Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
a noo:roll: niestety:roll: o boze niedlugo lato :placz: czas sie wziasc za siebie:roll:

Iza i Fidel napisał(a):
Kobiety,jakie lato ??!! U mnie za oknem bezkresna biel....
Jedz sobie Kasiu na zdrowie i nie mysl o lecie.

Ja już chciałam wczoraj pytać, czy by mi tak przy okazji trochę tłuszczyku z tego brzucha nie wycieli, ale za szybko dali mi głupiego jasia... I leżałam na stole, i tak bardzo śmieszyły mnie lampy na suficie, że śmiałam się z nich jak wariatka, aż anestezjolożka pytała czy ja płaczę czy się śmieję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie mam fotek śniegowego Gastka, może w weekend jakoś wyjdę z chłopcami to popstrykamy. Daje poprzednio weekendowe:

Posted

Imbir1 napisał(a):
co mówisz? pwtórz....

cuuuuuuuuuudny przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Julka chciałam dać ten sam komentarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiu tłuszczykiem sie nie martw .....:razz:...ja też sie opycham:oops:

Posted

.pieknie sie wkomponował w te liscie heeh;-)
No Kasienka jak wcina z apetytem to znaczy sie ze wrociła na dobre ehheh .wiesz ja jako mała dziewczynka chciałam zostac patologiem ;-) eheheh ..ot miałam takie dzieciece zboczenie;-) na szczescie z wiekiem mi przeszło .bleeeeeee ;-)
Buziaczki

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cześć Sisterko Koffana :loveu: :loveu: :loveu:

A jak tam Twoja dietka?

:siara: :siara: :evil_lol: A tak poważnie, to do dziś było w miarę dobrze, ale niestety moja żarłoczna natura wzięła górę :scream7: Ale od jutra będzie lepiej:mdrmed: :mdrmed:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kasiu tłuszczykiem sie nie martw .....:razz:...ja też sie opycham:oops:

no właśnie, w modelingu przeciez nie pracujemy ;)

a_ga.isk napisał(a):
Jak Ty to robisz ze pstrykasz takie foteczki ? ;)
Gaston to na modela ^^

pstryka Tzcik... ja latam tylko za ciągnącym Gastonem... A tu już miałam dość i przywiązałam wariata na chwilę do drzewa by odpocząć :diabloti:
zuzolandia napisał(a):

wiesz ja jako mała dziewczynka chciałam zostac patologiem ;-) eheheh ..ot miałam takie dzieciece zboczenie;-) na szczescie z wiekiem mi przeszło .bleeeeeee ;-)
Buziaczki

o tak, sekce zwłok tez kiedyś namietnie oglądałam w tv :stupid: :stupid: :stupid:

Posted

Imbir1 napisał(a):
co mówisz? pwtórz....

cuuuuuuuuuudny przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Cudny, naprawdę cudny ten mój wnusio:loveu:
[quote]
Napisał(a) evaxon
a noo:roll: niestety:roll: o boze niedlugo lato :placz: czas sie wziasc za siebie:roll:
Mówicie lato niedługo:razz: , przecież ja dopiero skończyłam zimowe tłuszczykowo-czekoladkowe zapasy robić:p :evil_lol: .

Posted

Kate I Luka napisał(a):
eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake:
Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3:
Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kasiu, na pocieszenie ci powiem, że żaden żarłok z ciebie :evil_lol: Ja zawsze wcinam całą tabliczkę czekolady (nie potrafię się oprzeć!) a pistacje też bardzo lubię, no i wszelkie inne słodkości ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
:siara: :siara: :evil_lol: A tak poważnie, to do dziś było w miarę dobrze, ale niestety moja żarłoczna natura wzięła górę :scream7: Ale od jutra będzie lepiej:mdrmed: :mdrmed:

:evil_lol: moje diety tez trwaja koło tygodnia... a potem brak mi silnej woli :shake:
bonita napisał(a):
Cudny, naprawdę cudny ten mój wnusio:loveu:

Cześć Mamcia :) Ładny powiadasz? Ciekawe co będą mówić jak się z nim wybierzemy kiedyś na wystawę :razz: :razz: :razz:
Imbir1 napisał(a):
cześć Gastonki, jak tam nocka minęła?:lol:

Cześć Julcia :multi:
evaxon napisał(a):
a jak jak bylam mala chcialam jezdzic smieciarką:lol:
czesc :multi:
jak sie dzisiaj czujesz Kasienko?

Ewcia , nic straconego... na marzenia zawsze przyjdzie czas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tygra napisał(a):
jaki zaciekawiony i uśmiechnięty zarazem

Cześć zapracowana Beatko :multi: :multi: :multi:

Nocka w porządku, ale już mnie lewy bok boli, bo cały czas na nim śpię, bo na plecach nie potrafię.
Poszłam rano z chłopcami na spacerek, w roli towarzyszki. Przy chodzeniu rana trochę boli :roll:
Były fotki robione, Gastuś biegał i wcinał śnieg jak szalony.
Za chwilę zabiorę się do poobrabiania fotek, i wstawię :)

Posted

szybko się wygoi, to dopiero kilka dni. Ważne że już masz to za sobą, zwłaszcza tą narkozę
czekam na fotki ale do 13 tylko mogę bo potem wychodze z biura więc bez ociągania proszę :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Na razie kilka, potem będzie więcej:

Jak rakieta:cool3: :cool3: :evil_lol:
Śliczne zdjęcia:p my też zaraz ruszamy na spacerek:cool3: :cool3:
A lekarz Ci siostra pozwolił tak szybko wstawać z łóżka i spacerować:razz: