Kate I Luka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Agniest napisał(a):hej! a u mnie psice tylko adresownik mają na obroży.... na dalekiej prowincji o chipach chyba nikt nie słyszał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A powracając do wczorajszego tematu, to tak się przejęłam waszym odchudzaniem, że na basen wieczorem popędziłam, przepłynęłam tam i z powrotem i ...... jakoś mięśnie mi wysiadły .....:oops: Przedwczoraj gadalam z koleżanką, tez się na basen zapisała, na aquaaerobik. COście sie tak dziewczyny zmobilizowały?... Popadam w kompleksy.... Quote
Agniest Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kasiu, basen to tylko tak jednorazowo..... no chyba, że się zmobilizuję :) Quote
niki_ill Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No zobaczcie ilez to psiurków wśród nas zaczipowanych chodzi Moje burki tez sa zaczipowane. W Gdansku to obowiazkowe, placi za to miasto. Pozdrawiamy Chojraka :loveu: Quote
Dynia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 pozdrowienia dla Chojraka :multi: a basenik polecam , choć i u mnie z mobilizacją krucho :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Agniest napisał(a):Kasiu, basen to tylko tak jednorazowo..... no chyba, że się zmobilizuję :) też bym się zmobilizowała... ale z czasem kiepsko... musiałabym mieć jakieś 2,5 godź na to - dojazd do centrum, popływać i spowrotem :shake: a szkoda, bo pływać uwielbiam DORRAG napisał(a):cześć Kasiu:p Cześć Kochaniutka :multi: :multi: :multi: niki_ill napisał(a):Moje burki tez sa zaczipowane. W Gdansku to obowiazkowe, placi za to miasto. Pozdrawiamy Chojraka :loveu: No to fajnie macie w Gdańsku, że miasto płaci... Katowice nigdy by na to nie wpadły... madzia i medor napisał(a):Doberek Kasieńko:multi: :multi: doberek Magdusiu :) Dynia napisał(a):pozdrowienia dla Chojraka :multi: a basenik polecam , choć i u mnie z mobilizacją krucho :diabloti: a dziękuje dziękuje, pozdrawiam też :) Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 o kurcze basenik nam też by się przydał, na wiosnę chodziłyśmy z koleżankami a teraz jakoś sie nie możemy zgadać:cool3: Obok mojej pracy budują aquapark, wreszcie będę miała blisko, prosto z pracy na basen i do domu:multi: Quote
Medorowa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Imbir1 napisał(a):o kurcze basenik nam też by się przydał, na wiosnę chodziłyśmy z koleżankami a teraz jakoś sie nie możemy zgadać:cool3: Obok mojej pracy budują aquapark, wreszcie będę miała blisko, prosto z pracy na basen i do domu:multi: Ale Ci fajnie:placz: :placz: Quote
zuzolandia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dobry wieczorek Gastusie ;-).... no prosze ...odchudzanie,baseny .... A ja nie bede sie katowac ;-) eheheheheheh Buzioki Quote
mar....ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cholerka ja tez się odchudzić, nie duzo tak z piec kilo. Figury i tak nigdy super nie bedę maiła, bo mam na czym siedzieć i uda ech szkoda gadać. pocieszam sie patrząc na Lopezkę ona tez dupiata i jeszcze na dodatek tyłek ubezpiecza (przynajmniej w jakimś brukowcu pisli) i udziska tez ma hehe. Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Cześć Zuzolki :multi: :multi: :multi: majoka napisał(a):Cholerka ja tez się odchudzić, nie duzo tak z piec kilo. Figury i tak nigdy super nie bedę maiła, bo mam na czym siedzieć i uda ech szkoda gadać. pocieszam sie patrząc na Lopezkę ona tez dupiata i jeszcze na dodatek tyłek ubezpiecza (przynajmniej w jakimś brukowcu pisli) i udziska tez ma hehe. Hihi, to tak jak ja... Łukasz mi stale powtarza , że mam tyłek jak J Lo... Quote
e.v.a Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kate I Luka napisał(a): Hihi, to tak jak ja... Łukasz mi stale powtarza , że mam tyłek jak J Lo... :evil_lol: ale komplemenciarz:evil_lol: czesc :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: ale komplemenciarz:evil_lol: czesc :multi: :multi: :multi: a jak :razz: :razz: :razz: :razz: Ja wczoraj padłam... wieczorem dopadly mnie bóle, wszystkiego, łącznie z paznokciami. Już myślałam, że grypsko bankowe. Ale wzięłam masę tabletek, i nawet dziś funkcjonuję jakoś.... Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :multi:doberek... a ja cierpię na brak snu ...jakoś tak ciągle mi spanka mało.... Kurcze mi też mus jednak schudnąć ...bo jak to będzie wyglądać jak po epoce lodowcowej jakiś młody naukowiec mnie odmrozi a ja taka upasiona:razz: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:doberek... a ja cierpię na brak snu ...jakoś tak ciągle mi spanka mało.... Kurcze mi też mus jednak schudnąć ...bo jak to będzie wyglądać jak po epoce lodowcowej jakiś młody naukowiec mnie odmrozi a ja taka upasiona:razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alu oplułam monitor wyobrażając to sobie... I siebie zamrożoną oczywiście też....:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Właśnie otrzymałam informację, że w jutrzejszym Dzienniku Zachodnim będzie "nasz" artykuł dotyczący dzików... Quote
DORRAG Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć kasiu:p Kate I Luka napisał(a):Właśnie otrzymałam informację, że w jutrzejszym Dzienniku Zachodnim będzie "nasz" artykuł dotyczący dzików... Jak kupisz gazetkę to musisz się nam tutaj pochwalić i wleić artykuł:cool3: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 o jej czekam na skan gazety :evil_lol: czesc Kasiu Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć kasiu:p Jak kupisz gazetkę to musisz się nam tutaj pochwalić i wleić artykuł:cool3: dbsst napisał(a):o jej czekam na skan gazety :evil_lol: czesc Kasiu ćeść dziewczyny :multi: :multi: :multi: Postaram się załatwić skan :) Quote
mar....ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Na dziku, to sie wyleguje mój sucz :diabloti: A na skan tez czekam, paskudne dziczyska Łukasza bedą straszyły :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 majoka napisał(a):Na dziku, to sie wyleguje mój sucz :diabloti: a najpierw go sama :2gunfire: :snipersm: :snipersm: .......... :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):ćeść dziewczyny :multi: :multi: :multi: Postaram się załatwić skan :) ZŁA odpowiedź...............ZAŁATWISZ skan ni ezrobisz nam chyba takiej przykrosci :smokin: 8) MUSIMY Was obejrzeć :icon_roc: Quote
Recommended Posts