Kate I Luka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 I jeszcze Gastonek do podziwiania :razz: Kto mi tam chodzi pod oknem??? i znów śpię Quote
DORRAG Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kate I Luka; napisał(a):I jeszcze Gastonek do podziwiania :razz: Ale coś mało tych zdjęć :cool3: Kate I Luka; napisał(a): Strasznie ciekawe rzeczy muszą sie dziać za tym oknem:lol: Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No to na pociechę jeszcze mała sesyjka śpiąco - szczerzujkowa: albo net mi coś kiepsko chodzi, albo serwer ze stronki na foty kiepsko chodzi, bo każde zdjęcie musiałam po 5 razy próbować ładować :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 jakie słodkie zębule:loveu:, mojemu tak niestety nie wystają:cool3: Quote
DORRAG Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 O te ząbeczki :loveu: skąd ja to znam:lol: Quote
e.v.a Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Kate I Luka']No to na pociechę jeszcze mała sesyjka śpiąco - szczerzujkowa: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: slodko spi i tez ma biedronkowe łapki jak Tigra:loveu: Quote
tygra Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Kate I Luka']No to na pociechę jeszcze mała sesyjka śpiąco - szczerzujkowa: albo net mi coś kiepsko chodzi, albo serwer ze stronki na foty kiepsko chodzi, bo każde zdjęcie musiałam po 5 razy próbować ładować :angryy: :angryy: :angryy: ucałuj cudnego kiełka :):loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hej Ewa, hej Alicja... widzę, że komuś spać się nie chciało :razz: :razz: :razz: tygra napisał(a):ucałuj cudnego kiełka :):loveu: ucałowany :) :) :) Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Miłej niedzieli , i udanych długich spacerków wszystkim psiakom życzymy. Gaston biegał dziś dłuuuugo i namiętnie :cool3: Niestety - fotek nadal nie robimy, bo aparat szlag trafił :comp26: Quote
DORRAG Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Kate I Luka; napisał(a): Niestety - fotek nadal nie robiemy, bo aparat szlag trafił :comp26: To szybciutka aparacik do naprawy dać, bo ja na foteczki Gastonkowe czekam:p Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :placz:oj a ja liczyłam na nowe fotki spacerkowe eee tam zaraz spać sie nie chciało , kiedyś trzeba nadrobić zaległości;) Quote
Imbirka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dokladnie tak jak pisze dorrag:lol:, to nie jest wymówka, trza jak najszybciej naprawić:roll: Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hej Imbirku... No tak, będziemy musieli się sprężyć z tym aparatem, bo jak oglądam wasze galerie to mam :sadCyber: z zazdrości Oj minął nam weekend na spacerkach długich...pogoda sprzyja póki co, i mam nadzieję, że śniegu i mrozu jeszcze długo nie będzie :p Quote
tygra Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 a ja wreszcie swój naprawiłąm i jutro odbieram - nie będę już pozyczac :) Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Nie ma aparatu, ale mam parę fajowych gifów boskiów do zaprezentowania: to jakbym widziała Gastona jak coś nabroi: więcej jeśli chcecie sobie ściągnąć jest na : http://www.boxer-von-der-einoede-stockmann.de/ Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Są tu zresztą gify wieeelu ras psów: http://www.boxer-von-der-einoede-stockmann.de/hunde_gifs.htm Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 buahahhahahahaha to zupełnie jak ja na spacerze z Gastonem Quote
e.v.a Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ło boze jak bym Tigre w czasie zebrania widziala:evil_lol: Quote
teqquila Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dziendoberek :) szkoda ze nie ma nowych zdjec Gastonka a gifki sa superowe :) nie myslalam ze tak duzo jest ich z boksiami :) Quote
Medorowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzień dobry:p :p WsZyStKo SuPeR, ale Gaston i tak najfajniejszy:p :loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='madzia i medor']Dzień dobry:p :p WsZyStKo SuPeR, ale Gaston i tak najfajniejszy:p :loveu: no pewnie , że tak :eviltong: Specjalnie dla Cioci Madzi taki całus - oblizywaniec :D Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ale przystojniak,:loveu: śliczny jest Gastonek:multi: Quote
Recommended Posts