Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczny staruni boksio.
Ja tez długo namawiałam Tezecika mojego na drugą schroniskowa biedę,pozytywnej odpowiedzi nigdy sie nie doczekałam:cool3: więc zrobilam niespodziankę , przywiozłam drugiego boksera i pokochał:loveu: bardzo szybciutko:lol: :lol:

Posted

Zaniedbałam Was wczoraj trochę bo włączyłam sobie filmik na dvd i oglądałam :lol:

A dziś już po biegańsku z Gastkiem, wygonił nas deszcz, a jak rano otworzyłam oczy to świeciło ładnie słonko. Zaraz śniadanko, i laba cały dzień...
Siedzimy znów z Gastkiem sami, a Tzcik pracuje, i pracuje i praceje :shake: :shake: :shake:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Zaniedbałam Was wczoraj trochę bo włączyłam sobie filmik na dvd i oglądałam :lol:

A dziś już po biegańsku z Gastkiem, wygonił nas deszcz, a jak rano otworzyłam oczy to świeciło ładnie słonko. Zaraz śniadanko, i laba cały dzień...
Siedzimy znów z Gastkiem sami, a Tzcik pracuje, i pracuje i praceje :shake: :shake: :shake:
u nas słonko świeciło chyba 10 minut:angryy:i znów szaro i buro ....mimo to
dzień doberek;)

Posted

No i wyszło znów słoneczko, poświeciło 5 minut i znów leje... No wiecie co, kto zamawiał taką pogodę?
Gastek z tęsknym wzrokiem do okna przyklejony, wolne mam to poszlibyśmy pobrykać na dłużej , a tu takie coś....

Posted

Ceść kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
No i wyszło znów słoneczko, poświeciło 5 minut i znów leje... No wiecie co, kto zamawiał taką pogodę?
Gastek z tęsknym wzrokiem do okna przyklejony, wolne mam to poszlibyśmy pobrykać na dłużej , a tu takie coś....

U mnie dzisiaj taka sama pogoda, tak na zmianę świeci słonko i pada deszcz:roll: ...okropnie

Posted

Hej wszystkim :multi: :multi: :multi:

Spacerek był, i błotko na łapkach też... A wczoraj dopiero co psiaka wykąpałam całego, i się ślicznie błyszczał i pachniał.
Dziś była powtórka z rozrywki, ale tylko łapek.

Przed chwilą dopiero wstałam, bo się położyliśmy z rudym na dżemkę. Teraz on tarmosi swoją nową maskotkę, ja kawkę popijam, i dalej czekamy na Łukasza :roll: :roll: :roll:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Gastonki:multi:, chyba Łukasz przyjechał skoro was nie ma:roll:

A przyjechał, przyjechał wreszcie do nas ;)

tygra napisał(a):
dobry wieczór
ja kcem fotek z dzisiejszego błotka

Nie ma fotek z błotka... W pojedynkę idąc z Gastkiem nie jestem w stanie robić zdjęć- gamoń szarpie jak szalony...

A tak wogóle to witanko dla wszystkich. I znów standardowo - work time a za oknem słoneczko i piękna pogoda....

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Nie ma fotek z błotka... W pojedynkę idąc z Gastkiem nie jestem w stanie robić zdjęć- gamoń szarpie jak szalony...

To tak jak u nas ...Sama wiele zdjec napstrykalam,ale zadno nie bylo dobre.Na niektorych byl kikutek,na innych kawalek ucha...
To zrob mu fotki jak spi,chociaz takie na otarcie lez :placz:
Jak widze Twoj avatarek z usmiechnietym Gastonkiem,to mi sie humor poprawia :)

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
To tak jak u nas ...Sama wiele zdjec napstrykalam,ale zadno nie bylo dobre.Na niektorych byl kikutek,na innych kawalek ucha...
To zrob mu fotki jak spi,chociaz takie na otarcie lez :placz:
Jak widze Twoj avatarek z usmiechnietym Gastonkiem,to mi sie humor poprawia :)

Oki, dzis się postaram o poprawę :)