Kate I Luka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dziękuje za ciepłe słowa... spoglądam na zegarek i odliczam do 16stej :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 uuuuuuuu, Kasia to jeszcze tyle musisz czekać????????? No ja się domyślam ile myśli ci się w głowie kotłuje:cool3: Będę trzymać kciuki:thumbs: Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dzięki Julia Gapa jestem, nie zapytałam czy moge coś jeść czy nie, a teraz się nie umiem dodzwonić do kliniki... A już taka głodna jestem Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 przy znieczuleniu też jest nie wskazane jedzonko, oni jednak wolą coby pacjęt był głodny:cool3: Quote
Agniest Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Imbir1 napisał(a):przy znieczuleniu też jest nie wskazane jedzonko, oni jednak wolą coby pacjęt był głodny:cool3: o rany, Kasiu to do 16.00 na głodzie? to niehumanitarne :roll: współczuję....... Quote
Jagoda1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kciuki i osiem łapek w pogotowiu:lol: , trzymaj się!!! Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 o 16 odchodzim od kompa coby kciuki mocno trzymac ;-) Glowa do gory Kasienko ......bedziem myslec o Tobie !!! Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Siostrzyczko ja trzymam barddzzoooo mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:wracaj szybciutko do nas:multi: Quote
DORRAG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć Kasiu:p Kate I Luka napisał(a):Dziękuje za ciepłe słowa... spoglądam na zegarek i odliczam do 16stej :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: No już jest 16:00, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 uuuuuuuu, Kasię już chyba tną??????:crazyeye::eek2: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No mam nadzieje ze juz po wszystkim !!! A teraz wracaj szybciutko do nas ;-) czekamy niecierpliwie ;-) Buziaczki kochaniutka!!! Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kasia ....trzymam już od 16 tej i bolą mnie paluszki ......zmieniam co chwilkę rączki ;) będzie dobrze :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Wróciliśmy.... Kasia leży ja pisze :shake: , wszystko ok...ale znieczulenie (narkoza) bardzo żle działa na Kate i przy ubieraniu sie po zabiegu i po odpowiednio długim leżeniu zemdlala....więc wszystko przeciągnęło sie w czasie. Już wszystko jest ok.....Gaston koło tezetki.....ja szykuje cos na ząb bo biedactwo głodne.... Potem pewnie tu zawita... Dziękujemy Wszystkim za trzymanie kciuków , słowa otuchy i wsparcia Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Łukasz, buziaki ślemy dla Kasi, możesz jej przekazać?:eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :razz:uffff Dzięki Łukasz ze napisałeś ... Kasieńko będzie dobrze ....śpij słoneczko .....i odpoczywaj . No puszczę troszkę lapiszony ;) Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kasiu odpoczywaj Słońce:buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
DORRAG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ja również śle całusy dla Kasiuni:buzi:... teraz dziewczynko odpoczywaj i nabieraj sił :p Quote
Iza i Fidel Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Boszzz,a ja nic nie wiedzialam....:oops: Kasiu,wybacz... ((((usciski)))) delikatne dla Ciebie.Nabieraj sil ! Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ooooooo to dobrze ze juz po wszystkim ;-) wypoczywaj złociutka nabieraj sil ;-) duzo zjedz i wracaj do nas ;-) Buziaczki przesyłamy !!!! Quote
leemonca Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Wróciliśmy.... Kasia leży ja pisze :shake: , wszystko ok...ale znieczulenie (narkoza) bardzo żle działa na Kate i przy ubieraniu sie po zabiegu i po odpowiednio długim leżeniu zemdlala....więc wszystko przeciągnęło sie w czasie. Już wszystko jest ok.....Gaston koło tezetki.....ja szykuje cos na ząb bo biedactwo głodne.... Potem pewnie tu zawita... Dziękujemy Wszystkim za trzymanie kciuków , słowa otuchy i wsparcia kciuki puszczone i nie ma odwołania... Kasiulka wraca do zdrowia:cunao:, słyszysz.. nie ma odwołania :cunao:ONA JEST ZDROWA!!! Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 No jasne że jest zdrowa .... Tylko odpoczywa (śpi) po tej narkozie....Jej organizm nie toleruje takich znieczulen... Pozdrawiam:) Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Strasznie się cieszę że już po wszystkim :) Nie mogłam wcześniej tu wpadnąć, ale kciuki mocno trzymałam. :buzi:Teraz Kasiu luzuj się i nabieraj sił, a my tu na Ciebie czekamy :D Quote
Recommended Posts