Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kobitki, to bardziej kobiece będziemy jak trochę krągłości nam się pojawi :) jak się kiedyś odchudzałam to biust mi się też odchudził :( więc może zostańmy takie jakie jesteśmy :)

Posted

Agniest napisał(a):
kobitki, to bardziej kobiece będziemy jak trochę krągłości nam się pojawi :) jak się kiedyś odchudzałam to biust mi się też odchudził :( więc może zostańmy takie jakie jesteśmy :)

:lol: :lol: :lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Co trzeba zrobic zeby adoptowac wirtualnie psieska ;-)..np Oskara ?

Najlepiej skontaktować sie ze schroniskiem, i z nimi to uzgodnić. Koszt takiej adopcji to ok 30 zł na miesiąc... Tylko trzeba dopytać, na co te pieniążki będą szły....

madzia i medor napisał(a):
Dzień dobry Chojraczki kochane:loveu: :loveu:

Cześć Madziu :)

DORRAG napisał(a):
Cześć Kasiu:p

Cześć... Juz po pracy ?

bonita napisał(a):
Witamy ! :)

Bonitka - welcome back :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Cześć... Juz po pracy ?

Tak już po:multi:
Ja kończe o 14 00.... tak do godziny 11:00 to jeszcze jakoś czas leci ale poźniej to sie strasznie wlecze:roll: Ale pocieszam sie tym ze jeszcze dwa dni i wolne:cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):
Tak już po:multi:
Ja kończe o 14 00.... tak do godziny 11:00 to jeszcze jakoś czas leci ale poźniej to sie strasznie wlecze:roll: Ale pocieszam sie tym ze jeszcze dwa dni i wolne:cool3:

Mi tak do 13stej zlatuje... a potem ciągnie się jak flaki w rosole... Tym bardziej, że teraz pustki, klientów mało.

evaxon napisał(a):
heloł:)
wydawalo mi sie ze juz tutaj bylam :hmmmm:

Hejo Ewka...

A nasz Gastek został dziś zachipowany :multi: :multi: :multi:
Mamy też paszporcik, i będzimy mogli z pieskiem podróżować już za niedługo...
Oczywiście u weta znów sceny dantejskie sie rozgrywały, by Gastkowi wszczepić tego chipa a potem zaszczepić, ale wreszcie się udało, i od dziś w szyjce ma chipa :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

A nasz Gastek został dziś zachipowany :multi: :multi: :multi:
Mamy też paszporcik, i będzimy mogli z pieskiem podróżować już za niedługo...
Oczywiście u weta znów sceny dantejskie sie rozgrywały, by Gastkowi wszczepić tego chipa a potem zaszczepić, ale wreszcie się udało, i od dziś w szyjce ma chipa :)

To witamy w gronie zachipowanych;) :multi: :multi: :multi:

Posted

To witamy w gronie zachipowanych;) :multi: :multi: :multi:

Medorek tez z chipem chodzi? :multi: :multi: :multi:
Sama go chipowałaś, czy to u Ciebie wymóg jest? Wiem, że w niektórych miastach w Polsce są przymusowe chipowania.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Medorek tez z chipem chodzi? :multi: :multi: :multi:
Sama go chipowałaś, czy to u Ciebie wymóg jest? Wiem, że w niektórych miastach w Polsce są przymusowe chipowania.

A chodzi, chodzi i to już jakoś ponad pół roku:lol: :lol:
Powiem Ci, że zachipowałam go, bo chciałam i też z tego względu, że słyszałam, że od 2007 roku i tak bedzie to obowiązkowe w całej Polsce:roll: :cool3:

Posted

Powiem Ci, że zachipowałam go, bo chciałam i też z tego względu, że słyszałam, że od 2007 roku i tak bedzie to obowiązkowe w całej Polsce:roll: :cool3:

ooo to moze dadza na to kase:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bono jest zachipowany już 3 lata :eviltong: ,

Posted

bonita napisał(a):
Bono jest zachipowany już 3 lata :eviltong: ,

No proszę mamuśka ; to my jeszcze wtedy sto lat za murzynami byliśmy w kwestii chipowania;) :cool3: :cool3: A pasporciku jeszcze nie mamy:roll:

Posted

hej! a u mnie psice tylko adresownik mają na obroży.... na dalekiej prowincji o chipach chyba nikt nie słyszał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
A powracając do wczorajszego tematu, to tak się przejęłam waszym odchudzaniem, że na basen wieczorem popędziłam, przepłynęłam tam i z powrotem i ...... jakoś mięśnie mi wysiadły .....:oops: