a_ga.isk Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czesc... nareszcie mam czas poogladac galerie :) Quote
Medorowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kasiu, a co tu taka cisza u Was:cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Kasiu, a co tu taka cisza u Was:cool3: :cool3:Kasia przekonuje Łukasza w kwestii drugiego boxia;) Quote
izka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Sliczny staruni boksio. Ja tez długo namawiałam Tezecika mojego na drugą schroniskowa biedę,pozytywnej odpowiedzi nigdy sie nie doczekałam:cool3: więc zrobilam niespodziankę , przywiozłam drugiego boksera i pokochał:loveu: bardzo szybciutko:lol: :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Zaniedbałam Was wczoraj trochę bo włączyłam sobie filmik na dvd i oglądałam :lol: A dziś już po biegańsku z Gastkiem, wygonił nas deszcz, a jak rano otworzyłam oczy to świeciło ładnie słonko. Zaraz śniadanko, i laba cały dzień... Siedzimy znów z Gastkiem sami, a Tzcik pracuje, i pracuje i praceje :shake: :shake: :shake: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):Zaniedbałam Was wczoraj trochę bo włączyłam sobie filmik na dvd i oglądałam :lol: A dziś już po biegańsku z Gastkiem, wygonił nas deszcz, a jak rano otworzyłam oczy to świeciło ładnie słonko. Zaraz śniadanko, i laba cały dzień... Siedzimy znów z Gastkiem sami, a Tzcik pracuje, i pracuje i praceje :shake: :shake: :shake:u nas słonko świeciło chyba 10 minut:angryy:i znów szaro i buro ....mimo to dzień doberek;) Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 No i wyszło znów słoneczko, poświeciło 5 minut i znów leje... No wiecie co, kto zamawiał taką pogodę? Gastek z tęsknym wzrokiem do okna przyklejony, wolne mam to poszlibyśmy pobrykać na dłużej , a tu takie coś.... Quote
DORRAG Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ceść kasiu:p Kate I Luka napisał(a):No i wyszło znów słoneczko, poświeciło 5 minut i znów leje... No wiecie co, kto zamawiał taką pogodę? Gastek z tęsknym wzrokiem do okna przyklejony, wolne mam to poszlibyśmy pobrykać na dłużej , a tu takie coś.... U mnie dzisiaj taka sama pogoda, tak na zmianę świeci słonko i pada deszcz:roll: ...okropnie Quote
e.v.a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czesc:D a u nas ladnie jest :eviltong: tylko wiater wieje :razz: Quote
bonita Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A u mnie raz słońce, raz deszcz. Najgorsze to to błoto do domu na łapkach wnoszone, wolała bym śnieżek :). Quote
mar....ka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A ja nie chcę sniegu, juz wole to co jest teraz, mógłby tylko mniej wiać wiatr. Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Hej wszystkim :multi: :multi: :multi: Spacerek był, i błotko na łapkach też... A wczoraj dopiero co psiaka wykąpałam całego, i się ślicznie błyszczał i pachniał. Dziś była powtórka z rozrywki, ale tylko łapek. Przed chwilą dopiero wstałam, bo się położyliśmy z rudym na dżemkę. Teraz on tarmosi swoją nową maskotkę, ja kawkę popijam, i dalej czekamy na Łukasza :roll: :roll: :roll: Quote
Imbirka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 cześć Gastonki:multi:, chyba Łukasz przyjechał skoro was nie ma:roll: Quote
tygra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dobry wieczór ja kcem fotek z dzisiejszego błotka Quote
Iza i Fidel Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ej,no wlasnie ja tez mialam nadzieje poogladac przystojniaka !!:mad: Wpadam tu juz rzadko i na dodatek zdjec nie ma :( Prosze natychmiast sie poprawic !! Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Gastonki:multi:, chyba Łukasz przyjechał skoro was nie ma:roll: A przyjechał, przyjechał wreszcie do nas ;) tygra napisał(a):dobry wieczór ja kcem fotek z dzisiejszego błotka Nie ma fotek z błotka... W pojedynkę idąc z Gastkiem nie jestem w stanie robić zdjęć- gamoń szarpie jak szalony... A tak wogóle to witanko dla wszystkich. I znów standardowo - work time a za oknem słoneczko i piękna pogoda.... Quote
Iza i Fidel Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):Nie ma fotek z błotka... W pojedynkę idąc z Gastkiem nie jestem w stanie robić zdjęć- gamoń szarpie jak szalony... To tak jak u nas ...Sama wiele zdjec napstrykalam,ale zadno nie bylo dobre.Na niektorych byl kikutek,na innych kawalek ucha... To zrob mu fotki jak spi,chociaz takie na otarcie lez :placz: Jak widze Twoj avatarek z usmiechnietym Gastonkiem,to mi sie humor poprawia :) Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Iza i Fidel napisał(a):To tak jak u nas ...Sama wiele zdjec napstrykalam,ale zadno nie bylo dobre.Na niektorych byl kikutek,na innych kawalek ucha... To zrob mu fotki jak spi,chociaz takie na otarcie lez :placz: Jak widze Twoj avatarek z usmiechnietym Gastonkiem,to mi sie humor poprawia :) Oki, dzis się postaram o poprawę :) Quote
bonita Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A ja zawsze sama fotki musiem robić, nikt mi nie chce diaboliqw zabawiać, czasem się tylko dzieci zlitują, ale z wielką łachą. Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witanko Gastusiowa ;-) pieknie dziekuje za sliczne obrazki ;-) Buziaczki Quote
Recommended Posts