Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc:multi:

zastrzyki w brzuchol nie bola bardzo :) na poczatku moze troszke ale potem sie idzie do tego przyzwyczaic :) sa mniej bolesne niz w tylek :evil_lol:

u nas sypalo cala noc:razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć ciotka:multi::multi::multi::multi::multi:
tylko ty zbyt intensywnie nie spędzaj tego weckendu z TZ-cikiem cobyś sobie krzywdy nie zrobiła:p:evil_lol:

/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej Dziewczyny...

Obyło się bez szaleństw :cool3: :cool3: :cool3: bo kontuzjowana jestem... i mało sprawna.

A teraz Łukasz pod moją presją przysiadł, i przygotował śliczną Gastusiową Walentynkę :multi: :multi: :multi: Kazał napisać, że lepiej nie potrafi :razz:
Największy problem mieliśmy z wyborem fotki Gastka, bo albo szelki nie tak, albo kolczatka, która wogóle nie pasuje do walentynkowego święta...

Podziwiajta kobitki:

I jeszcze dla porównania Gastek bez szelek:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej Dziewczyny...

Obyło się bez szaleństw :cool3: :cool3: :cool3: bo kontuzjowana jestem... i mało sprawna.

A teraz Łukasz pod moją presją przysiadł, i przygotował śliczną Gastusiową Walentynkę :multi: :multi: :multi: Kazał napisać, że lepiej nie potrafi :razz:
Największy problem mieliśmy z wyborem fotki Gastka, bo albo szelki nie tak, albo kolczatka, która wogóle nie pasuje do walentynkowego święta...

Podziwiajta kobitki:

:loveu::loveu::loveu:śliczna ...szkoda ze Ozzulek to nie dziewczynka to może by taką dostał;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:śliczna ...szkoda ze Ozzulek to nie dziewczynka to może by taką dostał;)

... nic straconego, na dogo mamy kilka pięknych ASTkowych panienek :)

evaxon napisał(a):
śliczna karteczka:multi:
ja tez zrobilam dzisiaj:cool3:

Widziałam, ładniutka... a Tigerka tam zagląda ta sama co z avka :)

Posted

cześć Gastonki:multi:
my już po spacerku, sypie u nas strasznie, a umówiliśmy się jeszcze koło 14-stej na kolejny spacerek:roll:, no cóż bede robić dzisiaj za bałwana:razz:

a walentynka z Gastonkiem - śliczna

Posted

Heeeelo !!!

My już nie śpimy od 8.30... Jak co niedzielę pobódkę zafundowała nam sąsiadka z dołu słuchając na cały regulator maszy w radio :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

A teraz Łukasz znów posiedział, i wyczarował jeszcze jednego Walentynkowego Gastusia :