Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam fotki dziadzia Gastonka :)
ENFANT TERRIBLE Nostrum- śliczny, pamiętam go z wystaw.
(jego mama to MONTANA Nostrum, więc nasze boksie to rodzinka, może daleka, ale zawsze rodzinka )

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, jak przeżyliście wichurę w nocy? u nas strasznie wiuchało i piorunami waliło.... sunie nam się do łóżka pakowały, nawet Żaba - agresor wymiękła :)

Posted

[quote name='bonita']Znalazłam fotki dziadzia Gastonka :)
ENFANT TERRIBLE Nostrum- śliczny, pamiętam go z wystaw.
(jego mama to MONTANA Nostrum, więc nasze boksie to rodzinka, może daleka, ale zawsze rodzinka )

Witaj rodzinko w takim bądź razie :cool3:
A powiem szczerze, na weekend zaplanowałam sobie tez pooglądanie wszystkich przodków Gastka, tak się w Twojej galerii naoglądałam ;)

[quote name='Agniest']Hej, jak przeżyliście wichurę w nocy? u nas strasznie wiuchało i piorunami waliło.... sunie nam się do łóżka pakowały, nawet Żaba - agresor wymiękła :)
Hej... a przeżyliśmy...Choć bałam się bardzo. Wieczorem światło nam migało, już myślałam, że będzie problem z prądem... Czekałam na Łukasza do 00.30 bo był w pracy długo a ja się martwiłam, potem zasnąć nie mogłam, bo wiało, grad leciał, błyskało się , i wogóle koszmar....
A dziś zaspałam do pracy... Od 9tej powinnam już pracować, a obudziłam się 9.16 :-o :-o :-o

Posted

Cześć Chojraczki:loveu: :loveu: :loveu:
Wczoraj kąpałam sie przy świecach, prawie jak aromoterapia, tylko, że świczki bezzapachowe;) :evil_lol: A o 22 już z Rudzielcem spaliśmy spokojnie:loveu:

Posted

Witanko kochaniutka ;-)..... arystokracja w rodzinie ;-) no no ....
U Was tez takie gradobicie było ??? matkooo mysłałam ze mi szyby powybija w oknach .bleeee .......
Buziaczki dla Gastusia ;-)

Posted

ello
no no piękny dziadek :crazyeye: ale jaki dziadek taki wnusio :diabloti:
co do wiuwania , ja trzymałam dach mojej chaty a moje dziewczyny z Waciakiem na czele dostali amoku , uwielbiają taką pogodę , brakowało im tylko do szczęścia ze trzech metrów śniegu :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Chojraczki:loveu: :loveu: :loveu:
Wczoraj kąpałam sie przy świecach, prawie jak aromoterapia, tylko, że świczki bezzapachowe;) :evil_lol: A o 22 już z Rudzielcem spaliśmy spokojnie:loveu:
Cześć Madziu... ja też już wczoraj drżałam, czy świeczek nie będę rostawiała :roll:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj śpioszku
ale Gastonek ma przystojnego dziadka;)

Hej Alutku , a pewnie że przystojny dziadzio, po kimś Gastuś sexy musi być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='zuzolandia']Witanko kochaniutka ;-)..... arystokracja w rodzinie ;-) no no ....
U Was tez takie gradobicie było ??? matkooo mysłałam ze mi szyby powybija w oknach .bleeee .......
Buziaczki dla Gastusia ;-)

Oj było gradobicie okropne... Wiało i dmuchało, aż Gastek zdziwiony zaglądał do okna co się wyrabia :shake: :shake: :shake:

Muszę dziweczyny z Wami się czymś podzielić, bo uśmiałam się co niemiara...
NA innym blogu przeczytałam takiego newsa, i niemogłam się powstrzymać przed niezacytowaniem tego :

Powiem wam tylko ze dzisiaj sie zalamalam... na innym forum dziewczyna chwalila sie ze jej beagle urodzil szczeniaka (w sumie 4 ale tylko jeden przezyl :/ )... zapytalam czy ma rodowod i oto jaka odp otrzymalam:

Cytat:Nie ma rodowodu, ale ma metrykę Żeby pies miał rodowód musi być wystawiony na co najmniej trzech wystawach. A moi rodzice nie mają czasu, żeby nas tak wozić po wystawach ;(

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :grins:

Posted

Dynia napisał(a):
ello
no no piękny dziadek :crazyeye: ale jaki dziadek taki wnusio :diabloti:

dobrze powiedziane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dynia napisał(a):

co do wiuwania , ja trzymałam dach mojej chaty a moje dziewczyny z Waciakiem na czele dostali amoku , uwielbiają taką pogodę , brakowało im tylko do szczęścia ze trzech metrów śniegu :eviltong: :eviltong:

No tak... Twój Waciak to na mrozy w sam raz się nadaje.... a Gastkowi doopka marznie w mig:shake: :shake: :shake:

Posted

Cześć kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
Witaj rodzinko w takim bądź razie :cool3:
A powiem szczerze, na weekend zaplanowałam sobie tez pooglądanie wszystkich przodków Gastka, tak się w Twojej galerii naoglądałam ;)

Tak.... Ja też chętnie pooglądabym przodków Gastusia:multi:

A tak wogóle to mamy Weekendzik:multi: :multi:

Posted

Czesc ;) Co u was w Pl tez wichura byla? U nas kolo morza bylo strasznie ... Polowa drog pozamykanych, jak ojczym wracal z pracy 2 busy lezaly w rowie (doraga zajmujaca mu pol godziny zajela mu 2) a w radiu apelowali zeby nie wychodzic z domu bez potrzeby ehhh... a co do tego rodowodu... dziewczyna odp mi... z jej odp wyszlo ze jej suczka ma dopiero 10 miesiecy i juz miala male :shock:

Posted

Doberek wszystkim...

A ja dziś miałam ładną pobódkę....
Spię, i nagle słyszę takie cichutkie: Kasia... Ja nic... Po chwili trochę głośniejsze: Kasia.... Ja nadal zero reakcji... Po chwili znów głośniejsze: Kasia... Ja nadal półśpiąc : yyyhhyyy... A Łukasz: Spisz???? Ja: no już nie...
A Łukasz na to: bo ja wstaje, ide śniadanie robić jakbyś spała to bym CI zamknął drzwi, żeby Cię nie obudzić ....
:roll: :roll: :roll: :roll:

A teraz wczoraj Gastuś grzejący panu miejsce w pościeli :

Posted

Dzień dobry kasiu:p

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A ja za to dzisiaj pospałam sobie za wszystkie czasy:evil_lol: , bo obudziłam sie gdzieś tak o godzinie 10:p

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Doberek wszystkim...

A ja dziś miałam ładną pobódkę....
Spię, i nagle słyszę takie cichutkie: Kasia... Ja nic... Po chwili trochę głośniejsze: Kasia.... Ja nadal zero reakcji... Po chwili znów głośniejsze: Kasia... Ja nadal półśpiąc : yyyhhyyy... A Łukasz: Spisz???? Ja: no już nie...
A Łukasz na to: bo ja wstaje, ide śniadanie robić jakbyś spała to bym CI zamknął drzwi, żeby Cię nie obudzić ....
:roll: :roll: :roll: :roll:

Oplułam monitor ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: Sympatycznie;)
Gastuś to jest po prostu; cud, miód i orzeszki w czekoladzie;) :loveu: :loveu:
A widzę, że ma nawet obróżkę do kompleciku:cool3: :cool3:

Posted

[SIZE="3"]Przysiadłam, i poszukałam przodków Gastka...

Najpierw strona matki:
Mama:
KLEMENTYNKA Agalia

:lol:

Dziadek - ojciec matki
BRISANT vom Hause Rehberg

Pradziadek - ojciec ojca matki
Int.Ch. IBSEN v.d. Sembacher Flur

Prababcia - matka ojca matki
Int.Ch. FINESSE vom Steinmeister-Teich

Babcia - matka matki
Ch.Pl. DASZA Eliotana

Pradziadek - ojciec matki matki
VDH-Ch. Atibox sg-jgd
ROLEX v. Eulenhorst

Prababcia - matka matki matki
HONORATA Alfa Hara

Strona ojca:
Ojciec
Ch.PL., MŁ.Ch.PL. Zw.Kl.'03
GASTON z Krainy Szczęścia

Dziadek - ojciec ojca
Int.Ch. Ch.Pl.,Lt, Mł.Ch.Pl
ENFANT TERRIBLE Nostrum

Pradziadek - ojciec ojca
NINO v. Hause Rehberg

Prababcia - matka ojca ojca
MONTANA Nostrum

Babcia - matka ojca
Ch.Pl,Ch.RPA
Beharim VIVA LUNA

:shake: nie umiem znaleźć fotki babci

Pradziadek - ojciec matki ojca
ADAR of Beharim
:shake: też nie mam fotki

Prababka - matka matki ojca
OMORPHIA PAPAROUNA of Beharim

Posted

[quote name='Kate I Luka']

Babcia - matka ojca
Ch.Pl,Ch.RPA
Beharim VIVA LUNA
:shake: nie umiem znaleźć fotki babci

Pradziadek - ojciec matki ojca
ADAR of Beharim

Prababka - matka matki ojca
OMORPHIA PAPAROUNA of Beharim

Całe stadko przodków-super:loveu:

Beharim-ów chyba nie znajdziesz:shake: , pani Bachurzewska( hod. Z Krainy Szczęścia) hodowała Boksie pod takim przydomkiem kiedy mieszkała w RPA, ale nigdzie ich fotek nie widziałam:cool3: .