Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :cool1:u nas od rana sypie bez opamiętania Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 czesc:multi: zastrzyki w brzuchol nie bola bardzo :) na poczatku moze troszke ale potem sie idzie do tego przyzwyczaic :) sa mniej bolesne niz w tylek :evil_lol: u nas sypalo cala noc:razz: Quote
zuzolandia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hello ;-) zasypana zasypana cała Halemba zasypana ;-) Buziaczki przesyłamy i pozytuywne myslenie ....;-) Mizianko dla Gastusia Quote
Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 cześć ciotka:multi::multi::multi::multi::multi: tylko ty zbyt intensywnie nie spędzaj tego weckendu z TZ-cikiem cobyś sobie krzywdy nie zrobiła:p:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40031 Pozdrawiam:))) Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć ciotka:multi::multi::multi::multi::multi: tylko ty zbyt intensywnie nie spędzaj tego weckendu z TZ-cikiem cobyś sobie krzywdy nie zrobiła:p:evil_lol: /QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kasia ! Pamiętaj że masz dużo odpoczywać nie szalej zbytnio ;) Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oj siostra chyba jednak zaszalała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Hej Dziewczyny... Obyło się bez szaleństw :cool3: :cool3: :cool3: bo kontuzjowana jestem... i mało sprawna. A teraz Łukasz pod moją presją przysiadł, i przygotował śliczną Gastusiową Walentynkę :multi: :multi: :multi: Kazał napisać, że lepiej nie potrafi :razz: Największy problem mieliśmy z wyborem fotki Gastka, bo albo szelki nie tak, albo kolczatka, która wogóle nie pasuje do walentynkowego święta... Podziwiajta kobitki: I jeszcze dla porównania Gastek bez szelek: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hej Dziewczyny... Obyło się bez szaleństw :cool3: :cool3: :cool3: bo kontuzjowana jestem... i mało sprawna. A teraz Łukasz pod moją presją przysiadł, i przygotował śliczną Gastusiową Walentynkę :multi: :multi: :multi: Kazał napisać, że lepiej nie potrafi :razz: Największy problem mieliśmy z wyborem fotki Gastka, bo albo szelki nie tak, albo kolczatka, która wogóle nie pasuje do walentynkowego święta... Podziwiajta kobitki: :loveu::loveu::loveu:śliczna ...szkoda ze Ozzulek to nie dziewczynka to może by taką dostał;) Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 śliczna karteczka:multi: ja tez zrobilam dzisiaj:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:śliczna ...szkoda ze Ozzulek to nie dziewczynka to może by taką dostał;) ... nic straconego, na dogo mamy kilka pięknych ASTkowych panienek :) evaxon napisał(a):śliczna karteczka:multi: ja tez zrobilam dzisiaj:cool3: Widziałam, ładniutka... a Tigerka tam zagląda ta sama co z avka :) Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kate I Luka napisał(a): Widziałam, ładniutka... a Tigerka tam zagląda ta sama co z avka :) :cool3: dokladnie:cool3: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :multi::multi::multi:cześć śpioszki;) jak samopoczucie:razz: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześć Gastonki:multi: my już po spacerku, sypie u nas strasznie, a umówiliśmy się jeszcze koło 14-stej na kolejny spacerek:roll:, no cóż bede robić dzisiaj za bałwana:razz: a walentynka z Gastonkiem - śliczna Quote
Cimi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A u nas nie sypie :lol:. A szkoda, bo taka pogoda najlepsza :loveu:. Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Sister:multi: Śliczna walentynka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Heeeelo !!! My już nie śpimy od 8.30... Jak co niedzielę pobódkę zafundowała nam sąsiadka z dołu słuchając na cały regulator maszy w radio :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: A teraz Łukasz znów posiedział, i wyczarował jeszcze jednego Walentynkowego Gastusia : Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ale fajny Gastonek walentynkowy:multi::multi::evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale super :loveu: Az chcialoby sie taka walentyke dostac ;) Quote
DORRAG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Gastonki:p Ale śliczna walentykowa karteczka z Gastusiem:loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dziewczyny zajrzyjcie tu, i oceńcie który pps się podoba, i który mamy rozpowszechnić http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38597 Quote
Recommended Posts