zuzolandia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wierze ....ze sie zaczynasz denerwowac ...... ja idac na jakikolwiek badania badz zabiegi denerwuje sie juz conajmniej z tygodniowym wyprzeddzeniem .... a juz nie mowie co sie ze mna dzieje w owym wybranym dniu ...... No w kazdym razie kciuki w srode trzymamy mocnooooo ;-) Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 kciuki to juz teraz zaczynamy trzymac bedzie dobrze :) Quote
teqquila Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 my tez bedziemy trzymac kciuki !!! bedziesz czula ze dgm trzyma tyle kciukow za Ciebie Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Koffane jesteście :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 to specjalnie dla Was zaśpiewam i zagram jeszcze serenadę.... a teraz lecę z Gastkiem na siq i koopkę i do wanny :) Papatki wszytskim :loveu: Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć Gastonki:multi: odmeldowujemy się, zaległości nadrobiłam:lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Co do pieprzyków i znamion ...mam ostempelkowaną siostrę i koniecznie chcieli jej pousuwać kilka pieprzów ale starszy lekarz jakiś tam pan z tytułami jej odradził kazał tylko uwazać na urazy i ostrożnie ze słonkiem...a z koliei koleżanka miała usuwane w Gliwicach przez chirurga onkologa i ma paskudn blizny ..... mnie też ścigają z 1 podejrzanego na nodze ...ale noga mi jeszcze nie odpadła więc go nie ruszam.Wycieli mnie połowe w środku to niech zewnętrze pozostawią nieruszonę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasia tnij to cholerstwo jak najszybciej. Mnie stary lekarz też powiedział żebym tylko uważała i nie ruszała, ale mnie się coś mój pieprzyk nie spodobał i poszłam dalej. Na onkologii wylądowałam. Mam 15cm. szramę, przesunięte mięśnie żeby nie było dziury po usunięciu i usunięte węzły chłonne. Okzało, że mój pieprzyk stał się aktywny. Po badaniach okazało się że czerniak, całe szczęście, ze wcześniej zareagowałam bo nie wiem jak by się to skończyło. Wiele się nauczyłam i wole mieć bilizny i żyć niż nic z tym nie robić Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Imbir1 napisał(a):Cześć Gastonki:multi: odmeldowujemy się, zaległości nadrobiłam:lol: Kasia tnij to cholerstwo jak najszybciej. Mnie stary lekarz też powiedział żebym tylko uważała i nie ruszała, ale mnie się coś mój pieprzyk nie spodobał i poszłam dalej. Na onkologii wylądowałam. Mam 15cm. szramę, przesunięte mięśnie żeby nie było dziury po usunięciu i usunięte węzły chłonne. Okzało, że mój pieprzyk stał się aktywny. Po badaniach okazało się że czerniak, całe szczęście, ze wcześniej zareagowałam bo nie wiem jak by się to skończyło. Wiele się nauczyłam i wole mieć bilizny i żyć niż nic z tym nie robić :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: Julia nawet nie strasz... Ja też faktycznie już wolę mieć blizny... Rak u mnie w rodzinie niestety powszechny, dziadkowie umarli na raka, wujek też... Jestem może przewrażliwiona, ale wolę mieć z głowy... A Tobie się faktycznie udało, całe szczęscie.... Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dziendoberek Kasienko;-) pogoda jaka jest kazdy widzi badz słyszy ;-)...czy my w koncy bedziemy miec normalna zime ? ze sniegiem mrozem ? gdyby jednak okazalo sie z enie ;-) to ja chce JUZ LATOOO ;-) Buziaczki przesyłamy Quote
Agniest Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć Kasiu :multi: idę do ciebie odprężyć się, bo u ciebie tak zawsze kolorowo i obrazkowo i czytam..... a ty na zabieg idziesz ! Nie znam się na medycynie, ale chyba lepiej rzeczywiście to usunąć, zawsze lepiej dmuchać na zimne. Kciuki z naszej strony też masz zapewnione ! :thumbs: I nic się nie martw - mój mąż mdleje nawet przy pobieraniu krwi, autentycznie ! Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek Kasienko;-) pogoda jaka jest kazdy widzi badz słyszy ;-)...czy my w koncy bedziemy miec normalna zime ? ze sniegiem mrozem ? gdyby jednak okazalo sie z enie ;-) to ja chce JUZ LATOOO ;-) Buziaczki przesyłamy Cześć Zuzolki :multi: :multi: :multi: Ja też chcę już lato :) [quote name='Agniest'] Kciuki z naszej strony też masz zapewnione ! :thumbs: I nic się nie martw - mój mąż mdleje nawet przy pobieraniu krwi, autentycznie ! dziękuję /// :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to piesio co mi zawsze humor poprawia: Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [SIZE="3"]Wolno, lecz w sposob nieunikniony ...........zblizamy sie do weekendu !!! Quote
DORRAG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć kasiu:p [quote name='Kate I Luka']Wolno, lecz w sposob nieunikniony ...........zblizamy sie do weekendu !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I to mnie najbardziej cieszy:p:multi: Quote
Medorowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć Kasiu:multi: :multi: W Twojej galerii, to zawsze wesoło:multi: Ale jestem padnięta po tej cholernej pracy, ja chcę w toto-lotka wygrać:placz: Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='DORRAG']cześć kasiu:p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I to mnie najbardziej cieszy:p:multi: hej :multi: :multi: :multi: mnie też :cool3: [quote name='madzia i medor']Cześć Kasiu:multi: :multi: W Twojej galerii, to zawsze wesoło:multi: Ale jestem padnięta po tej cholernej pracy, ja chcę w toto-lotka wygrać:placz: ja też chcę w totka wygrać... albo jakis spadek po nieistniejącej supermilionerce z rodzinki :cool3: :cool3: :cool3: [SIZE="3"]Wiesz, ze zyjesz w roku 2007, kiedy: [SIZE="2"] 1. Niechcacy wprowadzasz haslo do mikrofalowki. 2. Od lat nie ukladales pasjansa prawdziwymi kartami. 3. Masz 15 numerow telefonow do twojej czteroosobowej rodziny 4. Wysylasz maile do osoby przy sasiednim biurku 5. Nie utrzymujesz kontaktu z rodzina i znajomymi, ktorzy nie maja maila. 6. Po dlugim dniu pracy odbierasz telefon mowiac nazwe firmy. 7. Kiedy dzwonisz z domu wciskasz najpierw 9 lub 0 8. Od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz dla trzeciej z kolei firmy. 10. Dowiadujesz sie z wiadomosci, ze zostales zwolniony z pracy. 11. Twoj szef nie umialby wykonywac twojej pracy. 12. Zatrzymujesz samochod pod blokiem i dzwonisz z komorki do domu, zeby ktos zszedl i pomogl ci wypakowac zakupy. 13. Kazda reklama ma na dole adres www. 14.Wychodzac bez telefonu komorkowego, ktorego nie uzywales przez ostatnie 20 lub 30 (lub 60) lat, wpadasz w panike i wracasz po niego do domu. 15. Wstajesz rano i wchodzisz na Internet, zanim wypijesz kawe. 16. Odwracasz glowe na boki, zeby sie usmiechnac. 17. Czytasz to i sie zasmiewasz. 18. Nawet gorzej; wiesz juz dokladnie, komu to przeslesz. 19. Jestes zbyt zajety, zeby zauwazyc, ze nie bylo punktu 9. 20. Przesunales strone do gory, zeby sprawdzic, ze nie bylo punktu 9. A teraz smiejesz sie z siebie! Quote
Kitka20 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wiesz, ze zyjesz w roku 2007, kiedy: 1. Niechcacy wprowadzasz haslo do mikrofalowki. 2. Od lat nie ukladales pasjansa prawdziwymi kartami. 3. Masz 15 numerow telefonow do twojej czteroosobowej rodziny 4. Wysylasz maile do osoby przy sasiednim biurku 5. Nie utrzymujesz kontaktu z rodzina i znajomymi, ktorzy nie maja maila. 6. Po dlugim dniu pracy odbierasz telefon mowiac nazwe firmy. 7. Kiedy dzwonisz z domu wciskasz najpierw 9 lub 0 8. Od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz dla trzeciej z kolei firmy. 10. Dowiadujesz sie z wiadomosci, ze zostales zwolniony z pracy. 11. Twoj szef nie umialby wykonywac twojej pracy. 12. Zatrzymujesz samochod pod blokiem i dzwonisz z komorki do domu, zeby ktos zszedl i pomogl ci wypakowac zakupy. 13. Kazda reklama ma na dole adres www. 14.Wychodzac bez telefonu komorkowego, ktorego nie uzywales przez ostatnie 20 lub 30 (lub 60) lat, wpadasz w panike i wracasz po niego do domu. 15. Wstajesz rano i wchodzisz na Internet, zanim wypijesz kawe. 16. Odwracasz glowe na boki, zeby sie usmiechnac. 17. Czytasz to i sie zasmiewasz. 18. Nawet gorzej; wiesz juz dokladnie, komu to przeslesz. 19. Jestes zbyt zajety, zeby zauwazyc, ze nie bylo punktu 9. 20. Przesunales strone do gory, zeby sprawdzic, ze nie bylo punktu 9. A teraz smiejesz sie z siebie! Kasiu dobre ale się uśmiałam. Pozdrawiamy razem z Tequilą Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']to specjalnie dla Was zaśpiewam i zagram jeszcze serenadę.... a teraz lecę z Gastkiem na siq i koopkę i do wanny :) Papatki wszytskim :loveu::multi:wow jak bowsko śpiewsz ;) [quote name='Kate I Luka']Wolno, lecz w sposob nieunikniony ...........zblizamy sie do weekendu !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobuje mnie się ten człowieczek ... a ja mam weekend bardzo blisko bo jutro pracuję tylko od 7-10:multi::multi::multi: koleżanka oddaje mi godziny:p Quote
teqquila Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 witam WAs:) rzeczywiscie nie zaowazylam ze 9 punktu nie ma, superowe :) zdjecia tyz slodkie Quote
e.v.a Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 haha cholera przesunelam zeby zobaczyc ze nie ma napewno 9 hahahah czesc:D Quote
bonita Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 O qurcze ale tu wesoło macie :) :) :) Trochę się przestraszyłam jak zobaczyłam tylko sam początek [quote name='Kate i Luka'] Wolno, lecz w sposob nieunikniony ...........zblizamy sie do weekendu !!! Ale się okazało że to o Weekend chodzi:multi: Quote
Medorowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka'] 1. Niechcacy wprowadzasz haslo do mikrofalowki. 2. Od lat nie ukladales pasjansa prawdziwymi kartami. 3. Masz 15 numerow telefonow do twojej czteroosobowej rodziny 4. Wysylasz maile do osoby przy sasiednim biurku 5. Nie utrzymujesz kontaktu z rodzina i znajomymi, ktorzy nie maja maila. 6. Po dlugim dniu pracy odbierasz telefon mowiac nazwe firmy. 7. Kiedy dzwonisz z domu wciskasz najpierw 9 lub 0 8. Od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz dla trzeciej z kolei firmy. 10. Dowiadujesz sie z wiadomosci, ze zostales zwolniony z pracy. 11. Twoj szef nie umialby wykonywac twojej pracy. 12. Zatrzymujesz samochod pod blokiem i dzwonisz z komorki do domu, zeby ktos zszedl i pomogl ci wypakowac zakupy. 13. Kazda reklama ma na dole adres www. 14.Wychodzac bez telefonu komorkowego, ktorego nie uzywales przez ostatnie 20 lub 30 (lub 60) lat, wpadasz w panike i wracasz po niego do domu. 15. Wstajesz rano i wchodzisz na Internet, zanim wypijesz kawe. 16. Odwracasz glowe na boki, zeby sie usmiechnac. 17. Czytasz to i sie zasmiewasz. 18. Nawet gorzej; wiesz juz dokladnie, komu to przeslesz. 19. Jestes zbyt zajety, zeby zauwazyc, ze nie bylo punktu 9. 20. Przesunales strone do gory, zeby sprawdzic, ze nie bylo punktu 9. A teraz smiejesz sie z siebie! Cholera, sporo się zgadza:roll: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie wrocilam sprawdzić, czy rzeczywiście nie ma punktu 9, to świadczy o jeszcze większym moim lenistwie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 A u mnie najbardzij zgadzają się te :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a): 4. Wysylasz maile do osoby przy sasiednim biurku 6. Po dlugim dniu pracy odbierasz telefon mowiac nazwe firmy. 11. Twoj szef nie umialby wykonywac twojej pracy. 14.Wychodzac bez telefonu komorkowego, ktorego nie uzywales przez ostatnie 20 lub 30 (lub 60) lat, wpadasz w panike i wracasz po niego do domu. Quote
tygra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ale superaśny szkielecik :) punkty też fajowe Quote
Recommended Posts