Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p A u mnie już porządnie śnieg sypie i nie wiem czy mam się z tego cieszyć czy nie:razz: Cześć :multi: U nas też sypie, choć już tak tylko odrobinkę... [quote name='Russelka']Prześliczne psisko! Ma przeurocze spojrzenie :loveu: Będę Was odiwedzac- także czekam na więcej foteczek :cool3: Wita Cię serdecznie, zaraz skoczę z rewizytą :) [quote name='madzia i medor']Cześć siostrzyczko:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Heeeloł Sister już nie jedynaczko :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witanko kochana Kasienko ;-) sypie sniezek ..fajnieeeeee ;-)...oby tylko mrozik byl bo znowu maras sie zrobi eheh;-) Buziaczki Cześć Zuzolki... A tu jakby z nadejściem śniegu ciutkę cieplej się zrobiło, i w centrum już chlapa była... A u mnie śniegu duuuużo, Gastek miał frajdę i wcinał śnieg :cool3: Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Wita Cię serdecznie, zaraz skoczę z rewizytą :) Heeeloł Sister już nie jedynaczko :evil_lol: Taa, byłam 'se' jedynaczką i wszystko było tylko dla mnie, a teraz muszę się dzielić:mad: :mad: :mad: Dziś tak zimno, że normalnie ja swoim maleństwom to ubranka na siq ubiorę:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Taa, byłam 'se' jedynaczką i wszystko było tylko dla mnie, a teraz muszę się dzielić:mad: :mad: :mad: jakbym moja starszą siostrę słyszała, też wiecznie marudzi, że wszytsko zawsze było: podziel się z Kasią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: madzia i medor napisał(a): Dziś tak zimno, że normalnie ja swoim maleństwom to ubranka na siq ubiorę:cool3: Zimno, zimno... a na jutro zapowiadają około - 9, a temperatura odczuwalna: do - 20 stopni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PS. No i wreszcie ubranka się przydadzą :) Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):jakbym moja starszą siostrę słyszała, też wiecznie marudzi, że wszytsko zawsze było: podziel się z Kasią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I mnie to też teraz spotka:placz: :placz: Ale Dikusiem się nie podzielę:diabloti: [QUOTE-Kate I Luka;2824176] Zimno, zimno... a na jutro zapowiadają około - 9, a temperatura odczuwalna: do - 20 stopni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PS. No i wreszcie ubranka się przydadzą :) Wkońcu:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale Dikusiem się nie podzielę:diabloti: to musisz przyjechac do Katowic na światówkę, bo inaczej ja go będę przytulać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :pjak dojede do Katowców to mam nadzieje spotkać rodzinkę;) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pjak dojede do Katowców to mam nadzieje spotkać rodzinkę;) A ja mam nadzieję, że dam rade odnaleźć boksie wśród tego tłumu... A potem będzie tylko z górki ;) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Zima idzie dziewczyny :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 czesc heyah jest bowski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jamnik TO PIES OBRONNY tak piśza oni sie znaja :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć Gastonki:multi:, a u nas nawet płatek śniegu nie spadł:cool3: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 FAJNEEEEEEEEE ;-) Obys Kasienko nie wykrakała ;-) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Gastonki:multi:, a u nas nawet płatek śniegu nie spadł:cool3: Zapowiadają, że śnieg idzie od nas do Was... Koło 3- ciej godziny ma padać w Wawie... to u Was trochę wcześniej.... Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 naprawdę?????:multi::multi::multi::multi::multi: ale ekstra, nareszcie troszkę białego puszku:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Imbir1 napisał(a):naprawdę?????:multi::multi::multi::multi::multi: ale ekstra, nareszcie troszkę białego puszku:lol: naprawdę... a ma byc temperatury koło -5 stopni, a odczuwalne do około - 20stu !!! Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :cool3::cool3::cool3: ta druga temperatura to niebardzo mi się podoba:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 ...mi też, zważywszy, że już przy - 5 marznę :shake: Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 u nas dziś było tylko -2, a ja zmarzłam straszliwie:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Witaj w klubie zmarzluchów :multi: Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hehehe, jutro wyciągam cieplejszą kurteczkę:roll: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 a ja rajstopy :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 rajstopki to ja już dzisiaj miałam pod spodenkami:p spadam do łóżeczka, bo mam jutro ciężki dzień:cool3: Dobrej nocki kochani:lol: Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):to musisz przyjechac do Katowic na światówkę, bo inaczej ja go będę przytulać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: To był cios poniżej pasa:zly7: :zly7: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 :bye: :bye: :bye: :bye: dobranoc :sleep2: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a):To był cios poniżej pasa:zly7: :zly7: Siostrzyczko... nie martw się, jedno Twoje słowo, a wypieszczę go i za Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ale Madzia, słodko się złościsz... zwłaszcza jak tą głową kręcisz... boooskie :) Quote
Recommended Posts