razy dziennie wydzwaniały:razz: aż pacjenci na sali z politowaniem kiwali głowami:shake: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Imbir1 napisał(a):i skąd ja to znam:cool3: jak leżałam w szpitalu z nogą w gipsie to po 4 razy dziennie wydzwaniały:razz: aż pacjenci na sali z politowaniem kiwali głowami:shake: no tak... szkoda tylko, że jak poszłam kiedyś prosić o podwyżkę, to się dowiedziałam, że na moje miejsce i za niższą pensję znajdą 100 innych osób.... Quote
e.v.a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ale zajęc extra:multi: troche koslawy :evil_lol: ale to dodaje mu tylko uroku:loveu: Quote
teqquila Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 witaj Kasienko fotki superowe i rameczki piekne !! szybkiego powrotu do zdrowia zycze Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kurczak! Ale masz swietnie obrobione zdjecia^^ Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Cześć Justynko, Karolinko i Aguś :multi: :multi: Dzięki za miłe słowa :loveu: A teraz zobaczcie jaka zwierzyna biega u nas po lesie. Dobrze, że zwierzaki są oswojone, więc moglismy spokojnie spacerowac z Gastkiem :cool3: :cool3: :cool3: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
e.v.a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Justynko, Karolinko i Aguś :multi: :multi: Dzięki za miłe słowa :loveu: A teraz zobaczcie jaka zwierzyna biega u nas po lesie. Dobrze, że zwierzaki są oswojone, więc moglismy spokojnie spacerowac z Gastkiem :cool3: :cool3: :cool3: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: błehehehe ten orangutan jest niesamowity hahaha Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hohoho dzika przyroda :D A myslalam ze dziki wam starcza a tu nie :P :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 E tam, dzików nam mało było, tosmy z Afryki zwierza nawieźli... HAHAHA :help1: chyba już pora do łóżka, bo zaczynam bredzić.... No tak,. ale widzę, że neostrada właśnie zaczęła 14stą godzinę połączenia z netem odmierzać :huh: Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja tez sie klasc bede chociarz dopiero od pol h na necie^^ Ale jutro robie sobie wolne i mam zamiar odespac caly tydzien^^ Brej nocki dla Ciebie, Gastona i zwierzat z afryki^^ A no i dla dzikow :D Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Gdy nastanie ciemny mrok, do łóżeczka zrobisz krok. A gdy zrobisz dugi kroczek, nie zapomnij zamknąć oczek. Teraz pora pospać sobie, więc dobranoc życzę Tobie! Dobranoc wszystkim :loveu: Quote
leemonca Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a ja nie mogę spać :placz:, już prawie od godziny tułam się po dogo :placz: Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 leemonca napisał(a):a ja nie mogę spać :placz:, już prawie od godziny tułam się po dogo :placz: Ohoo rzeczywiscie 4.28 :shock: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Leemonca, niezły czas na dogo :smhair2: :smhair2: :smhair2: Doberek wszystkim :multi: U nas kropi od rana, jest obrzydliwie. Chłopcy właśnie się ubierają na spacerek, a ja się cieszę, że przez chorobę mam taryfę ulgową z wychodzeniem z Gastkiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tylko potem, koło 14stej musze jechać do centrum do pracy :-( Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Kate I Luka']Leemonca, niezły czas na dogo :smhair2: :smhair2: :smhair2: Doberek wszystkim :multi: U nas kropi od rana, jest obrzydliwie. Chłopcy właśnie się ubierają na spacerek, a ja się cieszę, że przez chorobę mam taryfę ulgową z wychodzeniem z Gastkiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tylko potem, koło 14stej musze jechać do centrum do pracy :-( :-(a ja zaraz wychodzę .......do pracy Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [SIZE="3"]Dziś rozpoczyna się głosowanie na kartki walentynkowe z boksiami. Serdecznie zapraszamy do oddania głosów :p :p :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957 Quote
zuzolandia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dziendoberek leniuszku ;-) Tyle slicznych kartek ze nie wiadomo na ktora zagłosowac ;-) Buziaczki Quote
Agniest Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasiu, a ty może jako grafik komputerowy powinnaś pracować ;) takie cudeńka z tych zdjęć robisz :loveu: Dla mnie to wszystko czarna magia..... Quote
e.v.a Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 czesc :multi: u nas tez paskudna pogoda:shake: ale ja nie mam taryfy ulgowej:placz: naszczescie Tigra spi pod grzejnikiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts