e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a te sliczne walentynki beda na sprzedaz:multi: mam nadzieje ze nasza walentynka sie spodoba i tez bedzie do kupna:cool3: no i mam nadzieje ze ktos ja kupi:roll: :evil_lol: bo Gastusiowe to pewnie beda rozchwytywane:multi: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 evaxon napisał(a):a te sliczne walentynki beda na sprzedaz:multi: mam nadzieje ze nasza walentynka sie spodoba i tez bedzie do kupna:cool3: no i mam nadzieje ze ktos ja kupi:roll: :evil_lol: bo Gastusiowe to pewnie beda rozchwytywane:multi: E tam, no co Ty... Tigrunia jest śliczna i zalotna w swoim serduchu :) Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):E tam, no co Ty... Tigrunia jest śliczna i zalotna w swoim serduchu :) :loveu: staralam sie jak moglam najbardziej :lol: Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT="Tahoma"]Heeeelo !!! My już nie śpimy od 8.30... Jak co niedzielę pobódkę zafundowała nam sąsiadka z dołu słuchając na cały regulator maszy w radio :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Śliczna:loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :cool1:dałabym sobie palca odgryść ze tu dziś byłam :shake:....Fajną mieliście pobudkę ....to pewno odzew za bieganko Gastusia po domku albo kąpiele po 20;).Ja mam takie piankowe zatyczki do uszu na okoliczność jakby moja bardzo potrzebująca sąsiadka znów imprezke robiła:angryy: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku... Pogoda koszmarna, pada śnieg z deszczem, wszystko powoli topnieje i jest obrzydliwie!!! 5 dniową zimę mieliśmy :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:dałabym sobie palca odgryść ze tu dziś byłam :shake:.... bo byłaś wcześnie z rana :cool3: :cool3: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Fajną mieliście pobudkę ....to pewno odzew za bieganko Gastusia po domku albo kąpiele po 20;).Ja mam takie piankowe zatyczki do uszu na okoliczność jakby moja bardzo potrzebująca sąsiadka znów imprezke robiła:angryy: Niezły pomysł, na sobotnie noce. Najgorzej jest latem w niedzielne ranki, gdy okna są pootwierane na maxa... Wtedy to słychać tak głośno, że mam wrażenie, że Łukasz mi nad uchem modły odstawia :mad: :roll: :mad: Quote
Kitka20 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hej Kasiu a świetny ten walentynkowy Gastuś:loveu: a tu Od Tekli dla Gastusia serduszko Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Kitka20']hej Kasiu a świetny ten walentynkowy Gastuś:loveu: a tu Od Tekli dla Gastusia serduszko Hej, hej :multi: :multi: :multi: Witaj w naszej galeryjce :) Gastuś z kanapy macha łapką w podziękowaniu Tekili za serducho :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Czyżby to już koniec brykania naszych psiurów na śniegu??? :shake: A było tak fajnie Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no co ty :D snieg jeszcze spadnie:cool3: i beda brykac do woli :D a potem przyjdzie wiosna ciepelko sloneczko zielona trawka i bedzie jeszcze lepiej:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='evaxon']no co ty :D snieg jeszcze spadnie:cool3: i beda brykac do woli :D a potem przyjdzie wiosna ciepelko sloneczko zielona trawka i bedzie jeszcze lepiej:multi: :multi: :multi: :multi: Ewcia co ty prorok jakiś czy co? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku... Pogoda koszmarna, pada śnieg z deszczem, wszystko powoli topnieje i jest obrzydliwie!!! 5 dniową zimę mieliśmy :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: A co to juz koniec zimy ? Ja mam za to istnie wiosenna pogode :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ewcia co ty prorok jakiś czy co? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mozna tak powiedziec:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 A ja jestem chora :placz: :placz: :placz: Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz: A miało być tak miło - błogie lenistwo w domku... Quote
tygra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 oj chorowitku ja też mam szpitalik w domku Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kate I Luka napisał(a):A ja jestem chora :placz: :placz: :placz: Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz: A miało być tak miło - błogie lenistwo w domku... bidula:shake: a trzeba bylo siedziec w domu a nie z piesem szalenstwa:shake: zdrowka duuuzo zdrowka Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kate I Luka']A ja jestem chora :placz: :placz: :placz: Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz: A miało być tak miło - błogie lenistwo w domku... Ojej Córcia chora:shake: . Pij dużo herbatki z cytrynką i miodkiem:cool3: i jak nie musisz to nigdzie nie wyłaz, dziś jest strasznie wstrętnie na polku:p . Pozdrowionka :) Quote
zuzolandia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Doberek;-) jaki koniec zimy ??? co wy gadacie ! my 25 lutego w gorki na kulig jedziemy wiec zima musi byc i basta ;-) heheeh Zdrowka chorowitko zyczymy ..... oj pogoda nie sprzyja zdrowiu niestety ;-( stan mijego gardziołka tez pozostawia wiele do zyczenia ;-) Buziaczki Quote
Agniest Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 herbata z miodem albo gorące mleko z czosnkiem :) albo i to i to, na przemian :) Pozdrawiamy i zdrówka życzymy. Quote
Kitka20 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hej Kasiu mi na choróbsko zawsze syrop z cebuli pomagał. Wracaj do zdrowia:) Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pij wodę z miodem i cytryną, aspirynkę rozpuszczalną, (jesli nie jesteś uczulona), weź goracą kąpiel, nałóż wełniane skarpetki i ...do łóżeczka. Trzymaj się i zdrowiej:buzi: ! Mizianka dla Gastusia:loveu: Quote
DORRAG Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć kasiu:p Kate I Luka napisał(a):A ja jestem chora :placz: :placz: :placz: Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz: A miało być tak miło - błogie lenistwo w domku... O widzę ze Cię jakieś okropne przeziębienie dopadło, no to się kuruj pij herbatke z cytrynka i miodkiem... no i weź Gastonka do łóżka to Cię wygrzeje:cool3: . Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kate I Luka']A ja jestem chora :placz: :placz: :placz: Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz: A miało być tak miło - błogie lenistwo w domku...:shake:oj bidulko ...teraz mus w łóżeczku leżeć [quote name='tygra']ale fajnie zrobione :multi:świetne Quote
Recommended Posts