Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

Zmarzlo mi sie dzis po raz pierwszy tej zimy. Wrrrrr:angryy:

Ale ja nie o tym, czemu tak malo fotek???????????? Cofnelam sie az o 4 strony i znalazlam jedna, jedyna malusia foteczke :angryy: Nie do pojecia sytuacja:mad:

Pozdrowionka

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

Zmarzlo mi sie dzis po raz pierwszy tej zimy. Wrrrrr:angryy:

Ale ja nie o tym, czemu tak malo fotek???????????? Cofnelam sie az o 4 strony i znalazlam jedna, jedyna malusia foteczke :angryy: Nie do pojecia sytuacja:mad:

Pozdrowionka

Hejka... a jutro pomarzniemy jeszcze bardziej :roll: :roll: :roll:

Oj cofnij siem jeszcze trochę, w weekend było dużo fociszków :)
od strony 122 :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ale Madzia, słodko się złościsz... zwłaszcza jak tą głową kręcisz... boooskie :)

:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
Kate I Luka napisał(a):
Siostrzyczko... nie martw się, jedno Twoje słowo, a wypieszczę go i za Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

No niech już będzie, skoro nie mam inego wyjścia:placz:

Posted

madzia i medor napisał(a):

No niech już będzie, skoro nie mam inego wyjścia:placz:

Ale specjalnie dla Ciebie zrobię coś jeszcze: OBFOTKUJĘ DIKULIŃSKIEGO, i zadedykuję specjalnie FOR YOU :cool2:

Posted

niki_ill napisał(a):
Sie cofnelam :evil_lol: Miodzio masz piecha :loveu:

Hyh, prababcia mojej Nerusi tez jest Montana Nostrum:evil_lol: huehuehue

Pozdrowionka:razz:

no widzisz, nie ma to jak znaleźć przodków, bo tyle można się dowiedzieć... Podejrzewam, że jakby tak przeanalizować każdego rodowodowego psa - połowa Polski była by spokrewniona :)

Posted

teqquila napisał(a):
witam moze i ja sie pojawie u Ciebie Kasiu w Katowicach jeszcze tam nie bylam kiedy ta wystawa?? moze i Ciotke Julie wyciagniemy :evil_lol:

jeee, no było by cool na maxa :multi: :multi: :multi:
17 marca są boksie :) a Katowice to nie lada gratka... MASA psiurów, i co jeden to piękniejszy :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ale specjalnie dla Ciebie zrobię coś jeszcze: OBFOTKUJĘ DIKULIŃSKIEGO, i zadedykuję specjalnie FOR YOU :cool2:

No i już Cię koffam siostrzyczko:loveu: :loveu: :loveu: :cool3:

Posted

no to my sie jeszcze zastanowimy zobaczymy jaka pogoda bedzie:P bo jak snieg to odpada no chyba ze transport bedziemy powiedz mi czy dogi tez sa w ten sam dzien? jak tak to moze z simbik sie zabierzemy jak bedzie miala wolne miejsca:)

Posted

teqquila napisał(a):
no to my sie jeszcze zastanowimy zobaczymy jaka pogoda bedzie:P bo jak snieg to odpada no chyba ze transport bedziemy powiedz mi czy dogi tez sa w ten sam dzien? jak tak to moze z simbik sie zabierzemy jak bedzie miala wolne miejsca:)

Dogi też:
sobota

Bokser (German Boxer)
Dog argentyński (Dogo Argentino)
Dog kanaryjski (Dogo Canario)

Posted

no widzisz, nie ma to jak znaleźć przodków, bo tyle można się dowiedzieć... Podejrzewam, że jakby tak przeanalizować każdego rodowodowego psa - połowa Polski była by spokrewniona

Tak niestety jest:shake: Dlatego wazne sa wszystkie sprowadzone do Polski boksery. Doplyw swierzej krwi :lol: :multi:

A kto sie wybierze na wystawe do Sopotu :razz: ?

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:-( :-( :-( a ja tam przeczytałam... jak się zmawiasz przeciwko mnie :-( :-( :-( córeczkę sobie załatwiasz... a ja tylko mamusię chciałam mieć :-( :-( :-(

Ojj i mam wyrzuty:placz: :placz: Ja Ci zaraz znajdę jakieś dziecko:cool3: , a jak nie, to się podzielę swoim:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ojj i mam wyrzuty:placz: :placz: Ja Ci zaraz znajdę jakieś dziecko:cool3: , a jak nie, to się podzielę swoim:cool3:

;) no, od razu lepiej...

Oki kobitki, ja lecę do wanny, potem szybko kolacyjkę przygotować dla Tzcika, bo niedługo z pracki wraca...
Papatki Kochaniutkie, śpijcie dobrze :)

Posted

a nam chodzilo o dogi niemieckie ale jak sa dogi to i niemieckie :P:d mowisz ze furrore robi :diabloti: mlody przystojny dobrze zbudowany i ma hodowle boksiow zyc nie umierac :P:d ah te moje marzenia :diabloti:

Posted

niki_ill napisał(a):

A kto sie wybierze na wystawe do Sopotu :razz: ?

oj my na pewno nie :cool1:
teqquila napisał(a):
a nam chodzilo o dogi niemieckie ale jak sa dogi to i niemieckie :P:d mowisz ze furrore robi :diabloti: mlody przystojny dobrze zbudowany i ma hodowle boksiow zyc nie umierac :P:d ah te moje marzenia :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a_ga.isk napisał(a):
Witam i czesc ;)
A zarazem dobranoc :D

Berek Solenizantko wczorajsza :)

Posted

wszystko będzie dobrze !!! nie możesz się zamartwiać, wiem, że tak łatwo się mówi gdy się tego nie przeżywa, ale wszystko będzie OK i tylko tak powinnaś o tym myśleć :)