a_ga.isk Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 DObrze ze juz po wszystkim :) Szybkiego powrotu do sil zycze ! :) :buzi: Quote
Jagoda1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Zdrówka, zdrówka, zdrówka:calus:, i... na spacerek:painting: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Witajcie Kochane :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuje Wam za wszystkie kciuki, miłe słowa, i pamięć... Myśle, że czułam Wasze ciepłe wibracje wokół mnie ;) [SIZE="1"]W kolejności wpisów: [SIZE="4"]Bonita, Zuzolandia, Agniest, Imbir, AgusiaTerierka, Madzia i Medor, Evaxon, Dorrag, A_ga.isk, Alicjarydzewska, Iza i Fidel, Leemonca, Izka Ja już znacznie lepiej niż wczoraj. Rana boli trochę, znacznie bardziej bolało wczoraj zaraz po wybudzeniu, ale dostałam całą wielką strzykawę leków przeciwbólowych, i dzięki temu całą noc przespałam prawie bezproblemowo. Prawie, bo jednak przy każdej próbie zmiany ułożenia się wybudzałam. Łukasz dzielnie się mną wczoraj opiekował, trochę spanikował tylko jak zemdlałam... Teraz przedemną parę dni siedzenia w domku, z czego jak zwykle Gastek cieszy sie najbardziej ;) Jeszcze raz buziaki i uściski dla Was wszystkich :loveu: Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 No to się cieszę, że wszystko oki:multi::lol: Kasia odpoczywaj sobie i nie biegaj z Gastkiem na spacery żebyś sobie krzywdy nie zrobiła przy tym pociągowym psie:evil_lol: Slemy z imbirkiem buziaki i życzonka szybkiego powrotu do pełnej sprawności:lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Super Kasiu ,że czujesz się w miarę dobrze:multi: Teraz już pójdzie ku lepszemu;) Quote
Agniest Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Buziaki również od nas :buzi: cieszymy się, że już po wszystkim. Teraz dużo odpoczywaj i wracaj do zdrowia ! Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a ni emowilam ze dogomaniacke kciuki zawsze pomagaja:multi: buziaczki kasia wracaj szybciuchno do formy :) duzo odpoczywaj bo to najwarzniejsze:) achhh masz dzielnego chlopa:evil_lol: :loveu: Quote
Medorowa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kasiu dobrze, że już wszystko ok:multi: Teraz już będzie coraz lepiej:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dziendobereik kochaniutka ;-) siuperrrrrr ze juz lepiej ;-) Teraz sobie odpoczywaj i wracaj do pełni sił ;-) Buziaczki !!!!!! Quote
DORRAG Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dzień dobry Kasieńko:p Kate I Luka napisał(a): Ja już znacznie lepiej niż wczoraj. Rana boli trochę, znacznie bardziej bolało wczoraj zaraz po wybudzeniu, ale dostałam całą wielką strzykawę leków przeciwbólowych, i dzięki temu całą noc przespałam prawie bezproblemowo. Prawie, bo jednak przy każdej próbie zmiany ułożenia się wybudzałam. Łukasz dzielnie się mną wczoraj opiekował, trochę spanikował tylko jak zemdlałam... Teraz przedemną parę dni siedzenia w domku, z czego jak zwykle Gastek cieszy sie najbardziej ;) Jeszcze raz buziaki i uściski dla Was wszystkich :loveu: Dobrze że sie już lepiej czujesz...teraz dużo odpoczywaj i zdrowiej:p Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Hej, to znów ja z doskoku... Cały dzień odpoczywamy z Gastkiem, właśnie byli u mnie rodzice z dużą ilością smakołyków dla rekonwalescentki :cool3: :cool3: :cool3: Jutro jadę na zmianę opatrunku to podejrzę tą moją ranę jak wygląda, bo szczelnie jest zaklejona, więc nawet nie wiem ile szwów mi zrobili.... Buziaki dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hej, to znów ja z doskoku... Cały dzień odpoczywamy z Gastkiem, właśnie byli u mnie rodzice z dużą ilością smakołyków dla rekonwalescentki :cool3: :cool3: :cool3: Jutro jadę na zmianę opatrunku to podejrzę tą moją ranę jak wygląda, bo szczelnie jest zaklejona, więc nawet nie wiem ile szwów mi zrobili.... Buziaki dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu: ;)tylko nie zemdlij przy tym podgladaniu Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :multi: pewnie niewiele szewkow i wszystko sie pieknie zagoi:loveu: podziel sie smakolykami:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)tylko nie zemdlij przy tym podgladaniu No właśnie... a pomyśleć, że jak byłam mała, to wszelkie programy medyczne w tv oglądałam, operacje na żywo, wszystkie możliwe obrzydliwości... Marzyłam by byc lekarzem chirurgiem, i ludzi ciąć... A potem pewnego dnia mi się przekręciło w drugą stronę :shake: :shake: :shake: evaxon napisał(a)::multi: pewnie niewiele szewkow i wszystko sie pieknie zagoi:loveu: podziel sie smakolykami:cool3: Połowa już zjedzona :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a): Połowa już zjedzona :diabloti: :razz: to wez no przynajmniej napisz co pysznego pojadacie:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 evaxon napisał(a)::razz: to wez no przynajmniej napisz co pysznego pojadacie:cool3: eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake: Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3: Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake: Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3: Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zarłok:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 evaxon napisał(a):zarłok:eviltong: No właśnie, a potem się dziwię skąd te fałdy na brzuchu i doopa coraz większa :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):No właśnie, a potem się dziwię skąd te fałdy na brzuchu i doopa coraz większa :oops: :oops: :oops: :oops: pamietaj ze zima tluszczyk jest potrzebny:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 evaxon napisał(a):pamietaj ze zima tluszczyk jest potrzebny:evil_lol: No, szkoda tylko, że na lato łatwo go do szafy odłożyć się nie da :roll: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):No, szkoda tylko, że na lato łatwo go do szafy odłożyć się nie da :roll: a noo:roll: niestety:roll: o boze niedlugo lato :placz: czas sie wziasc za siebie:roll: Quote
Recommended Posts