niki_ill Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witam Zmarzlo mi sie dzis po raz pierwszy tej zimy. Wrrrrr:angryy: Ale ja nie o tym, czemu tak malo fotek???????????? Cofnelam sie az o 4 strony i znalazlam jedna, jedyna malusia foteczke :angryy: Nie do pojecia sytuacja:mad: Pozdrowionka Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 niki_ill napisał(a):Witam Zmarzlo mi sie dzis po raz pierwszy tej zimy. Wrrrrr:angryy: Ale ja nie o tym, czemu tak malo fotek???????????? Cofnelam sie az o 4 strony i znalazlam jedna, jedyna malusia foteczke :angryy: Nie do pojecia sytuacja:mad: Pozdrowionka Hejka... a jutro pomarzniemy jeszcze bardziej :roll: :roll: :roll: Oj cofnij siem jeszcze trochę, w weekend było dużo fociszków :) od strony 122 :) Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ale Madzia, słodko się złościsz... zwłaszcza jak tą głową kręcisz... boooskie :) :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Siostrzyczko... nie martw się, jedno Twoje słowo, a wypieszczę go i za Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) No niech już będzie, skoro nie mam inego wyjścia:placz: Quote
niki_ill Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sie cofnelam :evil_lol: Miodzio masz piecha :loveu: Hyh, prababcia mojej Nerusi tez jest Montana Nostrum:evil_lol: huehuehue Pozdrowionka:razz: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a): No niech już będzie, skoro nie mam inego wyjścia:placz: Ale specjalnie dla Ciebie zrobię coś jeszcze: OBFOTKUJĘ DIKULIŃSKIEGO, i zadedykuję specjalnie FOR YOU :cool2: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 niki_ill napisał(a):Sie cofnelam :evil_lol: Miodzio masz piecha :loveu: Hyh, prababcia mojej Nerusi tez jest Montana Nostrum:evil_lol: huehuehue Pozdrowionka:razz: no widzisz, nie ma to jak znaleźć przodków, bo tyle można się dowiedzieć... Podejrzewam, że jakby tak przeanalizować każdego rodowodowego psa - połowa Polski była by spokrewniona :) Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 witam moze i ja sie pojawie u Ciebie Kasiu w Katowicach jeszcze tam nie bylam kiedy ta wystawa?? moze i Ciotke Julie wyciagniemy :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 teqquila napisał(a):witam moze i ja sie pojawie u Ciebie Kasiu w Katowicach jeszcze tam nie bylam kiedy ta wystawa?? moze i Ciotke Julie wyciagniemy :evil_lol: jeee, no było by cool na maxa :multi: :multi: :multi: 17 marca są boksie :) a Katowice to nie lada gratka... MASA psiurów, i co jeden to piękniejszy :) Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ale specjalnie dla Ciebie zrobię coś jeszcze: OBFOTKUJĘ DIKULIŃSKIEGO, i zadedykuję specjalnie FOR YOU :cool2: No i już Cię koffam siostrzyczko:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no to my sie jeszcze zastanowimy zobaczymy jaka pogoda bedzie:P bo jak snieg to odpada no chyba ze transport bedziemy powiedz mi czy dogi tez sa w ten sam dzien? jak tak to moze z simbik sie zabierzemy jak bedzie miala wolne miejsca:) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 :-( :-( :-( a ja tam przeczytałam... jak się zmawiasz przeciwko mnie :-( :-( :-( córeczkę sobie załatwiasz... a ja tylko mamusię chciałam mieć :-( :-( :-( Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 teqquila napisał(a):no to my sie jeszcze zastanowimy zobaczymy jaka pogoda bedzie:P bo jak snieg to odpada no chyba ze transport bedziemy powiedz mi czy dogi tez sa w ten sam dzien? jak tak to moze z simbik sie zabierzemy jak bedzie miala wolne miejsca:) Dogi też: sobota Bokser (German Boxer) Dog argentyński (Dogo Argentino) Dog kanaryjski (Dogo Canario) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 A dodam, że sędzią boksiów będzie Bojan MATAKOVIĆ z Chorwacji, co to wśród dziewczyn zawsze furrorę robi :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
niki_ill Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no widzisz, nie ma to jak znaleźć przodków, bo tyle można się dowiedzieć... Podejrzewam, że jakby tak przeanalizować każdego rodowodowego psa - połowa Polski była by spokrewniona Tak niestety jest:shake: Dlatego wazne sa wszystkie sprowadzone do Polski boksery. Doplyw swierzej krwi :lol: :multi: A kto sie wybierze na wystawe do Sopotu :razz: ? Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a)::-( :-( :-( a ja tam przeczytałam... jak się zmawiasz przeciwko mnie :-( :-( :-( córeczkę sobie załatwiasz... a ja tylko mamusię chciałam mieć :-( :-( :-( Ojj i mam wyrzuty:placz: :placz: Ja Ci zaraz znajdę jakieś dziecko:cool3: , a jak nie, to się podzielę swoim:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojj i mam wyrzuty:placz: :placz: Ja Ci zaraz znajdę jakieś dziecko:cool3: , a jak nie, to się podzielę swoim:cool3: ;) no, od razu lepiej... Oki kobitki, ja lecę do wanny, potem szybko kolacyjkę przygotować dla Tzcika, bo niedługo z pracki wraca... Papatki Kochaniutkie, śpijcie dobrze :) Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):;) no, od razu lepiej... :multi: :multi: :multi: :multi: Dobranoc sister:loveu: :loveu: :loveu: My też mykamy spać:lol: Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a nam chodzilo o dogi niemieckie ale jak sa dogi to i niemieckie :P:d mowisz ze furrore robi :diabloti: mlody przystojny dobrze zbudowany i ma hodowle boksiow zyc nie umierac :P:d ah te moje marzenia :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witam i czesc ;) A zarazem dobranoc :D Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 niki_ill napisał(a): A kto sie wybierze na wystawe do Sopotu :razz: ? oj my na pewno nie :cool1: teqquila napisał(a):a nam chodzilo o dogi niemieckie ale jak sa dogi to i niemieckie :P:d mowisz ze furrore robi :diabloti: mlody przystojny dobrze zbudowany i ma hodowle boksiow zyc nie umierac :P:d ah te moje marzenia :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a_ga.isk napisał(a):Witam i czesc ;) A zarazem dobranoc :D Berek Solenizantko wczorajsza :) Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dziewczyny, to już dziś mnie będą ciąć, wycinać guza i szyć.... Zasnąć wczoraj nie umiałam, stale myślałam o tym dzisiejszym zabiegu. Mam nadzieję, że jeszcze do Was wrócę :-( Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Doberek kochaniutka ;-) my zasypani ;-) i dalej pada sniezek ;-)Zuzol ani mysli wyłazic na dwór eheh;-) Buziaczki Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nie martw sie ///// bedziemy myslami z Toba ;-) kciuki tez bedziemy ytzymac ........ bedzie dobrze !!!!!! Quote
Agniest Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wszystko będzie dobrze !!! nie możesz się zamartwiać, wiem, że tak łatwo się mówi gdy się tego nie przeżywa, ale wszystko będzie OK i tylko tak powinnaś o tym myśleć :) Quote
Recommended Posts