Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agniest napisał(a):
hej! a u mnie psice tylko adresownik mają na obroży.... na dalekiej prowincji o chipach chyba nikt nie słyszał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
A powracając do wczorajszego tematu, to tak się przejęłam waszym odchudzaniem, że na basen wieczorem popędziłam, przepłynęłam tam i z powrotem i ...... jakoś mięśnie mi wysiadły .....:oops:

Przedwczoraj gadalam z koleżanką, tez się na basen zapisała, na aquaaerobik. COście sie tak dziewczyny zmobilizowały?...
Popadam w kompleksy....

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agniest napisał(a):
Kasiu, basen to tylko tak jednorazowo..... no chyba, że się zmobilizuję :)

też bym się zmobilizowała... ale z czasem kiepsko... musiałabym mieć jakieś 2,5 godź na to - dojazd do centrum, popływać i spowrotem :shake: a szkoda, bo pływać uwielbiam
DORRAG napisał(a):
cześć Kasiu:p

Cześć Kochaniutka :multi: :multi: :multi:
niki_ill napisał(a):
Moje burki tez sa zaczipowane. W Gdansku to obowiazkowe, placi za to miasto.

Pozdrawiamy Chojraka :loveu:

No to fajnie macie w Gdańsku, że miasto płaci... Katowice nigdy by na to nie wpadły...
madzia i medor napisał(a):
Doberek Kasieńko:multi: :multi:

doberek Magdusiu :)
Dynia napisał(a):
pozdrowienia dla Chojraka :multi:
a basenik polecam , choć i u mnie z mobilizacją krucho :diabloti:

a dziękuje dziękuje, pozdrawiam też :)

Posted

o kurcze basenik nam też by się przydał, na wiosnę chodziłyśmy z koleżankami a teraz jakoś sie nie możemy zgadać:cool3:
Obok mojej pracy budują aquapark, wreszcie będę miała blisko, prosto z pracy na basen i do domu:multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
o kurcze basenik nam też by się przydał, na wiosnę chodziłyśmy z koleżankami a teraz jakoś sie nie możemy zgadać:cool3:
Obok mojej pracy budują aquapark, wreszcie będę miała blisko, prosto z pracy na basen i do domu:multi:

Ale Ci fajnie:placz: :placz:

Posted

Cholerka ja tez się odchudzić, nie duzo tak z piec kilo. Figury i tak nigdy super nie bedę maiła, bo mam na czym siedzieć i uda ech szkoda gadać. pocieszam sie patrząc na Lopezkę ona tez dupiata i jeszcze na dodatek tyłek ubezpiecza (przynajmniej w jakimś brukowcu pisli) i udziska tez ma hehe.

Posted

Cześć Zuzolki :multi: :multi: :multi:

majoka napisał(a):
Cholerka ja tez się odchudzić, nie duzo tak z piec kilo. Figury i tak nigdy super nie bedę maiła, bo mam na czym siedzieć i uda ech szkoda gadać. pocieszam sie patrząc na Lopezkę ona tez dupiata i jeszcze na dodatek tyłek ubezpiecza (przynajmniej w jakimś brukowcu pisli) i udziska tez ma hehe.

Hihi, to tak jak ja... Łukasz mi stale powtarza , że mam tyłek jak J Lo...

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Hihi, to tak jak ja... Łukasz mi stale powtarza , że mam tyłek jak J Lo...

:evil_lol: ale komplemenciarz:evil_lol:
czesc :multi: :multi: :multi:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: ale komplemenciarz:evil_lol:
czesc :multi: :multi: :multi:

a jak :razz: :razz: :razz: :razz:

Ja wczoraj padłam... wieczorem dopadly mnie bóle, wszystkiego, łącznie z paznokciami. Już myślałam, że grypsko bankowe. Ale wzięłam masę tabletek, i nawet dziś funkcjonuję jakoś....

Posted

:multi:doberek...
a ja cierpię na brak snu ...jakoś tak ciągle mi spanka mało....
Kurcze mi też mus jednak schudnąć ...bo jak to będzie wyglądać jak po epoce lodowcowej jakiś młody naukowiec mnie odmrozi a ja taka upasiona:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:doberek...
a ja cierpię na brak snu ...jakoś tak ciągle mi spanka mało....
Kurcze mi też mus jednak schudnąć ...bo jak to będzie wyglądać jak po epoce lodowcowej jakiś młody naukowiec mnie odmrozi a ja taka upasiona:razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alu oplułam monitor wyobrażając to sobie... I siebie zamrożoną oczywiście też....:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Cześć kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
Właśnie otrzymałam informację, że w jutrzejszym Dzienniku Zachodnim będzie "nasz" artykuł dotyczący dzików...

Jak kupisz gazetkę to musisz się nam tutaj pochwalić i wleić artykuł:cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć kasiu:p

Jak kupisz gazetkę to musisz się nam tutaj pochwalić i wleić artykuł:cool3:

dbsst napisał(a):
o jej czekam na skan gazety :evil_lol:

czesc Kasiu

ćeść dziewczyny :multi: :multi: :multi:

Postaram się załatwić skan :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
ćeść dziewczyny :multi: :multi: :multi:

Postaram się załatwić skan :)

ZŁA odpowiedź...............ZAŁATWISZ skan ni ezrobisz nam chyba takiej przykrosci :smokin: 8) MUSIMY Was obejrzeć :icon_roc: