Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Kochane :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuje Wam za wszystkie kciuki, miłe słowa, i pamięć... Myśle, że czułam Wasze ciepłe wibracje wokół mnie ;)

[SIZE="1"]W kolejności wpisów:
[SIZE="4"]Bonita, Zuzolandia, Agniest, Imbir, AgusiaTerierka, Madzia i Medor, Evaxon, Dorrag, A_ga.isk, Alicjarydzewska, Iza i Fidel, Leemonca, Izka

Ja już znacznie lepiej niż wczoraj. Rana boli trochę, znacznie bardziej bolało wczoraj zaraz po wybudzeniu, ale dostałam całą wielką strzykawę leków przeciwbólowych, i dzięki temu całą noc przespałam prawie bezproblemowo. Prawie, bo jednak przy każdej próbie zmiany ułożenia się wybudzałam.
Łukasz dzielnie się mną wczoraj opiekował, trochę spanikował tylko jak zemdlałam...
Teraz przedemną parę dni siedzenia w domku, z czego jak zwykle Gastek cieszy sie najbardziej ;)
Jeszcze raz buziaki i uściski dla Was wszystkich :loveu:

Posted

No to się cieszę, że wszystko oki:multi::lol: Kasia odpoczywaj sobie i nie biegaj z Gastkiem na spacery żebyś sobie krzywdy nie zrobiła przy tym pociągowym psie:evil_lol:
Slemy z imbirkiem buziaki i życzonka szybkiego powrotu do pełnej sprawności:lol:

Posted

a ni emowilam ze dogomaniacke kciuki zawsze pomagaja:multi:
buziaczki kasia wracaj szybciuchno do formy :) duzo odpoczywaj bo to najwarzniejsze:)
achhh masz dzielnego chlopa:evil_lol: :loveu:

Posted

dzień dobry Kasieńko:p

Kate I Luka napisał(a):

Ja już znacznie lepiej niż wczoraj. Rana boli trochę, znacznie bardziej bolało wczoraj zaraz po wybudzeniu, ale dostałam całą wielką strzykawę leków przeciwbólowych, i dzięki temu całą noc przespałam prawie bezproblemowo. Prawie, bo jednak przy każdej próbie zmiany ułożenia się wybudzałam.
Łukasz dzielnie się mną wczoraj opiekował, trochę spanikował tylko jak zemdlałam...
Teraz przedemną parę dni siedzenia w domku, z czego jak zwykle Gastek cieszy sie najbardziej ;)
Jeszcze raz buziaki i uściski dla Was wszystkich :loveu:

Dobrze że sie już lepiej czujesz...teraz dużo odpoczywaj i zdrowiej:p

Posted

Hej, to znów ja z doskoku... Cały dzień odpoczywamy z Gastkiem, właśnie byli u mnie rodzice z dużą ilością smakołyków dla rekonwalescentki :cool3: :cool3: :cool3:

Jutro jadę na zmianę opatrunku to podejrzę tą moją ranę jak wygląda, bo szczelnie jest zaklejona, więc nawet nie wiem ile szwów mi zrobili....

Buziaki dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej, to znów ja z doskoku... Cały dzień odpoczywamy z Gastkiem, właśnie byli u mnie rodzice z dużą ilością smakołyków dla rekonwalescentki :cool3: :cool3: :cool3:

Jutro jadę na zmianę opatrunku to podejrzę tą moją ranę jak wygląda, bo szczelnie jest zaklejona, więc nawet nie wiem ile szwów mi zrobili....

Buziaki dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu:
;)tylko nie zemdlij przy tym podgladaniu

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)tylko nie zemdlij przy tym podgladaniu

No właśnie... a pomyśleć, że jak byłam mała, to wszelkie programy medyczne w tv oglądałam, operacje na żywo, wszystkie możliwe obrzydliwości... Marzyłam by byc lekarzem chirurgiem, i ludzi ciąć... A potem pewnego dnia mi się przekręciło w drugą stronę :shake: :shake: :shake:

evaxon napisał(a):
:multi: pewnie niewiele szewkow i wszystko sie pieknie zagoi:loveu:
podziel sie smakolykami:cool3:

Połowa już zjedzona :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
:razz: to wez no przynajmniej napisz co pysznego pojadacie:cool3:

eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake:
Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3:
Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake:
Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3:
Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zarłok:eviltong:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
No właśnie, a potem się dziwię skąd te fałdy na brzuchu i doopa coraz większa :oops: :oops: :oops: :oops:

pamietaj ze zima tluszczyk jest potrzebny:evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
No, szkoda tylko, że na lato łatwo go do szafy odłożyć się nie da :roll:

a noo:roll: niestety:roll: o boze niedlugo lato :placz: czas sie wziasc za siebie:roll: