Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alu oplułam monitor wyobrażając to sobie... I siebie zamrożoną oczywiście też....:lol: :lol: :lol: :lol:
:oops:....o rany ...popszątaj;)

Kate I Luka napisał(a):
Właśnie otrzymałam informację, że w jutrzejszym Dzienniku Zachodnim będzie "nasz" artykuł dotyczący dzików...

o to rano lecę do kiosku:multi:

Posted

majoka napisał(a):
Dzika trachnął mój teść.....

domyśliłam się :)
tygra napisał(a):
dzień dobry wieczór

Cześć Beatko :multi:
dbsst napisał(a):
ZŁA odpowiedź...............ZAŁATWISZ skan ni ezrobisz nam chyba takiej przykrosci :smokin: 8) MUSIMY Was obejrzeć :icon_roc:

:oops: :oops: okej , okej ;)
madzia i medor napisał(a):
Cześć koffffaani:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Madziunia zajrzała :multi:
zuzolandia napisał(a):
Witajcie kochane Gastonkowe ludziki ;-)
Pozdrowionka przesyłamy ;-)

Witaj Kochana Zuzankowa ludziczko :p
bonita napisał(a):
Dzień Dobry! Dziś sobota weekend jest, a Wy spicie?

Dobry dobry... musiałam iść wcześnie spać, by dziś od rana w pracy siedzieć :shake: :shake: :shake:
Alicjarydzewska napisał(a):

o to rano lecę do kiosku:multi:

kurcze ja też poleciałam, ale nie umiem znaleźć... Chyba , że coś z terminem pomyliłam... Ale wczoraj mi mówili, że jutro. To chyba dziś co nie? :hmmmm: :hmmmm:

Posted

Cześć kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
No nie ma nic w dzinniku... przejrzałam gazetę 3 razy i nic nie znalazłam. Nie wiem. W poniedziałek zadzownię do tej babki zapytać o co chodzi....

Jak to nie ma...a może to nie miało być dzisiaj, jak się coś dowiesz to od razu pisz.

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć kasiu:p
Jak to nie ma...a może to nie miało być dzisiaj, jak się coś dowiesz to od razu pisz.

madzia i medor napisał(a):
Doberek Gastonki Chojraczkowate;) :razz: :razz:
A myślałam, że Was dzisiaj w gazetce zobaczę:razz:

Imbir1 napisał(a):
cześć Gastonk:multi:, ala zmyła z tym artykułem, a ja się już nastawiłam, ze was zobaczę i poczytam:p

Hej dziweczyny... No właśnie nie wiem czemu tak wyszło, że nas wyrolowali. Może w poniedziałek? Dowiem się .... Chyba dziki są małoatrakcynym artykułem :mad: :mad: :mad:

Ja przyszłam z pracy, zjadłam rosołek, a teraz sprzątam, piorę, dogo, i piffko trinkam :)

Posted

Imbir1 napisał(a):
ja nadrabiam zaległości na dogo, później jeszcze fotki wkleję, a psy padły i śpią:p

Zazdraszczam Ci Julia tej dwójeczki.... Ja już Łukaszowi od dawna dupę truję o drugiego fafluna... Ale jakoś przekabacic go nie mogę :-( :-( :-(

Posted

A proszę Cię bardzo...
Ja rodziców nakręcam na jakąś bide boksiową ze schronu, bo jak im w lipcu zdechł poprzedni psiurek tak nudy w domu, i tata nie ma z kim spacerować. Radochę ma nieziemską jak wpadamy my i idzie z Gastkiem. Ale nie dają się namówić, bo wreszcie w te wakacje mogli wyjechać na normalne wczasy, a tak ich pies ograniczał... A ja nawet się zaoferowałam, że jak będą chcieli gdzieś jechać to pies z Gastkeim da sobie radę świetnie, a ja miałabym radochę... Ale chyba nic z tego :shake: :shake: :shake:

Posted

Wczoraj z Łukaszem wspominaliśmy naszego poprzedniego Fredusia

• To zdjęcia jak już zaczynał biedaczek chudnąć wycieńczony chorobą :-( :-( :-( z maja 2006. W lipcu już go nie było z nami :-( :-( :-(

• Posted

Jak oglądamy jego zdjęcia to dopiero teraz zauważamy, że mordzia tak siwa była... Jakos wtedy tego nie dostrzegałam...
    Tym bardziej, że praktycznie do samego końca szalał i brykał jak młodziak :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
    Jak oglądamy jego zdjęcia to dopiero teraz zauważamy, że mordzia tak siwa była... Jakos wtedy tego nie dostrzegałam...
    Tym bardziej, że praktycznie do samego końca szalał i brykał jak młodziak :)

to tak jak mój, też tego nie dostrzegałam i jeszcze byłam oburzona jak ktoś stwierdził, ze z niego taki staruszek:cool3:, naprawdę tego nie widziałam, a i on do samego końca był zwariowany:lol: