Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DORRAG']Dzień dobry:p
A u mnie już porządnie śnieg sypie i nie wiem czy mam się z tego cieszyć czy nie:razz:
Cześć :multi: U nas też sypie, choć już tak tylko odrobinkę...

[quote name='Russelka']Prześliczne psisko! Ma przeurocze spojrzenie :loveu: Będę Was odiwedzac- także czekam na więcej foteczek :cool3:
Wita Cię serdecznie, zaraz skoczę z rewizytą :)

[quote name='madzia i medor']Cześć siostrzyczko:cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
Heeeloł Sister już nie jedynaczko :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Witanko kochana Kasienko ;-) sypie sniezek ..fajnieeeeee ;-)...oby tylko mrozik byl bo znowu maras sie zrobi eheh;-)
Buziaczki

Cześć Zuzolki... A tu jakby z nadejściem śniegu ciutkę cieplej się zrobiło, i w centrum już chlapa była... A u mnie śniegu duuuużo, Gastek miał frajdę i wcinał śnieg :cool3:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Wita Cię serdecznie, zaraz skoczę z rewizytą :)

Heeeloł Sister już nie jedynaczko :evil_lol:

Taa, byłam 'se' jedynaczką i wszystko było tylko dla mnie, a teraz muszę się dzielić:mad: :mad: :mad:

Dziś tak zimno, że normalnie ja swoim maleństwom to ubranka na siq ubiorę:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Taa, byłam 'se' jedynaczką i wszystko było tylko dla mnie, a teraz muszę się dzielić:mad: :mad: :mad:

jakbym moja starszą siostrę słyszała, też wiecznie marudzi, że wszytsko zawsze było: podziel się z Kasią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziś tak zimno, że normalnie ja swoim maleństwom to ubranka na siq ubiorę:cool3:

Zimno, zimno... a na jutro zapowiadają około - 9, a temperatura odczuwalna: do - 20 stopni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

PS. No i wreszcie ubranka się przydadzą :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
jakbym moja starszą siostrę słyszała, też wiecznie marudzi, że wszytsko zawsze było: podziel się z Kasią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I mnie to też teraz spotka:placz: :placz: Ale Dikusiem się nie podzielę:diabloti:

[QUOTE-Kate I Luka;2824176] Zimno, zimno... a na jutro zapowiadają około - 9, a temperatura odczuwalna: do - 20 stopni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

PS. No i wreszcie ubranka się przydadzą :)

Wkońcu:cool3:

Posted

Ale Dikusiem się nie podzielę:diabloti:

to musisz przyjechac do Katowic na światówkę, bo inaczej ja go będę przytulać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pjak dojede do Katowców to mam nadzieje spotkać rodzinkę;)
A ja mam nadzieję, że dam rade odnaleźć boksie wśród tego tłumu... A potem będzie tylko z górki ;)

Posted

czesc heyah jest bowski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a jamnik TO PIES OBRONNY tak piśza oni sie znaja :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Gastonki:multi:, a u nas nawet płatek śniegu nie spadł:cool3:

Zapowiadają, że śnieg idzie od nas do Was... Koło 3- ciej godziny ma padać w Wawie... to u Was trochę wcześniej....

Posted

Imbir1 napisał(a):
naprawdę?????:multi::multi::multi::multi::multi: ale ekstra, nareszcie troszkę białego puszku:lol:

naprawdę... a ma byc temperatury koło -5 stopni, a odczuwalne do około - 20stu !!!

Posted

Kate I Luka napisał(a):
to musisz przyjechac do Katowic na światówkę, bo inaczej ja go będę przytulać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

To był cios poniżej pasa:zly7: :zly7: