Kate I Luka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Dzieńdoberek wszystkim.... Zuzulki, a Wy znów w nocnych Marków się bawiłyście? Oj co urlop, to urlop.... Quote
Agniest Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 kobitki, to bardziej kobiece będziemy jak trochę krągłości nam się pojawi :) jak się kiedyś odchudzałam to biust mi się też odchudził :( więc może zostańmy takie jakie jesteśmy :) Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Agniest napisał(a):kobitki, to bardziej kobiece będziemy jak trochę krągłości nam się pojawi :) jak się kiedyś odchudzałam to biust mi się też odchudził :( więc może zostańmy takie jakie jesteśmy :) :lol: :lol: :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 [SIZE="7"]ZAPRASZAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38169 Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dzień dobry Chojraczki kochane:loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Co trzeba zrobic zeby adoptowac wirtualnie psieska ;-)..np Oskara ? Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 zuzolandia napisał(a):Co trzeba zrobic zeby adoptowac wirtualnie psieska ;-)..np Oskara ? Najlepiej skontaktować sie ze schroniskiem, i z nimi to uzgodnić. Koszt takiej adopcji to ok 30 zł na miesiąc... Tylko trzeba dopytać, na co te pieniążki będą szły.... madzia i medor napisał(a):Dzień dobry Chojraczki kochane:loveu: :loveu: Cześć Madziu :) DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:p Cześć... Juz po pracy ? bonita napisał(a):Witamy ! :) Bonitka - welcome back :) Quote
DORRAG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kate I Luka napisał(a): Cześć... Juz po pracy ? Tak już po:multi: Ja kończe o 14 00.... tak do godziny 11:00 to jeszcze jakoś czas leci ale poźniej to sie strasznie wlecze:roll: Ale pocieszam sie tym ze jeszcze dwa dni i wolne:cool3: Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 heloł:) wydawalo mi sie ze juz tutaj bylam :hmmmm: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 DORRAG napisał(a):Tak już po:multi: Ja kończe o 14 00.... tak do godziny 11:00 to jeszcze jakoś czas leci ale poźniej to sie strasznie wlecze:roll: Ale pocieszam sie tym ze jeszcze dwa dni i wolne:cool3: Mi tak do 13stej zlatuje... a potem ciągnie się jak flaki w rosole... Tym bardziej, że teraz pustki, klientów mało. evaxon napisał(a):heloł:) wydawalo mi sie ze juz tutaj bylam :hmmmm: Hejo Ewka... A nasz Gastek został dziś zachipowany :multi: :multi: :multi: Mamy też paszporcik, i będzimy mogli z pieskiem podróżować już za niedługo... Oczywiście u weta znów sceny dantejskie sie rozgrywały, by Gastkowi wszczepić tego chipa a potem zaszczepić, ale wreszcie się udało, i od dziś w szyjce ma chipa :) Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kate I Luka napisał(a): A nasz Gastek został dziś zachipowany :multi: :multi: :multi: Mamy też paszporcik, i będzimy mogli z pieskiem podróżować już za niedługo... Oczywiście u weta znów sceny dantejskie sie rozgrywały, by Gastkowi wszczepić tego chipa a potem zaszczepić, ale wreszcie się udało, i od dziś w szyjce ma chipa :) To witamy w gronie zachipowanych;) :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):To witamy w gronie zachipowanych;) :multi: :multi: :multi: Medorek tez z chipem chodzi? :multi: :multi: :multi: Sama go chipowałaś, czy to u Ciebie wymóg jest? Wiem, że w niektórych miastach w Polsce są przymusowe chipowania. Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Medorek tez z chipem chodzi? :multi: :multi: :multi: Sama go chipowałaś, czy to u Ciebie wymóg jest? Wiem, że w niektórych miastach w Polsce są przymusowe chipowania. A chodzi, chodzi i to już jakoś ponad pół roku:lol: :lol: Powiem Ci, że zachipowałam go, bo chciałam i też z tego względu, że słyszałam, że od 2007 roku i tak bedzie to obowiązkowe w całej Polsce:roll: :cool3: Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):A chodzi, chodzi i to już jakoś ponad pół roku:lol: :lol: Powiem Ci, że zachipowałam go, bo chciałam i też z tego względu, że słyszałam, że od 2007 roku i tak bedzie to obowiązkowe w całej Polsce:roll: :cool3: ooo to moze dadza na to kase:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):A chodzi, chodzi i to już jakoś ponad pół roku:lol: :lol: Powiem Ci, że zachipowałam go, bo chciałam i też z tego względu, że słyszałam, że od 2007 roku i tak bedzie to obowiązkowe w całej Polsce:roll: :cool3: Bono jest zachipowany już 3 lata :eviltong: , Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ma też swój passport :), Diki i Merol też, bo jeżdziły na zagraniczne wycieczki ;) Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bonita napisał(a):Bono jest zachipowany już 3 lata :eviltong: , No proszę mamuśka ; to my jeszcze wtedy sto lat za murzynami byliśmy w kwestii chipowania;) :cool3: :cool3: A pasporciku jeszcze nie mamy:roll: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 my też jeszcze nie mamy ani chipa ani paszportu ale mamy w planach:lol: Quote
a_ga.isk Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ooo :) A ja Lucce kupilam juz z chipem i paszportem ;) Quote
Kate I Luka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Doberek.... No zobaczcie ilez to psiurków wśród nas zaczipowanych chodzi :) Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ja też chce zaczipować przynajmniej Tygrę Quote
Agniest Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 hej! a u mnie psice tylko adresownik mają na obroży.... na dalekiej prowincji o chipach chyba nikt nie słyszał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A powracając do wczorajszego tematu, to tak się przejęłam waszym odchudzaniem, że na basen wieczorem popędziłam, przepłynęłam tam i z powrotem i ...... jakoś mięśnie mi wysiadły .....:oops: Quote
Recommended Posts