Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
przy znieczuleniu też jest nie wskazane jedzonko, oni jednak wolą coby pacjęt był głodny:cool3:

o rany, Kasiu to do 16.00 na głodzie? to niehumanitarne :roll: współczuję.......

Posted

Cześć Kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
Dziękuje za ciepłe słowa... spoglądam na zegarek i odliczam do 16stej :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy:

No już jest 16:00, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Wróciliśmy....
Kasia leży ja pisze :shake: , wszystko ok...ale znieczulenie (narkoza) bardzo żle działa na Kate i przy ubieraniu sie po zabiegu i po odpowiednio długim leżeniu zemdlala....więc wszystko przeciągnęło sie w czasie.

Już wszystko jest ok.....Gaston koło tezetki.....ja szykuje cos na ząb bo biedactwo głodne....

Potem pewnie tu zawita...

Dziękujemy Wszystkim za trzymanie kciuków , słowa otuchy i wsparcia

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Wróciliśmy....
Kasia leży ja pisze :shake: , wszystko ok...ale znieczulenie (narkoza) bardzo żle działa na Kate i przy ubieraniu sie po zabiegu i po odpowiednio długim leżeniu zemdlala....więc wszystko przeciągnęło sie w czasie.

Już wszystko jest ok.....Gaston koło tezetki.....ja szykuje cos na ząb bo biedactwo głodne....

Potem pewnie tu zawita...

Dziękujemy Wszystkim za trzymanie kciuków , słowa otuchy i wsparcia

kciuki puszczone i nie ma odwołania... Kasiulka wraca do zdrowia:cunao:, słyszysz.. nie ma odwołania :cunao:ONA JEST ZDROWA!!!

Posted

Strasznie się cieszę że już po wszystkim :)
Nie mogłam wcześniej tu wpadnąć, ale kciuki mocno trzymałam.
:buzi:Teraz Kasiu luzuj się i nabieraj sił, a my tu na Ciebie czekamy :D