Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a te sliczne walentynki beda na sprzedaz:multi:
mam nadzieje ze nasza walentynka sie spodoba i tez bedzie do kupna:cool3: no i mam nadzieje ze ktos ja kupi:roll: :evil_lol:
bo Gastusiowe to pewnie beda rozchwytywane:multi:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
a te sliczne walentynki beda na sprzedaz:multi:
mam nadzieje ze nasza walentynka sie spodoba i tez bedzie do kupna:cool3: no i mam nadzieje ze ktos ja kupi:roll: :evil_lol:
bo Gastusiowe to pewnie beda rozchwytywane:multi:

E tam, no co Ty... Tigrunia jest śliczna i zalotna w swoim serduchu :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT="Tahoma"]Heeeelo !!!

My już nie śpimy od 8.30... Jak co niedzielę pobódkę zafundowała nam sąsiadka z dołu słuchając na cały regulator maszy w radio :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Śliczna:loveu:

Posted

:cool1:dałabym sobie palca odgryść ze tu dziś byłam :shake:....Fajną mieliście pobudkę ....to pewno odzew za bieganko Gastusia po domku albo kąpiele po 20;).Ja mam takie piankowe zatyczki do uszu na okoliczność jakby moja bardzo potrzebująca sąsiadka znów imprezke robiła:angryy:

Posted

Właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku... Pogoda koszmarna, pada śnieg z deszczem, wszystko powoli topnieje i jest obrzydliwie!!!
5 dniową zimę mieliśmy :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:dałabym sobie palca odgryść ze tu dziś byłam :shake:....
bo byłaś wcześnie z rana :cool3: :cool3: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
Fajną mieliście pobudkę ....to pewno odzew za bieganko Gastusia po domku albo kąpiele po 20;).Ja mam takie piankowe zatyczki do uszu na okoliczność jakby moja bardzo potrzebująca sąsiadka znów imprezke robiła:angryy:

Niezły pomysł, na sobotnie noce. Najgorzej jest latem w niedzielne ranki, gdy okna są pootwierane na maxa... Wtedy to słychać tak głośno, że mam wrażenie, że Łukasz mi nad uchem modły odstawia :mad: :roll: :mad:

Posted

[quote name='Kitka20']hej Kasiu a świetny ten walentynkowy Gastuś:loveu:
a tu Od Tekli dla Gastusia serduszko

Hej, hej :multi: :multi: :multi:
Witaj w naszej galeryjce :)

Gastuś z kanapy macha łapką w podziękowaniu Tekili za serducho :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no co ty :D snieg jeszcze spadnie:cool3: i beda brykac do woli :D a potem przyjdzie wiosna ciepelko sloneczko zielona trawka i bedzie jeszcze lepiej:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='evaxon']no co ty :D snieg jeszcze spadnie:cool3: i beda brykac do woli :D a potem przyjdzie wiosna ciepelko sloneczko zielona trawka i bedzie jeszcze lepiej:multi: :multi: :multi: :multi:
Ewcia co ty prorok jakiś czy co? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku... Pogoda koszmarna, pada śnieg z deszczem, wszystko powoli topnieje i jest obrzydliwie!!!
5 dniową zimę mieliśmy :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

A co to juz koniec zimy ? Ja mam za to istnie wiosenna pogode :diabloti:

Posted

A ja jestem chora :placz: :placz: :placz:
Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz:
A miało być tak miło - błogie lenistwo w domku...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Wczoraj zaczęło pobolewać mnie gardło, dziś już boli cholernie, z nosa mi leci, i kaszlę :placz: :placz: :placz:

bidula:shake: a trzeba bylo siedziec w domu a nie z piesem szalenstwa:shake:
zdrowka duuuzo zdrowka

Posted

[quote name='Kate I Luka']A ja jestem chora :placz: :placz: :placz:

Ojej Córcia chora:shake: .
Pij dużo herbatki z cytrynką i miodkiem:cool3: i jak nie musisz to nigdzie nie wyłaz, dziś jest strasznie wstrętnie na polku:p .
Pozdrowionka :)

Posted

Doberek;-) jaki koniec zimy ??? co wy gadacie ! my 25 lutego w gorki na kulig jedziemy wiec zima musi byc i basta ;-) heheeh
Zdrowka chorowitko zyczymy ..... oj pogoda nie sprzyja zdrowiu niestety ;-( stan mijego gardziołka tez pozostawia wiele do zyczenia ;-)
Buziaczki

Posted

Pij wodę z miodem i cytryną, aspirynkę rozpuszczalną, (jesli nie jesteś uczulona), weź goracą kąpiel, nałóż wełniane skarpetki i ...do łóżeczka.
Trzymaj się i zdrowiej:buzi: !
Mizianka dla Gastusia:loveu:

Posted

Cześć kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):

O widzę ze Cię jakieś okropne przeziębienie dopadło, no to się kuruj pij herbatke z cytrynka i miodkiem... no i weź Gastonka do łóżka to Cię wygrzeje:cool3: .

Posted

[quote name='Kate I Luka']A ja jestem chora :placz: :placz: :placz:
:shake:oj bidulko ...teraz mus w łóżeczku leżeć

[quote name='tygra']ale fajnie zrobione
:multi:świetne