Iza i Fidel Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kobiety,jakie lato ??!! U mnie za oknem bezkresna biel.... Jedz sobie Kasiu na zdrowie i nie mysl o lecie. Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 evaxon napisał(a):a noo:roll: niestety:roll: o boze niedlugo lato :placz: czas sie wziasc za siebie:roll: Iza i Fidel napisał(a):Kobiety,jakie lato ??!! U mnie za oknem bezkresna biel.... Jedz sobie Kasiu na zdrowie i nie mysl o lecie. Ja już chciałam wczoraj pytać, czy by mi tak przy okazji trochę tłuszczyku z tego brzucha nie wycieli, ale za szybko dali mi głupiego jasia... I leżałam na stole, i tak bardzo śmieszyły mnie lampy na suficie, że śmiałam się z nich jak wariatka, aż anestezjolożka pytała czy ja płaczę czy się śmieję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mam fotek śniegowego Gastka, może w weekend jakoś wyjdę z chłopcami to popstrykamy. Daje poprzednio weekendowe: Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 co mówisz? pwtórz.... cuuuuuuuuuudny przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Sliczne foteczki Kasiu:loveu: :loveu: Jedz siostrzyczko i się nie martw latem, jeszcze trochę czasu jest:razz: :razz: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Cześć Sisterko Koffana :loveu: :loveu: :loveu: A jak tam Twoja dietka? Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Imbir1 napisał(a):co mówisz? pwtórz.... cuuuuuuuuuudny przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Julka chciałam dać ten sam komentarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu tłuszczykiem sie nie martw .....:razz:...ja też sie opycham:oops: Quote
a_ga.isk Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jak Ty to robisz ze pstrykasz takie foteczki ? ;) Gaston to na modela ^^ Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 .pieknie sie wkomponował w te liscie heeh;-) No Kasienka jak wcina z apetytem to znaczy sie ze wrociła na dobre ehheh .wiesz ja jako mała dziewczynka chciałam zostac patologiem ;-) eheheh ..ot miałam takie dzieciece zboczenie;-) na szczescie z wiekiem mi przeszło .bleeeeeee ;-) Buziaczki Quote
Medorowa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Sisterko Koffana :loveu: :loveu: :loveu: A jak tam Twoja dietka? :siara: :siara: :evil_lol: A tak poważnie, to do dziś było w miarę dobrze, ale niestety moja żarłoczna natura wzięła górę :scream7: Ale od jutra będzie lepiej:mdrmed: :mdrmed: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu tłuszczykiem sie nie martw .....:razz:...ja też sie opycham:oops: no właśnie, w modelingu przeciez nie pracujemy ;) a_ga.isk napisał(a):Jak Ty to robisz ze pstrykasz takie foteczki ? ;) Gaston to na modela ^^ pstryka Tzcik... ja latam tylko za ciągnącym Gastonem... A tu już miałam dość i przywiązałam wariata na chwilę do drzewa by odpocząć :diabloti: zuzolandia napisał(a): wiesz ja jako mała dziewczynka chciałam zostac patologiem ;-) eheheh ..ot miałam takie dzieciece zboczenie;-) na szczescie z wiekiem mi przeszło .bleeeeeee ;-) Buziaczki o tak, sekce zwłok tez kiedyś namietnie oglądałam w tv :stupid: :stupid: :stupid: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Imbir1 napisał(a):co mówisz? pwtórz.... cuuuuuuuuuudny przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudny, naprawdę cudny ten mój wnusio:loveu: [quote] Napisał(a) evaxon a noo:roll: niestety:roll: o boze niedlugo lato :placz: czas sie wziasc za siebie:roll: Mówicie lato niedługo:razz: , przecież ja dopiero skończyłam zimowe tłuszczykowo-czekoladkowe zapasy robić:p :evil_lol: . Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 cześć Gastonki, jak tam nocka minęła?:lol: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a jak jak bylam mala chcialam jezdzic smieciarką:lol: czesc :multi: jak sie dzisiaj czujesz Kasienko? Quote
Agniest Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake: Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3: Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kasiu, na pocieszenie ci powiem, że żaden żarłok z ciebie :evil_lol: Ja zawsze wcinam całą tabliczkę czekolady (nie potrafię się oprzeć!) a pistacje też bardzo lubię, no i wszelkie inne słodkości ;) Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 madzia i medor napisał(a)::siara: :siara: :evil_lol: A tak poważnie, to do dziś było w miarę dobrze, ale niestety moja żarłoczna natura wzięła górę :scream7: Ale od jutra będzie lepiej:mdrmed: :mdrmed: :evil_lol: moje diety tez trwaja koło tygodnia... a potem brak mi silnej woli :shake: bonita napisał(a):Cudny, naprawdę cudny ten mój wnusio:loveu: Cześć Mamcia :) Ładny powiadasz? Ciekawe co będą mówić jak się z nim wybierzemy kiedyś na wystawę :razz: :razz: :razz: Imbir1 napisał(a):cześć Gastonki, jak tam nocka minęła?:lol: Cześć Julcia :multi: evaxon napisał(a):a jak jak bylam mala chcialam jezdzic smieciarką:lol: czesc :multi: jak sie dzisiaj czujesz Kasienko? Ewcia , nic straconego... na marzenia zawsze przyjdzie czas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tygra napisał(a):jaki zaciekawiony i uśmiechnięty zarazem Cześć zapracowana Beatko :multi: :multi: :multi: Nocka w porządku, ale już mnie lewy bok boli, bo cały czas na nim śpię, bo na plecach nie potrafię. Poszłam rano z chłopcami na spacerek, w roli towarzyszki. Przy chodzeniu rana trochę boli :roll: Były fotki robione, Gastuś biegał i wcinał śnieg jak szalony. Za chwilę zabiorę się do poobrabiania fotek, i wstawię :) Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 szybko się wygoi, to dopiero kilka dni. Ważne że już masz to za sobą, zwłaszcza tą narkozę czekam na fotki ale do 13 tylko mogę bo potem wychodze z biura więc bez ociągania proszę :) Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No to czekamy:cool3: :cool3: Siostra, a Ty się trochę oszczędzaj:mad: :razz: Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Na razie kilka, potem będzie więcej: nasz widok z okna Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 :oops: :oops: :oops: dziewczyny, ale ja tylko tak powoli sobie szłam... taki spacerek malutki. Gastek szedł na smyczy z Łukaszem, by mnie jego szarpania nie uszkodziły. Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Na razie kilka, potem będzie więcej: Jak rakieta:cool3: :cool3: :evil_lol: Śliczne zdjęcia:p my też zaraz ruszamy na spacerek:cool3: :cool3: A lekarz Ci siostra pozwolił tak szybko wstawać z łóżka i spacerować:razz: Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Na razie kilka, potem będzie więcej: nasz widok z okna wszystkie sa piękne i nie potrafię wskazać które naj jest superowe Quote
Recommended Posts