Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Doberek wszystkim... A ja dziś miałam ładną pobódkę.... Spię, i nagle słyszę takie cichutkie: Kasia... Ja nic... Po chwili trochę głośniejsze: Kasia.... Ja nadal zero reakcji... Po chwili znów głośniejsze: Kasia... Ja nadal półśpiąc : yyyhhyyy... A Łukasz: Spisz???? Ja: no już nie... A Łukasz na to: bo ja wstaje, ide śniadanie robić jakbyś spała to bym CI zamknął drzwi, żeby Cię nie obudzić .... :roll: :roll: :roll: :roll: A teraz wczoraj Gastuś grzejący panu miejsce w pościeli : :razz:ale pańcio ma dobrze tak pięknie nagrzana pościólka Pobudka niesamowita :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chociaż ja mam w niedziele podobnie ....Rudy chcesz kawę ...cisz a .....kawę chcesz bo ide robić .....no to rób:angryy: Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To twój Gastek ma lepsze pochodzenie od ciebie :diabloti: śliczni przodkowie!!! Quote
DORRAG Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzień dobry Gastonki:p Ale Gastuś ma ślicznych przodków... szkoda że ja nic nie wiem o przodkach mojej Fiony. Prababcia - matka matki matki HONORATA Alfa Hara śliczną Gastuś ma prababcię:loveu: A jakiego pięknego tatusia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jejku tyle slicznych psiekow ^^ Najbardziej spodobal mi sie dziadek- ojciec ojca :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Hello...wrócilismy z długiego spacerku i mamy dla Was foteczki: Quote
DORRAG Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 śliczne fotki:loveu: :loveu: Ale musieliście Gastusia wymęczyć że tak padł:evil_lol: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 DORRAG napisał(a): Ale musieliście Gastusia wymęczyć że tak padł:evil_lol: :loveu: o tak... padł... ale ja jeszcze bardziej się umęczyłam... Mam prawą rękę o kilka centymetrów dłuższą. Gaston to pies idiota, jeśli chodzi o chodzenie na smyczy. Marzę by była już zmiana czasu i długo wieczorem było jasno, będę mogła z nim popracować jak w zeszłym roku ze smaczkami i chodzeniem przy nodze. Teraz niestety jak wychodzę z pracy jest ciemno i nie ma szans na jakiekolwiek szkolenia... Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudne foteczki ....a Gastus cóż mówić....:loveu: Quote
dbsst Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Kate I Luka'] booooooooooooooooooowskie foty dzi jaką on ma sylwetke:loveu: :loveu: :loveu: zakochana po uszy w tym żółtym złodzieju niewinnych serc :loveu: ostatnia fota max :multi: czesc w ogóle dawno mnie ni ebyło bij:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 fotki piekne .. ale.... Gastek piekniejszy :loveu: Quote
izka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Śliczne chłopaczysko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Gastuś pięknie dziękuje za wszelkie pochwały, i posyła lizki swoim długim jęzorem Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']Gastuś pięknie dziękuje za wszelkie pochwały, i posyła lizki swoim długim jęzorem :loveu::loveu::loveu::loveu:dziękuję Gastunio Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ojeja jeja jaki buziaczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kitka20 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ten języczek mniam cudaśny. P.S. ewaxon ooo avek zmieniłaś fajniutki Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kitka20 napisał(a):Ten języczek mniam cudaśny. P.S. ewaxon ooo avek zmieniłaś fajniutki :cool3: czas na zmiany:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 A tu taka ciekawostka,wybrane z ksiażki....: Zakreślony przeze mnie Jamnik nie jest jedynym tu psem raczej nie obronnym,chyba że o czymś nie wiem :) Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']A tu taka ciekawostka,wybrane z ksiażki....: Zakreślony przeze mnie Jamnik nie jest jedynym tu psem raczej nie obronnym,chyba że o czymś nie wiem :) Ha, ha, ha... Corgi to dopiero wielki łobronny pies. Szczek, szczek..., nie mówiąc o Shipperke:evil_lol: , Charty to przynajmniej są duże:p Co to za interesująca księga:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Ta książka to: Encyklopiedia Życia Codziennego 8 "Szkolenie psa" :p :p :p A tu coś na początek tygodnia, i 5 dni pracy które przed nami: Quote
e.v.a Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Kate I Luka'] A tu coś na początek tygodnia, i 5 dni pracy które przed nami: hahaha biedny Janek zostal sam :lol: a co do tego jamnika to uwiezcie ze bywaja bojowe jamniki :lol: Quote
DORRAG Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dzień dobry:p [quote name='Kate I Luka'] A tu coś na początek tygodnia, i 5 dni pracy które przed nami: :evil_lol: :evil_lol:To jest dobre:evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 pedzący z wiatrem........ ;-) Witanko kochaniutka ....nadrobiłam 2 dniowe zaleg losci i jestem na biezaco eheheh.......pozdrawiam milutko ...... Boszzzzzzzz ale jestem nieprzytomna hehehe... Quote
Recommended Posts